soiratken88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδια!!εχω την asus eah 5750 1gb και ηρθε ο αδερφος μου και ανταλλαξαμε με την msi gt 630 2gb!!! πως ειναι δυνατον η asus να μην κολλαει στην μεγιστη αναλυση του pes 2016 ενω η msi που ειναι 2 gb να κολλαει.????
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδια!!εχω την asus eah 5750 1gb και ηρθε ο αδερφος μου και ανταλλαξαμε με την msi gt 630 2gb!!! πως ειναι δυνατον η asus να μην κολλαει στην μεγιστη αναλυση του pes 2016 ενω η msi που ειναι 2 gb να κολλαει.???? Γιατι δεν σημαινει οτι επειδη μια καρτα εχει περισσοτερη μνημη ειναι καλυτερη , ειδικα στις low end καρτες τα πολλα GB μνημης ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγ και δεν προσφερουν τιποτα παραπανω 2
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 η βασική διαφορά είναι η πάναργη μνήμη της 630 σε σχεση με την 5750 η GDDR3 όσο και συχνότητα να αυξησεις την GDDR5 δεν την φτάνει 2
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλα ποτε θα καταλαβει ο κοσμος οτι καρτες τυπου gt 630 και γενικα η σειρα "30" της nvidia δεν ειναι για παιχνιδια.. Επισης η μνημη δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες μιας καρτας. Τουλαχιστον, οχι σε αυτο το price range. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 πες του αδερφού να σου δωσει τη καρτα πίσω χεχεχε
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Σε δουλεψε ο αδελφουλης σου!!!χεχεχε Η διαφορα που υπαρχει οσον αφορα τον αδελφο σου ξερεις ποια ειναι? Ειναι οτι ο αδελφος σου πρωτα μπηκε εδω μεσα και ρωτησε ποια ειναι καλυτερη απο τις 2 καρτες ενω εσυ μπηκες μετα την απομακρυνση απο το ταμειο!!! 3
soiratken88 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σε δουλεψε ο αδελφουλης σου!!!χεχεχε Η διαφορα που υπαρχει οσον αφορα τον αδελφο σου ξερεις ποια ειναι? Ειναι οτι ο αδελφος σου πρωτα μπηκε εδω μεσα και ρωτησε ποια ειναι καλυτερη απο τις 2 καρτες ενω εσυ μπηκες μετα την απομακρυνση απο το ταμειο! χαχαχαχαχαχαχα μαλλον ετσι!!!πηρα την καρτα μου πισω!!!παλι καλα!!! 1
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδια!!εχω την asus eah 5750 1gb και ηρθε ο αδερφος μου και ανταλλαξαμε με την msi gt 630 2gb!!! πως ειναι δυνατον η asus να μην κολλαει στην μεγιστη αναλυση του pes 2016 ενω η msi που ειναι 2 gb να κολλαει.???? Πως είναι δυνατόν να θέλει ο αδερφός σου να σου δώσει μια καλύτερη κάρτα και να πάρει την "μούφα" έπρεπε να σκεφτείς Κάποιο λάκκο είχε η φάβα να ξέρεις πάντως να αναβαθμίσεις την κάρτα σου μόνο GTX []50 και πάνω (όπου "[]" βάλε όποιο νούμερο γενειάς Nvidia θες πχ 4,5,6,7,8,9 Επίσης και μια 8800 ή έστω μια 7950 θα είναι αρκετά καλύτερες απο αυτή που τρέχεις τώρα. η βασική διαφορά είναι η πάναργη μνήμη της 630 σε σχεση με την 5750 η GDDR3 όσο και συχνότητα να αυξησεις την GDDR5 δεν την φτάνει Ναι θα είχαν μέχρι και 3 FPS διαφορά μην σου πω με μια 630 που θα είχε GDDR5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα