Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπωση γιατι σου κανει;

Ελευθερο φορουμ ειναι, ακομα κι ενας απο αυτους που σου προτεινε ενα όνομα για το site, στην συνεχεια να το χε καταχυρωσει

Δημοσ.

Δεν ειναι στα ονόματα που προτάθηκαν στο φορουμ. Το όνομα το ήξερα εγώ και το boss

Εκκρεμεί δήλωση για το όνομα. Μάλλον έχει πληρωθεί και περιμένουν τις 5 μέρες για να πάρει έγκριση 

Δημοσ.

Να σε ρωτησω. Στο www.gr με ποια μορφη πρεπεθ να γραψεις το domain για να σου πει αν υπαρχει;

Παντως δε ζει αλλα μονο ο Μαυρικος με την Porsche εκανε κατι τετοια κουφα και επαιρνε δικαιώματα για γνωστες εφημερίδες κλπ απ οσο διαβαζα.

Δημοσ.

It's called "domain name tasting"; en.wikipedia.org/wiki/Domain_tasting. Companies form agreements with registrars to automatically register any domain accessed that is not already registered. The company has several days to decide if they want to keep the domain; if not they can abandon it at no charge. According to the Wikipedia article, over 90% of domain name registrations at some registrars are "tastes"

ελληνικαελληνικαελληνικαελληνικαελληνικα

ελληνικαελληνικαελληνικαελληνικαελληνικα

Δημοσ.

Ναι μου εχει τυχει και εμενα (για το www.gr αναφερομαι και εγω, εννοειται οτι απο registrars ποτε δεν ψαχνουμε :D)

Ηταν λεξη κλειδι σχετικα νεα (δλδ τωρα τα τελευταια χρονια εγινε γνωστη και χρησιμοποιεται ευρεως) και την μια ημερα υπηρχε και μετα απο 2 ημερες τυχαια(..) την ειχαν παρει.

Απο τοτε ποτε ξανα check. Αν ειμαι αποφασισμενος να παρω ενα domain το ελεγχω αν υπαρχει και το αγοραζω επιτοπου.

Οποτε αν καταληξετε σε καποιο μην το ψαξετε αν υπαρχει και το σκεφτειτε μετα αν οντως το θελετε. Αποφασιστε οτι το θελετε και αν υπαρχει κατοχυρωστε το κατευθειαν. Αν ειναι πιασμενο πατε σε αλλο.

Μια ερωτηση, αυτος που το κατοχυρωσε ποιον registrar χρησιμοποιησε για να το κατοχυρωσει; 

Δημοσ.

Ναι μου εχει τυχει και εμενα (για το www.gr αναφερομαι και εγω, εννοειται οτι απο registrars ποτε δεν ψαχνουμε :D)

Ηταν λεξη κλειδι σχετικα νεα (δλδ τωρα τα τελευταια χρονια εγινε γνωστη και χρησιμοποιεται ευρεως) και την μια ημερα υπηρχε και μετα απο 2 ημερες τυχαια(..) την ειχαν παρει.

Απο τοτε ποτε ξανα check. Αν ειμαι αποφασισμενος να παρω ενα domain το ελεγχω αν υπαρχει και το αγοραζω επιτοπου.

Οποτε αν καταληξετε σε καποιο μην το ψαξετε αν υπαρχει και το σκεφτειτε μετα αν οντως το θελετε. Αποφασιστε οτι το θελετε και αν υπαρχει κατοχυρωστε το κατευθειαν. Αν ειναι πιασμενο πατε σε αλλο.

Μια ερωτηση, αυτος που το κατοχυρωσε ποιον registrar χρησιμοποιησε για να το κατοχυρωσει; 

Μπορείς να ανατρέξεις στο avatar μου...

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To domain το οποίο εντελώς τυχαία....νοικιάστηκε τις μέρες που το ψάχναμε εμείς ...δεν έχει καν ακόμα dns servers. Και ούτε θα έχει και ποτέ. 

Τεσπα

το δικό μας είναι στην υπογραφή μου. Το χτίζουμε ακόμα βέβαια και με νεα προϊόντα. Έχουμε εξειδικευμένα προϊόντα βέβαια 

• Like 1
Δημοσ.

To domain το οποίο εντελώς τυχαία....νοικιάστηκε τις μέρες που το ψάχναμε εμείς ...δεν έχει καν ακόμα dns servers. Και ούτε θα έχει και ποτέ. 

Τεσπα

το δικό μας είναι στην υπογραφή μου. Το χτίζουμε ακόμα βέβαια και με νεα προϊόντα. Έχουμε εξειδικευμένα προϊόντα βέβαια

Τι σειρες αλουμινιου εχετε?

Δημοσ.

Τεσπα

Όμορφο είναι το site! Καλές δουλειές να έχετε! :)

Δημοσ.

Τι σειρες αλουμινιου εχετε?

Κοίτα εγώ κομπιουτεράς είμαι όπως λέει και το boss

Έχουμε μεγάλη γκάμα σε σειρές της alumil σε θέρμο και κρύα . Σου έχω στείλει το κύριο site της εταιρείας σε pm

Ευχαριστώ παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...