Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από σήμερα το πρωί έχω θέμα με τον σκληρό μου δίσκο. είναι ενας WD 1TB black, τον έχω 6 χρόνια για αποθήκευση μόνο. σήμερα πήγα να τον ανόιξω και δεν ανταποκρινόταν ... κολλούσε και το λαμπάκι του δίσκου σε μόνιμα αναμένο και ο δίσκος σταματούσε να γυρίζει. μετά απο λίγο μου έριχνε και τον explorer.. πηγα να τον σκανάρω με avasτ.. και εκει τα ίδια , δεν ανταποκρινόταν.. Λέω πάει με αφίνει .. Έτρεξα live cd Ubuntu μήπως και απο εκεί καταφέρω κα ιπάρω αρχεία.. τπτ και εκεί.. δεν άνοιγε.. Ποστάρω και το error που με εβγαλε το Ubuntu να δείτε....

τελίκα είναι νεκρός ο δίσκος.. ? αυτό που με καίει είναι το υλικό που έχω μέσα από το 2007 :/  τπτ άλλο .. καμία ιδέα ? 

post-380739-0-62285300-1467978782_thumb.jpg

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το backup που ελπίζω νά'χεις σε έναν άλλο δίσκο.

Προσωπικά για τόσων χρόνων δίσκο που θα μου εμφάνιζε πρόβλημα δεν θα εμπιστευόμουν να αποθηκεύσω τίποτα.

Δημοσ.

Αν ο δισκος σταματαει να γυριζει κοιτα και το ενδεχομενο να εχει προβλημα με το ρευμα του.Αλλαξε καλωδιο ρευματος, αν εχεις αλλο τροφοδοτικο δοκιμασε το και αν εχεις αλλο pc η΄ καποιου φιλου δοκιμασε τον και εκει.. Αν δεν κανει τιποτα απο ολα αυτα τοτε μαλλον μοτερ-πλακετα-Παπακωνσταντινου(χαιρετισματα λοιπον)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...