george1703 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 το thernal pad που εβαλα ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-thermal-pad-e-05mm-ram-8x-p-PER.816097
ss13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ανοιξέ το , κάνε έλεγχο , καλό καθαρισμό με αυτό που σου είπα , αν δεν στρώσει η λύση είναι το undervolting αλλιώς πας για μια καλή βάση
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 το thernal pad που εβαλα ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-thermal-pad-e-05mm-ram-8x-p-PER.816097 Δεν έβαλες τα κατάλληλα παστα + thermal pad. Έγραψα σε προηγούμενο post τι να βάλεις. 2
nikos903 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ότι είπε ο BlueBlood, έβαλες πολύ λεπτό pad. Λογικά το τσιπάκι το μεσαίο θα ζορίζεται.... Το σωστό θα ήταν να μην το δουλεύεις όσο σου κάνει νούμερα γιατί αν όντως είναι στον αέρα το τσιπάκι μπορεί να του δημιουργήσεις πρόβλημα. Πάρε πιο παχύ και βάλε.
george1703 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αυτά που έβαλα μου τα πρότειναν στο pcsteps.gr . Το πρόβλημα είναι ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια. Δηλαδή αν αλλάξω πάλι πάστα και pad θα σταματήσει να λειτουργεί σαν τρελό το ανεμιστηρακι; επεισης για βάση έχετε να προτεινεται κάποια καλή; μήπως είναι καλύτερα να φτιάξω μια με δυνατούς ανεμιστήρες ή και οι έτοιμες καλές είναι; πόσο περίπου κατεβάζουν θερμοκρασία; Επεισης να σημειώσω ότι οι θερμοκρασίες κατέβηκαν περίπου στους 4-5 βαθμούς μόνο αλλά ο ανεμιστήρας ξεκινάει στο τέρμα
nikos903 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Κάπου βρήκα 0.75 θέλει κανονικά, αν σου έχει περισσέψει βάλε δοκιμαστικά απο το 0.5 που έχεις 2 στρώσεις και δες αν ηρεμήσει ο ανεμιστήρας, μετά πας και παίρνεις άλλο. Αν δεν βρεις την αιτία που κάνει το ανεμιστηράκι να δουλεύει στο φούλ ότι και να λέμε είναι στον αέρα βέβαια... Δηλαδή, μπορεί να μην έχει κάτσει σωστά η ψήκτρα, μπορεί να είναι λάθος κανένα pad, μπορεί να έχει πασαληφθεί ο επεξεργαστής με πάστα, μπορεί το bios να θέλει φλασάρισμα ξανά, 1002 μπορεί... Βάλε όμως σωστές ποσότητες πάστας, βάλε τα σωστά pad και μετά αν συνεχίζει προχωράς παρακάτω, το πιο πιθανό όμως είναι για μένα το pad. Για βάλε AIDA και πήγαινε στους αισθητήρες να μας πεις θερμοκρασίες. Το Chipset θέλω να δω πόσο έχει ανέβει και η κάρτα γραφικών γιατί το HWmonitor δεν βγάζει κάτι.
george1703 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 to aida μου εβγαλε τα παρακατω. Τωρα με αυτα που εχω και επειδη ειναι λιγο δυσκολο τωρα το σαββατοκυριακο να βρω καινουργιες παστες και pad τι προτεινεται? να αλλαξω παλι παστα και pad και να βαλω διπλό ή τριπλό pad ή απο δευτερα να αγορασω πιο παχυ pad και αλλη πάστα για να εχω καλυτερα αποτελεσματα????
nikos903 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 H κάρτα γραφικών είναι στον αέρα.... Βάλε 2πλό pad και δες θερμοκρασίες. Αν πέσουν στα 50-60 για την ώρα άστο αλλά μετά πήγαινε πάρε παχύ.
george1703 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 αν μπορεις δες αυτο το video μετα το 10λεπτο . https://www.youtube.com/watch?v=S7zhWal2V6c δεν ειναι ιδιο με το λαπτοπ αλλα παρομοιο. εγω εβαλα στη cpu πάστα και στα δυο τα τσιπακια pad. τωρα διπλο pad να βαλω μονο στην gpu ή και στο αλλο το τσιπάκι?
nikos903 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μόνο στην GPU βάλε 2πλό για την ώρα, μετά βάλε και δες διαφορά στην θερμοκρασία. Όπως και να έχει όμως πρέπει να πάρεις παχύτερο pad.
nikos903 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Βάλε μονό και μετά αν κάνει νούμερα πάλι δοκίμασε και διπλό.
george1703 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 μολις αλλαξα ξανά παστα και εβαλα διπλό pad στην gpu αλλα τίποτα...Τι να κάνω ....????help Field Value Sensor Properties Sensor Type CPU, HDD, TVALZ GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Temperatures CPU #1 / Core #1 57 °C (134 °F) CPU #1 / Core #2 57 °C (134 °F) GPU Diode (DispIO) 118 °C (244 °F) GPU Diode (MemIO) 115 °C (238 °F) OCZ-TRION150 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 4542 RPM (101%) GPU 100% Voltage Values CPU Core 0.838 V Η θερμοκρασία της gpu ανέβηκε
nikos903 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Κατι δεν πατάει καλά, βγάλε το 2πλο γιατί χειρότερο το έκανε.Πρέπει να δεις γιατί δεν πατάει σωστά και να το φτιάξεις...Σε αυτές τις θερμοκρασίες μην το δουλεύεις. ps Βγάλε την ψήκτρα και άστην ανάποδα απο πάνω απο την μητρική να φαίνεται τι πάει που και βγάλε μια φωτογραφία να δούμε μην είχε και πουθενά άλλου τίποτα και σου ξέφυγε. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2016 από nikos903
george1703 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Επίσης να προσθέσω ότι τώρα ο ανεμιστήρας ξεκινάει κανονικά και μετά από περίπου μισό λεπτό δουλεύει στο φουλ. Ακόμα, διάβασα ότι στη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών κάποιοι βάζουν πάστα. Θα είχε τόση διαφορά αν αντί για πάστα έβαλα pad? Τι να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα; τώρα η CPU σε idle είναι στα 52-55 και νομίζω είναι καλά. Το πρόβλημα είναι με την gpu. Η gpu είναι ati radeon HD 4570 sorry για τις φωτογραφιες αλλα δεν μπορεσα καλυτερες.( η ψυκτρα ειναι αναποδα στην cpu ετσι οπως φαινεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα