Προς το περιεχόμενο

Entiposeis sas apo to SWAT

Psycho13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ntaksi re paidia an tin eidate me skopo na deite to epomeno scarface ti na po....

mia tainia pou vlepete efxarista einai....den eixe tpt asximo alla oute kai tpt kalo na sou minei

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παιδιά. Μετά απο 6 ώρες διάβασμα, όταν απλώς θέλεις κάτι να δεις για να ξεκουραστεί το μυαλό σου, βλέπεται ε υ χ α ρ ι σ τ α.

Δημοσ.

Malista,tha akolouthisete ton anthrwpo pou leei oti i Belluci einai pio sexy apo tin Jolie??Auton tha akousete??

Deite to meta apo 6 wres diavasma(=6 wres varemara) kai prostheste loipon 2 wres xamenes(=2 wres varemara) kai tha ginetai LL stin thesi tou LL

O monos logos pou tou arese pisteuw itan giati epaize o LL Cool J

Δημοσ.

Χμμμμ αυτό με τη Μπελούτσι και την Αντζελίνα μην το λες και παραέξω γιατί άμα το στείλω στο περιοδικό που γράφεις, σε κόβω απο δω και πέρα να κάνεις reviews ταινιών για το Σουπερ Κατερίνα(το πιασες το υποννοούμενο)

Δημοσ.

και πάρε και αυτό γιατί προφανώς ξεχάστηκες και έβγαλες γλώσσα

Angelina Jollie

28% [ 22 ]

Monica Bellucci

71% [ 54 ]

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι να πονάει

Δημοσ.
και πάρε και αυτό γιατί προφανώς ξεχάστηκες και έβγαλες γλώσσα

Angelina Jollie

28% [ 22 ]

Monica Bellucci

71% [ 54 ]

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι να πονάει

Symfwnw,oi kakogoustoi ws gnwston einai poly perisoteroi apo autous pou xeroun na xehwrizoun to kalo (gynaikeio) "pragma"

Δημοσ.

Το SWAT είναι μια ταινία που την είδες μια φορά και δε χρειάζεται να την ξαναδείς. Έχει το καλό ότι για μια φορά βλέπεται. Δεν μπορεί να προκαλέσει τίποτε άλλο το ενδιαφέρον.

Όσο για τη διαμάχη Bellucci - Jolie εγώ προτιμώ τη Bellucci (ακούς LL_NEO?) αλλά αν μου την έπεφτε η Jolie δε θα την έφτυνα "γιατί μ' αρέσει η άλλη". Όποιος τώρα θεωρεί κακογουστιά τη Bellucci ας δει τις γνωστές ξανθόψειρες αμακιγιάριστες.

Δημοσ.

Ρε μην τον κακοκαρδίζεις. Ελπίζω να ψήφισες στο poll που είχαμε κάνει. Αν όχι μην πας και στεναχωρηθεί ακόμα περισσότερο ο Keyser. "Είναι πολλοί οι ψήφοι Άρη"

Δημοσ.

Ε δε νομίζω ο περισσότερος κόσμος ειδικά όταν βλέπει την Guernica να λέει τι μαλακία είναι αυτό. Και επιπλέον θα στο θέσω πολύ απλά. 9 στις 10 γυναίκες ζηλεύουν τη Μόνικα και όχι την Αντζελίνα. Αυτές ξέρουν.

Και όπως σου είπα και σε άλλο τόπικ οι μαλάκες οι Αμερικάνοι βγάζουν συνήθως την Αντζελίνα, καλύτερη απο τη Μόνικα. Αυτοί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ξέρουν. Εδώ στην Ελλάδα όμως, όπου μπορούμε και αναγνωρίζουμε τη γνήσια ομορφιά το μπαζάκι σου έφαγε χοντρή ήττα.

Και άκου τώρα και αυτό: Παίρνει προχτές τηλέφωνο η Λουκά στο ΣΠΟΡ Fm και μίλαγε και έλεγε τα δικά της. Οπότε σε μια φάση λέει ο διάβολος μας κυβερνά, προσκυνούμε τα μοντέλα, σαν αυτή την κολασμένη τη Μπελούτσι που ήρθε και όλοι της έκαναν τεμενάδες, είναι όργανο του σατανά. Με το που το κλείνει παίρνω στο καπάκι βέβαια και λέω "Θα ήθελα να διαφωνήσω με την κυρία Λουκά όσον αφορά η Μπελούτσι. Εγώ ήμουν άθεος και με το που την είδα πίστεψα! Θεε μου τα πάντα εν σοφία εποίησες αναφώνησα. Καλά μετά είχα 10-15 pm απο διάφορους εδώ μέσα που με ρώταγαν αν ήμουν εγώ. Loooooooooooooooooool

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...