Toufas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 ntaksi re paidia an tin eidate me skopo na deite to epomeno scarface ti na po.... mia tainia pou vlepete efxarista einai....den eixe tpt asximo alla oute kai tpt kalo na sou minei
StRatiGos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Klasiki amerikaniki patata... miden realismos kai atelioti varemara
ThePatriot13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 kineitai sti metriotita gia to cast pou exei...etyxe na dw to italian job to proigoumeno brady kai mou arese pio poly...
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Milame i tainia einai gia treles ntomates,Doxa tw DSL diladi pou glitwsame tis 4 lires. Oute kan na gelaseis den mporouses,toso sovari nomize pws itan.
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Τι να σας πω ρε παιδιά. Μετά απο 6 ώρες διάβασμα, όταν απλώς θέλεις κάτι να δεις για να ξεκουραστεί το μυαλό σου, βλέπεται ε υ χ α ρ ι σ τ α.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Malista,tha akolouthisete ton anthrwpo pou leei oti i Belluci einai pio sexy apo tin Jolie??Auton tha akousete?? Deite to meta apo 6 wres diavasma(=6 wres varemara) kai prostheste loipon 2 wres xamenes(=2 wres varemara) kai tha ginetai LL stin thesi tou LL O monos logos pou tou arese pisteuw itan giati epaize o LL Cool J
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Χμμμμ αυτό με τη Μπελούτσι και την Αντζελίνα μην το λες και παραέξω γιατί άμα το στείλω στο περιοδικό που γράφεις, σε κόβω απο δω και πέρα να κάνεις reviews ταινιών για το Σουπερ Κατερίνα(το πιασες το υποννοούμενο)
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 και πάρε και αυτό γιατί προφανώς ξεχάστηκες και έβγαλες γλώσσα Angelina Jollie 28% [ 22 ] Monica Bellucci 71% [ 54 ] Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι να πονάει
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 και πάρε και αυτό γιατί προφανώς ξεχάστηκες και έβγαλες γλώσσα Angelina Jollie 28% [ 22 ] Monica Bellucci 71% [ 54 ] Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι να πονάει Symfwnw,oi kakogoustoi ws gnwston einai poly perisoteroi apo autous pou xeroun na xehwrizoun to kalo (gynaikeio) "pragma"
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Ότι σε κάνει να παρηγοριέσαι πικραμένε μου. Ότι θέλει ο πελάτης μας....
nikolaos_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Το SWAT είναι μια ταινία που την είδες μια φορά και δε χρειάζεται να την ξαναδείς. Έχει το καλό ότι για μια φορά βλέπεται. Δεν μπορεί να προκαλέσει τίποτε άλλο το ενδιαφέρον. Όσο για τη διαμάχη Bellucci - Jolie εγώ προτιμώ τη Bellucci (ακούς LL_NEO?) αλλά αν μου την έπεφτε η Jolie δε θα την έφτυνα "γιατί μ' αρέσει η άλλη". Όποιος τώρα θεωρεί κακογουστιά τη Bellucci ας δει τις γνωστές ξανθόψειρες αμακιγιάριστες.
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Ρε μην τον κακοκαρδίζεις. Ελπίζω να ψήφισες στο poll που είχαμε κάνει. Αν όχι μην πας και στεναχωρηθεί ακόμα περισσότερο ο Keyser. "Είναι πολλοί οι ψήφοι Άρη"
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Kai o perisoteros kosmos otan koita tin Guernika leei" ti malakia einai auti,o gios mou o Kwstakis zwgrafizei kalytera".Kanei auto ton mikro Kwstaki anwtero tou Picasso?
LL_NEO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ε δε νομίζω ο περισσότερος κόσμος ειδικά όταν βλέπει την Guernica να λέει τι μαλακία είναι αυτό. Και επιπλέον θα στο θέσω πολύ απλά. 9 στις 10 γυναίκες ζηλεύουν τη Μόνικα και όχι την Αντζελίνα. Αυτές ξέρουν. Και όπως σου είπα και σε άλλο τόπικ οι μαλάκες οι Αμερικάνοι βγάζουν συνήθως την Αντζελίνα, καλύτερη απο τη Μόνικα. Αυτοί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ξέρουν. Εδώ στην Ελλάδα όμως, όπου μπορούμε και αναγνωρίζουμε τη γνήσια ομορφιά το μπαζάκι σου έφαγε χοντρή ήττα. Και άκου τώρα και αυτό: Παίρνει προχτές τηλέφωνο η Λουκά στο ΣΠΟΡ Fm και μίλαγε και έλεγε τα δικά της. Οπότε σε μια φάση λέει ο διάβολος μας κυβερνά, προσκυνούμε τα μοντέλα, σαν αυτή την κολασμένη τη Μπελούτσι που ήρθε και όλοι της έκαναν τεμενάδες, είναι όργανο του σατανά. Με το που το κλείνει παίρνω στο καπάκι βέβαια και λέω "Θα ήθελα να διαφωνήσω με την κυρία Λουκά όσον αφορά η Μπελούτσι. Εγώ ήμουν άθεος και με το που την είδα πίστεψα! Θεε μου τα πάντα εν σοφία εποίησες αναφώνησα. Καλά μετά είχα 10-15 pm απο διάφορους εδώ μέσα που με ρώταγαν αν ήμουν εγώ. Loooooooooooooooooool
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ekei katantises,na koroideueis ta Theia!!!Treme amartwle,keraunos tha pesei na exalipsei tin kakogoustia sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.