Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχωρα ολοταχως!

Ενα Persian εχω στα 830 εγω που ειμαι 17,κι αυτο το εκανα evolve γιατι ειχα πολλα γατια,ετσι για το γαμωτο και γιατι δεν εχω δει αλλο να κυκλοφορει, :P

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με evolve το έχω φτάσει ως εκεί και μου τελείωσαν τα candy της πάπιας :D

Τώρα παλεύω μπας και φτάσω 400 Magikarp να φτιάξω το Gyarados. Είμαι κοντά στα 320 candy. 

Όσο για 10άρια αυγά, μόνο ένα μέχρι τώρα και δεν το έχω κάνει hatch ακόμα :S

Δημοσ.

Εχω βρει 5 10αρια αυγα μεχρι τωρα. Γενικα δεν σπαω πολλα γιατι δεν εχω δωσει λεφτα για να παρω incubators, εχω σπασει περιπου 60 αυγα και εχω κανει 160κατι χιλιομετρα. Τα 10αρια αυγα μου δωσανε με τη σειρα: Jynx 800cp - Magmar 1110+CP - Omanyte - 580cp - Snorlax 1700+CP - Hitmonchan 800+CP.

Τα περισσοτερα αυγα που εχω βρει ειναι 5αρια.. Δηλαδη καμμια 45 5αρια αυγα.. Εχω βρει καμμια 10αρια 2αρια και τα 5 10αρια..

Απο wild το μεγαλυτερο που εχω βρει ειναι 1862cp Arcanine. Χθες βρηκα ενα Gengar 1350cp αλλα μου εφυγε, ενας που ηταν στα λεβελ μου και το πηρε μου ειπε οτι ειχε τις κακες επιθεσεις.. ενταξει δεν πειραζει μπορω να το κανω εβολβ, εχω 200 gastly candies..

Χθες βρηκα και ενα dratini 650cp, κοιτοντας στο pokeass βλεπω οτι βγαζει κοντα 2400 dragonite αλλα δεν ξερω αν θα το κανω εβολβ, ειμαι σιγουρος οτι μπορω να βρω καλυτερο dratini απο αυτο.. Οσο για ετοιμο dragonite στα wild ουτε που ασχολουμαι για πολλους λογους, καταρχας αν βγει δεν ξερω τι cp θα ειναι, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι μαπα, κατα δευτερον μπορει να μου φυγει, και τελος θελει πολυ ψαξιμο.. οποτε καλυτερα να παω παραλιακη και να βρισκω dratini..

Το μεγαλυτερο που μπορω να βγαλω αυτη τη στιγμη ειναι ενα 900+ growlithe που εχω, βλεπω βγαζει 2κ+ σε evolve.. Το μεγαλυτερο μου ειναι 2040 snorlax τωρα.. Εχω και eeve που αν την κανω vaporeon με power ups νομιζω φτανει κοντα 2500, εχω περιπου 120 candies, αλλα δεν αξιζει, στα 30 μπορω να βρω 900+ eeve και να την κανω evolve για να φτασω το vaporeon 2700+..

Εχω και 700 magikarp candies με μεγαλυτερο ενα 179 magikarp αλλα επειδη εχω βγαλει ειδη gerados δεν θα το κανω εβολβ, θα περιμενω για 200αρι magikarp.

• Like 2
Δημοσ.

εγω πριν, γλυφαδα - πειραια με το παπι εσπασα 10αρι κ μου εδωσε πιτζιοτο.  :-D  :-D

το μαγειρεψε η κοπελα μου, φοβερο ριζοτο..... :mad:  :mad:

Δημοσ.

Βγαινει pidgeotto απο 10αρι? Γιατι νομιζω υπαρχει συγκεκριμενη λιστα

9HdbtXA.jpg

Καλα εμενα αν με δεις να πηγαινω με 20 ξερεις τι κανω, την ημερα δεν μπορω αλλα αργα το βραδυ κυκλοφορω αργα σαν παραξενος, λεω τωρα θα με σταματησουν :-D 

Κυριε Αστυνομε, καλημερα.. αυγα σπαω...

• Like 2
Δημοσ.

Τα δεκάρια αυγά νομίζω βγάζουν αυτά στη λίστα αλλά μπορούν να βγάλουν και των άλλων αυγών

• Like 1
Δημοσ.

Τα δεκάρια αυγά νομίζω βγάζουν αυτά στη λίστα αλλά μπορούν να βγάλουν και των άλλων αυγών

Τα αυγά δεν βγάζουν γενικά δεύτερες μορφές όπως βλέπεις..

Οπότε δεν παίζει να άνοιξες pidgeotto..κάπου έχεις μπερδευτεί :)

Δημοσ.

Τα αυγά δεν βγάζουν γενικά δεύτερες μορφές όπως βλέπεις..

Οπότε δεν παίζει να άνοιξες pidgeotto..κάπου έχεις μπερδευτεί :)

ας εβγαλε πιτζι. επανω στο μηχανακι ειδα πουλι. 

Δημοσ.

Εμένα πάντως τα 10ρια είχαν ανοίξει Magmar και Jynx με λίγο cp. 650+- γιατί τα είχα βρεί σε μικρό λέβελ.Eίχαν και μέτριο moveset..Ήθελα ένα snorlax γιατί είναι το αγαπημένο μου αλλά δεν βαριέσαι..

Παιδιά ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να αντιδράσει σε report η Νiantic.?

Έκανα καμμιά 10ριά σε άτομα που κάνανε μπάμ(35level , πολλαπλά account με σχεδόν ίδιο username κλπ) και δεν βλέπω κανένα στην πόλη πλέον....δεν ξέρω αν τα είδαν τόσο γρήγορα ή απλά έγινε κάτι άλλο και εξαφανήστηκαν.

Δεν θα ήταν καλό η Niantic να ορίσει admins/judges σε πόλεις να κάνουν ένα μικρό έλεγχο στους παίκτες.?

Κάτι σαν αυτούς που επιβλέπουν trading card games όπως Magic The gathering , Yugioh κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως τα 10ρια είχαν ανοίξει Magmar και Jynx με λίγο cp. 650+- γιατί τα είχα βρεί σε μικρό λέβελ.Eίχαν και μέτριο moveset..Ήθελα ένα snorlax γιατί είναι το αγαπημένο μου αλλά δεν βαριέσαι..

Παιδιά ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να αντιδράσει σε report η Νiantic.?

Έκανα καμμιά 10ριά σε άτομα που κάνανε μπάμ(35level , πολλαπλά account με σχεδόν ίδιο username κλπ) και δεν βλέπω κανένα στην πόλη πλέον....δεν ξέρω αν τα είδαν τόσο γρήγορα ή απλά έγινε κάτι άλλο και εξαφανήστηκαν.

Δεν θα ήταν καλό η Niantic να ορίσει admins/judges σε πόλεις να κάνουν ένα μικρό έλεγχο στους παίκτες.?

Κάτι σαν αυτούς που επιβλέπουν trading card games όπως Magic The gathering , Yugioh κλπ κλπ

πως κανεις report?

Δημοσ.

lol ναι δεν παιζει να το κανω αυτό αν δεν υπαρχει in game επιλογή να πατησω report sorry ας βρουν μονοι τους τους ζαβολιαρηδες

Ε καλά εγώ σταμάτησα για αυτό το λόγω οπότε ναι...δεν βαριέμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...