Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γρήγορο Ιnternet στο σπίτι με μια μόνο κίνηση!

Στο σπίτι σου σε λίγες ώρες
Γρήγορο Internet στο σπίτι σου σε έως 3 εργάσιμες ημέρες
ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία

Ευέλικτο
Εύκολο να το μετακινήσεις
Πληρώνεις μόνο όταν το χρησιμοποιείς

Εύκολο και χωρίς καλώδια
Χωρίς εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής με 3 απλά βήματα:
1 Βάλε τη SIMPLEfi SIM κάρτα στο router 2 Βάλε το SIMPLEfi router στην πρίζα ρεύματος 3 Συνδέσου ασύρματα με σταθερές υψηλές ταχύτητες 

Δεν χρησιμοποιείς συνέχεια το Internet, τότε 
επίλεξε το SIMPLEfi και ξένοιασε με:

Ετήσια
ΔΩΡΕΑΝ χρήση 50GB Τέλος ενεργοποίησης
και ενσωματωμένης
χρήσης απο 200€ στα 100€. 
Και ελάχιστη μηνιαία χρέωση 2€ με 300MB/μήνα για να μην ξεμείνεις ποτέ.

Και οπότε χρειάζεσαι επιπλέον GB
μπορείς να επιλέξεις ένα πρόσθετο πακέτο μέσω της εφαρμογής myWIND που θα καλύψει τις ανάγκες της στιγμής!

GB Μηνιαίο πάγιο
SIMPLEfi 2GB 2GB €5
Καλοκαιρινή προσφορά
SIMPLEfi 5GB 5GB €10
Καλοκαιρινή προσφορά
SIMPLEfi 20GB 20GB €20
Καλοκαιρινή προσφορά *Τα πρόσθετα πακέτα με τα δωρεάν GB ισχύουν για 30 ημέρες.

o Internet είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου, τότε επίλεξε SIMPLEfi2:

Μηνιαία
ΔΩΡΕΑΝ χρήση 30GB Μηνιαίο Πάγιο 30€ Τέλος
ενεργοποίησης 35€. 

Πηγη: https://www.wind.gr/gr/gia...rnet/simplefi/ , σημερα 07/07/2016 και ωρα 23:45
Οδηγιες για το ρουτερ μπορειτε να βρειτε εδω https://www.wind.gr/files/...User_Guide.pdf , σημερα 07/07/2016 και ωρα 23:45
Πληροφοριες για τον εξοπλισμο μπορειτε να δειτε εδω https://www.wind.gr/gr/win...exoplismo-sou/ , σημερα 07/07/2016 και ωρα 23:47

Πολυ ενδιαφερον βλεπω να ειναι , το κομματι που λεει οτι αμα δεν το χρησιμοποιεις να μην πληρωνεις παγιο! , αλλα τα 2 ευρω ελαχιστο παγιο τον μηνα δεν ειναι τιποτα , απο την αλλη θυμιζει mobile hotspot mifi σπιτιου , πιστευω οτι θα εχει καλυτερο σημα απο το mifi λογω οτι εχει 2 κεραιες 4g η συσκευη, επισης σε περιπτωση που δεν υπαρχει το 4g δεν θα λειτουργει σε 3g ; δεν βλεπω πουθενα την ενδειξη; στο ρουτερ! . 
Δηλαδη το ενα πακετο μοιαζει σαν το ιντερνετ με καρτα αλλα εχει μηνιαιο παγιο 2 ευρω για 300mb και αμα θελεις βαζεις αλλα ; 
Επισης εχει καλοκαιρινη προσφορα τωρα δηλαδη αμα δεν υπαρχει καλοκαιρινη προσφορα ποσο θα πανε τα πακετα;

post-176091-0-84111900-1467925837_thumb.png

post-176091-0-53099000-1467925845_thumb.png

post-176091-0-51422200-1467925851_thumb.png

post-176091-0-77879000-1467925855_thumb.png

Δημοσ.

καλό αυτο απο wind αλλά σε σήμα υστερεί έιχα wind σύνδεση και πρίν απο 3 μέρες έφυγα και πήγα cosmote απο 1 γραμμή 3g+ πήγα 4g 2 γραμμές η κοπέλα μου με vodafone το ίδιο ας φτίαξει το δίκτυο της

Δημοσ.

Το 4g της wind είναι για τα μπάζα! Και μάλιστα πολυ. Θα κλάψουν πολλοί που θα το βάλουν!

έχεις εμπειρία φίλε; Γιατί είμαι ένα μηνα στην Κρήτη, Χανιά και οργώνει πραγματικά σε όλο τον βόρειο άξονα που έχω κινηθεί

Δημοσ.

Ναι φιλε μου έχω εμπειρία! Εγω και άλλοι 10 φίλοι μου. Δεν ξέρω στο δικό σου μέρος βέβαια αλλά Αθήνα πάσχει και μάλιστα ΠΟΛΥ! Αυτά από τη δίκη μου εμπειρία!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους!! Να προσθεσω και εγω μια τελ πληροφορια που συγκεντρωσα απο επικοινωνια με εκπροσωπο της εταιριας:

Ο εξοπλισμος δινεται με χρησιδανειο, πραγμα που σημαινει  οτι οταν σταματησεις την υπηρεσια, επιστρεφεις τον εξοπλισμο. Το μοντεμ που δινουν , TP-Link Archer MR200, εχει 159€ στο skroutz και η υπηρεσια εχει αυτοματη ανανεωση μετα τον 1ο χρονο 50gb με 50€. Αρα σε 1 χρονο, δινεις την τιμη που εχει τωρα μονο του το μοντεμ (159€ τιμη eshop.gr) με τα 50gb δωρο, αλλα δεν μπορεις να κρατησεις το μοντεμ ουτε να το χρησιμποιησεις με αλλη sim.

Με 3g λειτουργει, αλλα δεν εχει νοημα κατα τον εκπροσωπο, λογω της ταχυτητας!

Ελπιζω να βοηθησα καποιον/ους να αποφασισουν αν θελουν ή όχι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...