Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιγουρα ειναι απο bot οι τυποι, δεν ειπα το αντιθετο. Απλα και αυτοι που ειναι και καλα δυνατοι μπορουν να πεσουν, εστω αν δεν μπορεις μονος πας με εναν φιλο και τους ριχνετε. Μετα τα 23 θα παιρνεις και πιο δυνατα ποκεμον. Εμενα αρχιζουν και εμφανιζονται κοντα στα 800-1000 καποιες πρωτες μορφες.

Τωρα κοιταξα και εγω, εχω πιασει 32 growlithe, 26 machop,  3 hitmonlee, 3 hitmonchan,  27 mankey, 4 primeape, 3 arcanine,

ΛΟΛ 271 magikarp και  371 voltorb  341 magnemite = ελεος

Δεν ηξερα οτι ελεγε ποσα εχεις πιασει απο το καθενα.. Να σαι καλα που μου το ειπες, φαση εχει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Actual Impact of IVs on Battle Performance

100 vs 90 2.17%

90 vs 80 2.19%

80 vs 0 20%

πιστεύω από 80%+ iv's ειναι υπεραρκετό

απο 96% dragonite σε perfect 100% στο επίπεδο 36 διαφορά 15cp...... 

μιλάμε για το πόκεμον με το μεγαλύτερο cp άρα τη μεγαλύτερη διαφορά. ναι οτιδήποτε πάνω απο 80-90 είναι τέλειο. αν και είναι φοβερό να έχεις 100άρια για το completionist side. δεν έχει καμία διαφορά imo.

όσο αφορά τα gym fights, πάτε πάντα με φιλαράκι χρειάζεται να κάνετε το 50% του damage... συμφέρει σε resources . όσο έπαιζα το game κανονικά πάντα με φιλαράκι πήγαινα για να μη ξοδέυουμε potions/revives 

σήμερα έχουν στα χέρια τους το νέο api και το κάνουν compile σε c+ ,οπότε θα ξαναπαίξουμε και εμείς, έχω να παίξω 3-4 μέρες 

τι θα γινει με αυτη τη μαλακια

που ριχνει μπαλα και την παιρνει ο αερας

ή που ριχνεις μπαλα και αποκρουει το ποκεμον

καλα κανουν και τσιταρουν

εχασα ολες τις ultraballs και το λαπρας εφυγε.....

Το πόκεμον έχει φτιαχτεί για να αποκρούει.Αλλιώς θα το έβλεπες και θα το έπιανες απλα.

Καλά κάνουν και cheataroun.....Αν το βλέπεις κακό τότε μην παίζεις απλά.?

Και γω έχασα 14-15 ultra + berries σε Blastoise και έφυγε αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να κλέψω.

Απλά το άφησα μέχρι να κοπέι(αν γίνει ποτέ) το cheating και παρακολουθώ εδω τα νέα.

http://pokemongo.nianticlabs.com/en/post/

"Trainers, a new bug affecting throw accuracy increases the odds of escape and omits the XP bonus. We are working on a fix, stay tuned." 

"bug"...... overtune κάνανε το escape ,τα fights(που διώχνει τις pokeballs) , και γενικά το ξεφτίλισαν περισσότερο ,γκούχου f2p mobile mechanics, "σίγουρα είναι πιο δύσκολο να πιάσεις πόκεμον αλλα έχουμε φοβερό πακέτο 100pokeballs σε προσφορά στο shop" 

αλλα δουλέυουν για να φτιαχτεί.... κάτι το οποίο δεν ήταν broken και το χάλασαν επίτηδες στο τελευταίο πατς, είναι να γελάνε και οι πέτρες....

edit" αυτή η καραμέλα αν δε σου αρέσει μη παίζεις είναι ακόμα πιο αστεία, δλδ απαγορέυεται κάποιος να θέλει το game να γίνει καλύτερο ή να παραπονιέται αν βλέπει @@.....

• Like 1

Χθες μου βγήκε vaporeon με 1240cp και το έπιασα με poke Ball και hypno στα 640cp έριξα 20 great ball και τίποτα και τελικά πιάστηκε με poke Ball. 18 level για την ώρα ελπίζω μετά τα 20 να βγαίνουν περισσότερα pokemon με πάνω από 1000cp γιατί μόνο 2 έχω για την ώρα και στο ένα χαλασα ένα σωρό stardust.

Nop.Εντελως τυχαια μαλλον.Εμενα μου ετυχαν 3 μαζεμενα σε ασχετο stops μεταξυ τους κι εχω και πολλα 5αρια.Λιγα 2km.

Δεν ξερω αν παιζει και το lvl ρολο.Ειμαι λιγο πριν το 18.

εχθες το μεσημερι εφυγα απ'την αττικη για μεσσηνια κ σημερα πρωι επιστροφη εκει στο χωριο επεσε τρεξιμο κ σκαψιμο κ εκανα ολα τα 2αρια μου τα οποια αντικατασταθηκαν απο 2αρια παλι. τραγικο. γ@μω τα ζουμπατ + τα ματζικαρτ  :X  (λβλ 19)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...