Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο εγω δεν το θεωρω προσφορα?

Απλα εγινε free το παιχνιδι , δεν ειναι free για το Σ/Κ ας πουμε

• Like 3
Δημοσ.

Μονο εγω δεν το θεωρω προσφορα?

Απλα εγινε free το παιχνιδι , δεν ειναι free για το Σ/Κ ας πουμε

Αφου το steam το προσφερει free αρα προσφορα θεωρειται! :)

Δημοσ.

Αφου το steam το προσφερει free αρα προσφορα θεωρειται! :)

Θεωρείς προσφορά και τα lol, dota και λοιπά free to play games; Αν ναι, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Σαν προσφορα παιχνιδιου προφανως και υπαρχει αφου οι κατοχοι κονσολων και παλι πρεπει να το αγορασουν για να το παιξουν ενω στο pc δινεται δωρεαν(και με βαση το παραπανω link απο 12ευρω γινεται δωρεαν). Σαν γενικη ομως προσφορα για αυτη την ενοτητα δεν ξερω αν κανει.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει να μην ειναι "προσφορα" με την τυπικη εννοια ομως σωστα δημοσιευτηκε. Μπορει καποιος να πηγαινε να το αγορασει εκτος steam... γιατι να μην ενημερωθει και να μην γλυτωσει τα χρηματα του;

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι ένα παιχνίδι που πωλούνταν επί πληρωμή και τώρα είναι δωρεάν. Το τυπικό μέρος του αν είναι προσφορά νομίζω δεν είναι τόσο βασικό, όσο ότι μιλάμε για έναν triple-A τίτλο που ακόμα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων αλλά μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν μέσω steam. Noμίζω έκανε καλά ο φίλος που το έβαλε.

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο θέμα, ότι το game πλέον θα διατίθεται μόνιμα δωρεάν στο steam και όχι ένα ξερό «Δωρεάν το Evolve» και ένα ψωρολίνκ. Φαντάζομαι ο ts το γνωρίζει αυτό αφού υποτίθεται είναι gamer σύμφωνα με το nickname του.

Όπως και να 'χει αφού ο matrix δεν το κλείδωσε/έσβησε/μετέφερε θα πληροί τους κανόνες του νήματος προσφορές, λογικά..

Δημοσ.

δεν φτανει που μας ενημερωσε ο ανθρωπος οτι ειναι δωρεαν(εγω προσωπικα μπορει να μην το εβλεπα και ποτε),του την λεμε κιολας?

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...