Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!εχω την asus eah 5750 1gb και ηρθε ο αδερφος μου και ανταλλαξαμε με την msi gt 630 2gb!!! πως ειναι δυνατον η asus  να μην κολλαει στην μεγιστη αναλυση του pes 2016 ενω η msi που ειναι 2 gb να κολλαει.????

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!εχω την asus eah 5750 1gb και ηρθε ο αδερφος μου και ανταλλαξαμε με την msi gt 630 2gb!!! πως ειναι δυνατον η asus  να μην κολλαει στην μεγιστη αναλυση του pes 2016 ενω η msi που ειναι 2 gb να κολλαει.????

Γιατι δεν σημαινει οτι επειδη μια καρτα εχει περισσοτερη μνημη ειναι καλυτερη , ειδικα στις low end καρτες τα πολλα GB μνημης ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγ και δεν προσφερουν τιποτα παραπανω

• Like 2
Δημοσ.

η βασική διαφορά είναι η πάναργη μνήμη της 630 σε σχεση με την 5750

η GDDR3 όσο και συχνότητα να αυξησεις την GDDR5 δεν την φτάνει

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ποτε θα καταλαβει ο κοσμος οτι καρτες τυπου gt 630 και γενικα η σειρα "30" της nvidia δεν ειναι για παιχνιδια..

Επισης η μνημη δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες μιας καρτας. Τουλαχιστον, οχι σε αυτο το price range.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

πες του αδερφού να σου δωσει τη καρτα πίσω χεχεχε

Δημοσ.

Σε δουλεψε ο αδελφουλης σου!!!χεχεχε :-D Η διαφορα που υπαρχει οσον αφορα τον αδελφο σου ξερεις ποια ειναι?

Ειναι οτι ο αδελφος σου πρωτα μπηκε εδω μεσα και ρωτησε ποια ειναι καλυτερη απο τις 2 καρτες ενω εσυ μπηκες μετα την απομακρυνση απο το ταμειο!!! :-)

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε δουλεψε ο αδελφουλης σου!!!χεχεχε :-D Η διαφορα που υπαρχει οσον αφορα τον αδελφο σου ξερεις ποια ειναι?

Ειναι οτι ο αδελφος σου πρωτα μπηκε εδω μεσα και ρωτησε ποια ειναι καλυτερη απο τις 2 καρτες ενω εσυ μπηκες μετα την απομακρυνση απο το ταμειο!

χαχαχαχαχαχαχα μαλλον ετσι!!!πηρα την καρτα μου πισω!!!παλι καλα!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Πως είναι δυνατόν να θέλει ο αδερφός σου να σου δώσει μια καλύτερη κάρτα και να πάρει την "μούφα" έπρεπε να σκεφτείς :P 

Κάποιο λάκκο είχε η φάβα :P

να ξέρεις πάντως να αναβαθμίσεις την κάρτα σου μόνο GTX []50 και πάνω (όπου "[]" βάλε όποιο νούμερο γενειάς Nvidia θες πχ 4,5,6,7,8,9

Επίσης και μια 8800 ή έστω μια 7950 θα είναι αρκετά καλύτερες απο αυτή που τρέχεις τώρα. 

η βασική διαφορά είναι η πάναργη μνήμη της 630 σε σχεση με την 5750

η GDDR3 όσο και συχνότητα να αυξησεις την GDDR5 δεν την φτάνει

Ναι θα είχαν μέχρι και 3 FPS διαφορά μην σου πω με μια 630 που θα είχε GDDR5 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...