Athanasios2104 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο που το βρίσκω μόνο σε digital format (Κindle / iBook), το οποίο όμως θα ήθελα να εκτυπώσω για να το έχω hardcopy. Έχω δει online converters, άλλα δουλεύουν πραγματικά (για protected ebooks) ;
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θα πρέπει να τους δοκιμάσεις (τους online) για να δεις αν δουλεύουν σωστά. Πιστεύω όμως ότι θα δουλεύουν γιατί αυτά τα ebooks δεν έχουν και τρελές μορφοποιήσεις.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 απλά τα κλειδωμένα με DRM είναι φασαρία...
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 απλά τα κλειδωμένα με DRM είναι φασαρία... Όντως... Ένας οδηγός που βρήκα είναι αυτός. 1
jardan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ πριν από καμιά βδομάδα που ήθελα να αφαιρέσω το DRM απο kindle αρχείο, απλά κατέβασα το Apprentice Alf’s DRM Removal Tools for eBooks, έτρεξα το ανάλογο αρχείο για mac, επέλεξα το e-book και αυτό ήταν. Ούτε calibre, ούτε τίποτα περισσότερο. Πολύ απλό. Έκανα μετά μετατροπή σε epub με το calibre και όλα μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα