Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν πουν κάποιοι οτι στεναχωρήθηκα που έκλεισαν τα μποτς, ήδη έχω πει πως έχω account 36 lvl με complete pokedex και αρκετά 100iv οπότε δε με νοιάζει αυτό , και το έχω γράψει πολύ νωρίτερα,gyms δε χτυπάω έτσι και αλλιώς λόγο reports,οπότε μη γκρινιάζετε ούτε γιαυτό ,δεν επιρεάζω την εμπειρία σας καθόλου, το "power" account το έχω γιατί γουστάρω να είμαι completionist όχι για e-peen ή να κερδίζω σε μάχες παιδάκια... τέσπα αυτά τα λίγα

Οτι δηλαδη σε θεμα που εχει φτασει 95 σελιδες υπαρχει κοσμος που ασχολειται με το τι κανει ενα ατομο??

Επισης θα το ξαναγραψω για αλλη μια φορα επειδη βλεπω πολλα παραπονα γενικα για το παιχνιδι και την Niantic.Οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με την εν λογω εταιρια και το παιχνιδι στην φαση που ειναι ας το σταματησει οπως σωστα ανεφερε ο Albi να τελειωνει το θεμα. Πολυ κλαψα γενικα στο θεμα αυτο για την Niantic.Ουτε στα κανονικα παιχνιδια της Nintendo ή των αλλων μεγαλων εταιριων τετοια πραγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οτι δηλαδη σε θεμα που εχει φτασει 95 σελιδες υπαρχει κοσμος που ασχολειται με το τι κανει ενα ατομο??

Επισης θα το ξαναγραψω για αλλη μια φορα επειδη βλεπω πολλα παραπονα γενικα για το παιχνιδι και την Niantic.Οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με την εν λογω εταιρια και το παιχνιδι στην φαση που ειναι ας το σταματησει οπως σωστα ανεφερε ο Albi να τελειωνει το θεμα. Πολυ κλαψα γενικα στο θεμα αυτο για την Niantic.Ουτε στα κανονικα παιχνιδια της Nintendo ή των αλλων μεγαλων εταιριων τετοια πραγματα.

όχι fulgore δεν είναι έτσι, όταν εγώ έπαιξα pokemon red 12 χρονών σαν λάτρης των jrpg είχα πορωθεί, σκεφτόμουν χρόνια πως θα λειτουργούσε ένα pokemon mmorpg και το περιμέναμε χρόνια. το pokemon go είναι ότι πιο κοντινό σε pokemon mmorpg έχουμε πάρει και ίσως πάρουμε ποτέ. το οτι το ανέθεσαν σε μια τέτοια low εταιρία για cashgrab ,με microtransaction mechanics εμένα προσωπικά με ενοχλεί. ολόκληρο το development του game σε ωθεί στα micros ,όπως όλα τα mobile games τη καμπύλη τη βλέπεις αργότερα, στο pokemon go κοντά στο 20. 

δεν είναι λοιπόν α δε σου αρέσει μην ασχολείσαι. και τα νέα σόνικ δε μου αρέσουν αλλα με ενοχλεί ο τρόπος που η sega το χειρίστηκε . το ίδιο και η νιντέντο με το pokemon go. εφόσον είδε την επιτυχία που είχε, ακόμα και σαν shareholder έπρεπε να πει όπα κάτσε να βάλω το χεράκι μου να βοηθήσω, εμπρός devs της gamefreak βοηθήστε κάντε το τοπ. 

δε μιλάω για δύσκολα πράγματα. απογοητευμένος είμαι όχι μόνο με niantic αλλα και με νιντέντο που δεν εκμεταλέυτηκε /ευεται αυτή τη χρυσή ευκαιρία να κρατήσει ένα pokemon mmorpg με τόνους hype για πολλά χρόνια και να μην αφήσει ένα low studio να καταστρέψει το fransize της ,γιατί ένα επόμενο pokemon vr mmorpg θα αντιμετωπιστεί σαν ένα pokemon go 2 πλέον.

όχι fulgore δεν είναι έτσι, όταν εγώ έπαιξα pokemon red 12 χρονών σαν λάτρης των jrpg είχα πορωθεί, σκεφτόμουν χρόνια πως θα λειτουργούσε ένα pokemon mmorpg και το περιμέναμε χρόνια. το pokemon go είναι ότι πιο κοντινό σε pokemon mmorpg έχουμε πάρει και ίσως πάρουμε ποτέ. το οτι το ανέθεσαν σε μια τέτοια low εταιρία για cashgrab ,με microtransaction mechanics εμένα προσωπικά με ενοχλεί. ολόκληρο το development του game σε ωθεί στα micros ,όπως όλα τα mobile games τη καμπύλη τη βλέπεις αργότερα, στο pokemon go κοντά στο 20. 

δεν είναι λοιπόν α δε σου αρέσει μην ασχολείσαι. και τα νέα σόνικ δε μου αρέσουν αλλα με ενοχλεί ο τρόπος που η sega το χειρίστηκε . το ίδιο και η νιντέντο με το pokemon go. εφόσον είδε την επιτυχία που είχε, ακόμα και σαν shareholder έπρεπε να πει όπα κάτσε να βάλω το χεράκι μου να βοηθήσω, εμπρός devs της gamefreak βοηθήστε κάντε το τοπ. 

δε μιλάω για δύσκολα πράγματα. απογοητευμένος είμαι όχι μόνο με niantic αλλα και με νιντέντο που δεν εκμεταλέυτηκε /ευεται αυτή τη χρυσή ευκαιρία να κρατήσει ένα pokemon mmorpg με τόνους hype για πολλά χρόνια και να μην αφήσει ένα low studio να καταστρέψει το fransize της ,γιατί ένα επόμενο pokemon vr mmorpg θα αντιμετωπιστεί σαν ένα pokemon go 2 πλέον.

Αγαπητε και εγω ημουν μικρος οταν επαιξα την Blue πρωτη κασετα σε gameboy pocket αλλα περασανε οι καιροι και πλεον εχω και καποια χρονια απο πισω/διαφορετικα μυαλα για να κατσω να φανατιστω με το Pokemon Go. Δεν λεω ωραιο χαζοπαιχνιδακι για να παιρνας την ωρα σου που και που(οπως και το Hearthstone)αλλα μεχρι εκει.Για παραπανω(τουλαχιστον στην παρουσα φαση)δεν ειναι.

Αλλα οπως εγραψα και εγω και καποιοι αλλοι πιο πισω καποιοι το πηραν υπερβολικα ζεστα το θεμα γιαυτο και δημιουργηθηκε και η αναγκη του bot οχι μονο σε αυτο το παιχνιδι αλλα φυσικα και σε πολλα αλλα online παιχνιδια.

Θα μου πεις τοτε και εγω γιατι μπαινω στο θεμα αυτο. Πιο πολυ να δω(οπως και στα αλλα θεματα)αν ανακοινωσανε καμια μεγαλη αλλαγη πχ στο συστημα μαχης,στα Gym(που ακομα δεν εχω καταλαβει τον πραγματικο τους σκοπο σε σχεση με των κανονικων Pokemon)και παει λεγοντας.

Καταρχας το εχουμε ξαναπει οτι αυτη η εφαρμογη(γιατι ουτε καν κανονικο παιχνιδι δεν ειναι)ισως επρεπε να εκνευριζε τους λατρεις της εν λογω σειρας αφου δεν εχει καμια σχεση ουτε με το παιδικο αλλα ουτε και με τα παιχνιδια που εκαναν την σειρα αυτη τοσο γνωστη παγκοσμιως.

Πετας pokeball απλα στα τερατα και τα πιανεις χωρις καν να τα πολεμας πρωτα?

Gym που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που βασιζονται?

μαχες που δεν διαλεγεις εσυ τι επιθεσεις θα εχει/κανει το pokemon?

Και βεβαια μπορω να αναφερω και μαχες μεταξυ φιλων/trading κλπ αλλα τα αφηνω μπας και τα βαλουν αργοτερα που κατι ακουγεται.

• Like 1

συμφωνώ 100% με αυτά που λες τώρα, με το γιατί το πήραμε ζεστα΄δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε καταλαβαίνεις. 

το πήραμε ζεστά γιατί ένα online game παίρνει updates, τη μια στιγμή μπορεί να έχεις μπροστα΄σου ένα turd την επόμενη αυτό να γίνει gold. τσέκαρε το final fantasy xiv και το realm reborn ,μέρα με τη νύχτα. το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος. 

όλα όσα λες τα έχω πει και εγώ απο την πρώτη μέρα του game , απλά εγώ ήλπιζα να έβαζε το χέρι η νιντέντο και η gamefreak μέχρι τώρα και η niantic να το δεχόταν αυτό το πράγμα, για να δούμε ένα πάρα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και πραγματικά patch fixes. οι απαιτήσεις είναι στο φουλ και μπορούμε να γκρινιάζουμε όταν αποτυχαίνουν ένα τέτοιο ip.

αυτοί που γκρινιάζουν δεν είναι οι casuals ούτε οι bandwagonners που θα φύγουν, γκρινιάζουν οι φαν της σειράς και των rpg pokemon που περίμεναν με τα patch να γίνεται καλύτερο και βλέπουν με κάθε patch αντί να προστίθεται κάτι να μειώνεται... ε είναι να μην τσατίζεσαι μετά???(το game έμεινε το μισό απότι ήταν στο launch, το πετσοκόψανε....)

Δεν ειναι πολυ ευστοχο το παραδειγμα σου γιατι στο παλιο Final Fantasy μεχρι και η ιδια η εταιρια βγηκε και ζητησε δημοσια συγνωμη απο τον κοσμο που το πληρωσε το παιχνιδι(και μιλαμε και για συνδρομη φυσικα).

Επισης καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες περι χρονου γιαυτο και εγω προσωπικα κανω υπομονη και ουτε στην αναγκη των bots εχω πεσει ουτε βεβαια εχω γενικα τετοια τρελα να ανεβω lvl οπως βλεπω αρκετες σελιδες τωρα,λες και κερδιζεις κατι.

Οσο για τα αλλα που γραφεις περι κακως patch και updates και παλι στα λογια μου ερχεσαι(και οσων το εγραψαν πιο πισω).

Αφου βλεπεις οτι χαθηκε η ''μαγεια'' των πρωτων ημερων ας το πουμε ετσι και η χαρα ας μπει το παιχνιδι στον παγο μεχρι νεωτερας που λεμε.

Έχει σημασία πότε θα επιλέξω να κάνω evolve τα pokemon; Βλέπω πως όσο ανεβαίνω level τόσο ανεβαίνει και το μέγιστο που μπορεί να πιάσει το ποκεμον σε CP.

Έχει σημασία πότε θα επιλέξω να κάνω evolve τα pokemon; Βλέπω πως όσο ανεβαίνω level τόσο ανεβαίνει και το μέγιστο που μπορεί να πιάσει το ποκεμον σε CP.

οχι δεν έχει σημασία πότε θα κανεις evolve,

τα ποκεμον εχουν level οπως και ο χαρακτήρας σου, το max level τους ειναι : το level του παιχτη +1.5

με κάθε power up παίρνει 0,5 level.

οπως σωστά παρατήρησες το max cp καθώς ανεβαίνει καθώς παίρνεις level.

Ακόμα και αν θέλεις να παίξεις Ηράκλειο Κρήτης το παιχνίδι είναι πλέον unplayable.Όχι μόνο οι cheaters έχουν γομάρια σε όλα τα gym.Αλλά όπως μπορεί να δεί κανείς πολλές φορές έχουν και 2 bot account στο ίδιο gym.

Prints μέχρι και ένα 12ωρο μετά με τα ghetto bot gyms να στέκουν χαλαρά.

Mερικοί μάλιστα βαριούντε τόσο πολύ που ούτε nickname δεν αλλαξαν Azzarik στο ένα Azzzarik στο άλλο....Ο BabyJibe απο την άλλη κάτι πήγε να κάνει...

cheaters.jpg

• Like 2

Έγω το ξαναλέω το Hype έκανε μεγαλύτερο κακό από καλό. Καλύτερα ήτανε να είχανε βγάλει μια Beta χωρίς Transactions για κανά μήνα και μετά Wipe όλο το Progress και κανονικό Launch. Πάω στοίχημα κάποιοι executives είπανε να το βγάλουν έξω μισό.

Όσο για το ff14 όλο το relaunch γαμάει γιατί ξαναγράψαν τον κόσμο πάνω στο παλιό Lore. Απλά πάνε να κάνουν τις μαλακίες του WoW με Exp Potions κλπ

Ακόμα και αν θέλεις να παίξεις Ηράκλειο Κρήτης το παιχνίδι είναι πλέον unplayable.Όχι μόνο οι cheaters έχουν γομάρια σε όλα τα gym.Αλλά όπως μπορεί να δεί κανείς πολλές φορές έχουν και 2 bot account στο ίδιο gym.

Prints μέχρι και ένα 12ωρο μετά με τα ghetto bot gyms να στέκουν χαλαρά.

Mερικοί μάλιστα βαριούντε τόσο πολύ που ούτε nickname δεν αλλαξαν Azzarik στο ένα Azzzarik στο άλλο....Ο BabyJibe απο την άλλη κάτι πήγε να κάνει...

cheaters.jpg

Καλα η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως ειναι το συστημα με τα battles οτι και να εχεις ο αλλος στο ριχνει. Και εγω ειμαι legit και εχω και snorlax στα 2κ οποτε κλαιν ο αλλος που ειναι 32 και εχει 500 παραπανω snorlax ας πουμε. Ειναι απλα ενοχλητικο γιατι αυτοι που ειναι μικρα λεβελ δεν μπορουν να παιξουν εναντιον τους, αλλα οποιοσδηποτε πανω απο 20 σιγουρα θα εχει καποια δυνατα να τους παλεψει.

Γενικα πιστευω οτι οι botters εχουν ειδη σταματησει να το παιζουν η ειναι να quitαρουν γιατι αλλιως δεν το γαμας ετσι το παιχνιδι. Ας ελπισουμε οτι αυτα που λεγανε για την niantic οτι μπλοκαρε τα bot να ισχυουν (και οτι θα τους banαρει απο δω και περα).

Αν ομως συνεχισουν να υπαρχουν αυτοι οι τυποι, και βγει ενα κανονικο battle system και trading system, δε ξερω τι θα γινει.

Καλα η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως ειναι το συστημα με τα battles οτι και να εχεις ο αλλος στο ριχνει. Και εγω ειμαι legit και εχω και snorlax στα 2κ οποτε κλαιν ο αλλος που ειναι 32 και εχει 500 παραπανω snorlax ας πουμε. Ειναι απλα ενοχλητικο γιατι αυτοι που ειναι μικρα λεβελ δεν μπορουν να παιξουν εναντιον τους, αλλα οποιοσδηποτε πανω απο 20 σιγουρα θα εχει καποια δυνατα να τους παλεψει.

Γενικα πιστευω οτι οι botters εχουν ειδη σταματησει να το παιζουν η ειναι να quitαρουν γιατι αλλιως δεν το γαμας ετσι το παιχνιδι. Ας ελπισουμε οτι αυτα που λεγανε για την niantic οτι μπλοκαρε τα bot να ισχυουν (και οτι θα τους banαρει απο δω και περα).

Αν ομως συνεχισουν να υπαρχουν αυτοι οι τυποι, και βγει ενα κανονικο battle system και trading system, δε ξερω τι θα γινει.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να το ρίξεις,εκτός αν έχεις στη διάθεση σου καμιά ώρα ή έχεις φέρει και φίλους και το κοπανάτε όλοι μαζί.

Για να βλέπεις screenshot με διαφορά 12 ωρών τότε κάτι πάει να πεί.

Απο την άλλη πές πως εσύ σπαταλάς το χρόνο να το ρίξεις.Ο άλλος απο το σπίτι του σε χρόνο 0 το έχει ξαναπάρει ή απλά δεν σε αφήνει να το ρίξεις κάνοντας training ή απλά βάζοντας έξτρα πόκεμον απο το άλλο account.

Άντε τώρα να μαζέψεις coins απο τα gym.

Eπίσης εμένα το account 22 lv το παράτησα και το δυνατότερο μου ήταν 1550Cp.Τα άλλα πιο δυνατά κυμαίνονταν στα 1100-1400.

Δεν ξέρω τι γίνεται στις μεγαλουπόλεις αλλά εδώ δεν έχει αυτά τα γομάρια με 1800 που πιάνουν άλλοι.

Το δυνατότερο πόκεμον απο legit παιχτη χωρίς power up που έχω δει εδώ είναι ένα 1600 snorlax που το αυγό το πήρε level 20 το παιδί και το άνοιξε στα 21.

Το 1500ρι μου είναι gyarados.

Δεν ξέρω πως άλλοι απο τα 17-18 level είναι με κάτι πόκεμον 2000Cp εκτός και αν έχουν κάνει power ups.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να το ρίξεις,εκτός αν έχεις στη διάθεση σου καμιά ώρα ή έχεις φέρει και φίλους και το κοπανάτε όλοι μαζί.

Για να βλέπεις screenshot με διαφορά 12 ωρών τότε κάτι πάει να πεί.

Απο την άλλη πές πως εσύ σπαταλάς το χρόνο να το ρίξεις.Ο άλλος απο το σπίτι του σε χρόνο 0 το έχει ξαναπάρει ή απλά δεν σε αφήνει να το ρίξεις κάνοντας training ή απλά βάζοντας έξτρα πόκεμον απο το άλλο account.

Άντε τώρα να μαζέψεις coins απο τα gym.

Eπίσης εμένα το account 22 lv το παράτησα και το δυνατότερο μου ήταν 1550Cp.Τα άλλα πιο δυνατά κυμαίνονταν στα 1100-1400.

Δεν ξέρω τι γίνεται στις μεγαλουπόλεις αλλά εδώ δεν έχει αυτά τα γομάρια με 1800 που πιάνουν άλλοι.

Το δυνατότερο πόκεμον απο legit παιχτη χωρίς power up που έχω δει εδώ είναι ένα 1600 snorlax που το αυγό το πήρε level 20 το παιδί και το άνοιξε στα 21.

Το 1500ρι μου είναι gyarados.

Δεν ξέρω πως άλλοι απο τα 17-18 level είναι με κάτι πόκεμον 2000Cp εκτός και αν έχουν κάνει power ups.

Στα 16 δεν ξερω αν γινεται 1800 χωρις power up, δε νομιζω.

Υπαρχουν για μενα 2 κατηγοριες ποκεμον που αξιζουν. Η πρωτη ειναι αυτα που βρισκεις σχετικα ευκολα και εχουν μεγαλο multi, οπως arcanine, exeggcutor, gerados.. Η δευτερη ειναι αυτη που εχει μικρο σχετικα multi, αλλα εχουν καλες επιθεσεις αν ξερεις τις αδυναμιες των αλλων, οπως dewgong, poliwrath, jolteon, golduck, goldbat. Αν ο αλλος εχει 2200 exeggcutor και εσυ εχεις ενα dewgong 1000αρι με ice επιθεσεις μπορεις να τον ριξεις. Οπως και ο golduck που βγαινει ευκολα απο evolve αν σου κατσει με watergun/hydropump ειναι σαν να εχεις vaporeon και ριχνει fire με διπλασια cp. Εγω δεν βαζω παντα τα δυνατοτερα μου, βλεπω τι εχει ο αλλος, και βαζω water σε fire, electric σε water κλπ..]

Επισης eeve, τα βρισκεις ευκολα πιστευω, και τα evolve αξιζουν και τα 3.

Snorlax/lapras/dragonite / starter evolutions ειναι απλα elite και για μοστρα πιο πολυ. Ειναι δυνατα σιγουρα, αλλα δεν τα χρειαζεσαι, κανεις δουλεια και με αλλα ποκεμον που τα βρισκεις και πανευκολα (Εχω βγαλει 7-8 golducks, γαμαει λεμε)

Στα 16 δεν ξερω αν γινεται 1800 χωρις power up, δε νομιζω.

Υπαρχουν για μενα 2 κατηγοριες ποκεμον που αξιζουν. Η πρωτη ειναι αυτα που βρισκεις σχετικα ευκολα και εχουν μεγαλο multi, οπως arcanine, exeggcutor, gerados.. Η δευτερη ειναι αυτη που εχει μικρο σχετικα multi, αλλα εχουν καλες επιθεσεις αν ξερεις τις αδυναμιες των αλλων, οπως dewgong, poliwrath, jolteon, golduck, goldbat. Αν ο αλλος εχει 2200 exeggcutor και εσυ εχεις ενα dewgong 1000αρι με ice επιθεσεις μπορεις να τον ριξεις. Οπως και ο golduck που βγαινει ευκολα απο evolve αν σου κατσει με watergun/hydropump ειναι σαν να εχεις vaporeon και ριχνει fire με διπλασια cp. Εγω δεν βαζω παντα τα δυνατοτερα μου, βλεπω τι εχει ο αλλος, και βαζω water σε fire, electric σε water κλπ..]

Επισης eeve, τα βρισκεις ευκολα πιστευω, και τα evolve αξιζουν και τα 3.

Snorlax/lapras/dragonite / starter evolutions ειναι απλα elite και για μοστρα πιο πολυ. Ειναι δυνατα σιγουρα, αλλα δεν τα χρειαζεσαι, κανεις δουλεια και με αλλα ποκεμον που τα βρισκεις και πανευκολα (Εχω βγαλει 7-8 golducks, γαμαει λεμε)

Συμφωνω σε όσα λές και τα ξέρω.Προφανός και βαράς με το type advantage.

Αλλά 4 snorlax 2K+ μαζί με Dragonite στο τέλος θές πολύ δύναμη.Οπότε θές fighting για αρχή.Θα δείς τώρα τα ποσοστά legit παικτη σε fighting pokemon στην πόλη μου.

Επίσης Growlith ούτε για αστείο εδώ.Τώρα το πως οι 3 στους 4 έχουν Arcanine Ηράκλειο δεν μπορώ να το εξηγήσω εκτός και αν είναι όλοι φοιτητές που ήταν πρόσφατα Πειραιά.

Δές λοιπόν τα στατιστικά μου.Πότε ξεκίνησα.156 χιλιόμετρα περπάτημα έχω γυρίσει όλη την πόλη.

Δές σε παρακαλώ πόσα growlith και Fighting pokemons είδα...και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι φίλοι μου επίσης legit παίχτες.

Δεν έχω θέμαεδώ να μην έχει παράδειγμα μερικά ποκεμον,ίσα ίσα το κάνει πιο ωραίο σε μερικά σημεία να έχει άλλα διαφορετικά.Κάνει και το μελοντικο trading πιο ενδιαφέρον.

Όμως γίνεται πρόβλημα όταν στην περιοχή μου δεν έχει και οι 3 στους 4 ως δια μαγείας τα έχουν και boostαρισμένα στο θεό...

2ldzudi.jpg

Να προσθέσω πως το ένα Growlith ήταν απο αυγό καθώς και 2 απο τα Mankey.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...