bad_freddy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Αγόρασα ενα υπολογιστή πρίν ενα μήνα περίπου και μου έδωσαν δανεικά κάτι ηχεία Wavemaster 240 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι να πάρω κάποια δικά μου. Τα ήχεια αυτά δούλευαν άψογα και ήμουν πολυ ευχαριστημένος. Προχτές αποφάσισα να αγοράσω τα δικά μου ηχεία, έτσι ώστε να επιστρέψω και αυτά που είχα, έτσι αγόρασα τα Ozaki dotodot 100. Σαν γένικη απόδοση δεν έχω παράπονο, αλλά σε όλα τα παιχνίδια ακούγεται έλαχιστα πλέον μερικά ηχητικά εφέ (κυρίως όταν πρόκειται για ομιλία) σε παιχνίδια όπως Max Payne, Worms 3d, Prince of Persia κλπ. που με τα προήγουμενα ηχεία ακουγονταν μια χαρά! Τώρα και τέρμα να έχω τα ήχεια ακούγεται ισα-ισα... Ολα τα υπόλοιπα (τραγούδια κλπ.) παίζουν κανονικά. Ξέχασα να πω οτι το ίδιο συμβαίνει και με τον ήχο στα DivX! Για να δω ταινία με κανονικής έντασης ήχο θα πρέπει τα ηχεία να είναι στο τέρμα! Δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση και τις κοίταξα αλλά μου φαίνονται εντάξει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? :?:
aquasonic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 allaxe ta settings tws speakers apo to control panel. etsi thn pathsa kai egw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.