efo355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Η τεμπελιά είναι ακριβή στην εποχή μας. Αντί να σκάσω χιλιάρικο γιατί να μην σκουπίζω κανονικά το σπίτι μου 11 μήνες και το δωδέκατο με το χιλιάρικο που εξοικονόμησα πάω διακοπές. Περί ορέξεως όμως ουδείς λόγος. Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενο καταναλωτικό κοινό καλά κάνουν και το βγάζουν στην αγορά. Το σκουπίζεις κάθε μέρα το σπίτι σου; Ή μάλλον έχεις σκουπίσει ποτέ σου; Οταν δουλεύεις περίπου 10 ώρες τη μέρα ( το ίδιο και η γυναίκα μου ) όταν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο τον θες για εσενα όχι για να κουράζεσαι. 5
TheAccountant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν υπάρχει λέξη σετάρισμα! Εννοείτε ρύθμιση. υπάρχει εδω και πολλά χρόνια... Language is a living thing... Κατα τα αλλα, αυτα ειναι ωραια (πλην πανακριβα) gadget για να διατηρουν το σπιτι καθαρο για μακρυτερο διάστημα. Πάλι στο τελος ομως θα πρεπει να μπει μια κανονικη σκουπα. Με τοσα λεφτά το βρίσκω εξαιρετικα ασυμφορη επενδυση για ενα απλο σπιτι 75 τετραγωνικων το οποιο το σκουπιζεις σε 10 λεπτα. 2
Artemidoros282 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Η τεμπελιά είναι ακριβή στην εποχή μας. Αντί να σκάσω χιλιάρικο γιατί να μην σκουπίζω κανονικά το σπίτι μου 11 μήνες και το δωδέκατο με το χιλιάρικο που εξοικονόμησα πάω διακοπές. Περί ορέξεως όμως ουδείς λόγος. Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενο καταναλωτικό κοινό καλά κάνουν και το βγάζουν στην αγορά. γιατι δεν εξοικονόμησες χιλιάρικο... Με τον χρόνο που γλυτώνεις λόγω της σκούπας θα μπορούσες να τον αφιερώσεις σε άλλα πράματα (πχ στην δουλειά σου ή μια δεύτερη ασχολία/side project/side job που θα σου επιφέρει κάτι -έξτρα έσοδα, καλύτερα ερωτική ζωή, καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια ή με τους φίλους ή ισχυρότερες επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες ή συναδέλφους/συνεργάτες σου κτλ -ανάλογα με το πως θα επιλέξεις να επενδύσεις τις ώρες που κερδίζεις απο το σκούπισμα.) για αυτό το λόγο έχουμε κρίση στην χώρα δεν σκεφτόμαστε γραμμικά αλλά διακεκομμένα μπακάλικα πρόσθεση αφαίρεση.... παραγώγιση και ολοκλήρωση όρια και ανάλυση ούτε καν 1
Shadowjump Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Παιδιά είναι πανφθηνη. Κυκλοφορεί σκούπα "αμερικανική" που πωλείται μέσω παρουσίασης στο σπίτι που κοστίζει 3500€!!!!!!!!! Και μετά δίνεις και 5 ονόματα για να τους κάνουν παρουσίαση και καλά από σένα.... (δεν θυμάμαι την μάρκα). Kirby. Ηταν να παει να δουλεψει εκει η κοπελα μου 1
badweed Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 εχω εναν γνωστο που πουλαει σιδεροστρες με 2 και 3 και 4 χιλιαρικα , οικιακες , απλως απευθυνεται σε πλουσια σε ξιγκι θυματα .
ktlk21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Παιδιά είναι πανφθηνη. Κυκλοφορεί σκούπα "αμερικανική" που πωλείται μέσω παρουσίασης στο σπίτι που κοστίζει 3500€!!!!!!!!! Και μετά δίνεις και 5 ονόματα για να τους κάνουν παρουσίαση και καλά από σένα.... (δεν θυμάμαι την μάρκα). ναι είχαν έρθει σπίτι και όταν της έλεγες 3500 για σκούπα της άναβαν τα λαμπάκια και φώναζε οτι δεν ήταν σκουπα άλλα μηχάνημα...
efo355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πειτε ότι θέλετε εγώ ξέρω ότι με τη roomba είναι η πρώτη φορά που δεν με έπιασαν αλλεργιες την άνοιξη. Μιλάμε ότι σκουπίζει. Βλέπεις ένα δωμάτιο φαινομενικά καθαρό και αν δεις τι βγάζει παθαίνεις πλάκα.
badbad Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τα αμερικάνικα σπίτια της επαρχίας κυρίως είναι 300-500 τετραγωνικά και μάλλον σε εκείνη την αγορά απευθύνεται η εταιρία. Οι ελληνικές κακόγουστες μεταπολεμικές πολυκατοικίες του 50 και του 60 έχουν σαλονάκια 20 τετραγωνικών και πολλά πολλά μικρά δωματιάκια για να στεγάσουν το όνειρο του πρωτευουσιάνου - εσωτερικού μετανάστη Ελληνα εκείνης της εποχής. Ακόμα και σε νέες οικοδομές στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις μεγάλους ενιαίους χώρους που θα μπορούσαν να είναι ιδανικοί για αυτή την σκούπα. Βέβαια όταν υπάρχουν έξυπνα μυαλά τι να την κάνεις την ρομποτική σκούπα. Εδω υπάρχει η έξυπνη φορμοσκούπα , τηλεφωνήστε στο 9011...******* και καντε την δική σας 3
amius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 υπάρχει εδω και πολλά χρόνια... Language is a living thing... "σετάρισμα" Η γλώσσα ειναι ζωντανή όταν την τρέφεις. Όχι όταν τη σκοτώνεις! Και είναι τρισχειρότερο όταν από άγνοια μετονομάζεις τα αγγλικά που δεν ξέρεις καλά σε ελληνικά που δεν ξέρεις καλά! Ακόμη και το "σεταπάρισμα" που εννοείται έχει γραφτεί "σετάρισμα". Και το ένα και το άλλο μοιάζουν με παραφωνία σε μουσικό κομμάτι! Κι είναι χειρότερα όταν αυτά γράφονται σε ένα σοβαρό ιστότοπο όπως του Insomnia! Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και έχει λέξεις που αγνοεί ο λαός της... Δυστυχώς! Underστανt or den adilamvan;...
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μιά χαρά είναι η τιμή της... εδώ έχουμε κινητά τηλέφωνα πλέον σε τέτοιες τιμες... Μειον το σετάρισμα από ειδικό βέβαια. Ναι αλλά αυτά κάνουν 100 πράγματα, ενώ αυτό που κάνει αυτή η σκούπα μπορείς να το κάνεις και με μια σκούπα των 5€
Sorath Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ναι αλλά αυτά κάνουν 100 πράγματα, ενώ αυτό που κάνει αυτή η σκούπα μπορείς να το κάνεις και με μια σκούπα των 5€ Και το κινητό των 50€ αντί των 800€ θα κάνει 100 πράγματα, μόνο που θα χρειαστεί τόσο χρόνο, όσο θα κάνεις εσύ να σκουπίσεις με την σκούπα των 5€.... 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Και το κινητό των 50€ αντί των 800€ θα κάνει 100 πράγματα, μόνο που θα χρειαστεί τόσο χρόνο, όσο θα κάνεις εσύ να σκουπίσεις με την σκούπα των 5€.... Είναι μικρό το σπίτι, μέχρι να προσανατολιστεί η σκούπα έχω τελειώσει εγώ! 1
Captain Nemo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 θα δουλεύει καλύτερα σε μινιμαλιστικού τυπου διακοσμήσεις και οχι σε σπίτια που για να περιηγηθείς θες εξοπλισμό ορειβάτη
ff7lucas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδιά εχω roomba 880 εδώ και 6 μήνες και είναι η καλύτερη αγορα που έχω κάνει για πες για πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα