Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα λεβελ 20 και πανω δινονται με σπανια ποκεμον, και λεει vaporeon, χαχα ελεος.

Τζαμπα λεφτα οποιος τα παρει. Το παιχνιδι ειναι να το παιζεις και να ευχαριστιεσαι το progress, το να παρεις κατι ετοιμο δεν σημαινει τιποτα. Εγω το δικο μου account δε θα το ανταλλαζα ουτε με level 40, το εχω φτιαξει μονος μου και μαρεσει ετσι οπως ειναι.

Παιδια βρηκα ενα growlithe 900cp τουμπανο? τι φαση..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα λεβελ 20 και πανω δινονται με σπανια ποκεμον, και λεει vaporeon, χαχα ελεος.

Τζαμπα λεφτα οποιος τα παρει. Το παιχνιδι ειναι να το παιζεις και να ευχαριστιεσαι το progress, το να παρεις κατι ετοιμο δεν σημαινει τιποτα. Εγω το δικο μου account δε θα το ανταλλαζα ουτε με level 40, το εχω φτιαξει μονος μου και μαρεσει ετσι οπως ειναι.

Παιδια βρηκα ενα growlithe 900cp τουμπανο? τι φαση..

16 ειμαι εγω και το μεγαλυτερο απευθειας που εχω βρει ειναι ενα Primeape 740!

Για παμεεεεε

Το μεγαλυτερο που εχω βρει ειναι ενα arcanine στα 1862cp οταν ειμουν 23. Δεν εχω βρει κατι αλλο wild πιο μεγαλο απο αυτο. Εχουν πεταχτει διαφορα μπροστα μου αλλα δυστυχως ολα ειχαν μικρα cp.. να φανταστεις εχω alakazam/muk/hypno στα 50-200cp.. ειναι αναλογα πως θα σου κατσει.. Και ενα dragonair που βρηκα ηταν 25cp..

Πιο μεγαλα εχω κανει μονο απο evolves η απο αυγα..

Στην ουσια δεν εχει τοση σημασια γιατι μεχρι τα 30 και μετα τα 30 μπορεις να βρεις πολυ πραγμα με μεγαλα cp. Να θυμαστε οτι το wild pokemon cp level capαρει στα 30, οποτε μετα τα 30 μπορεις απλα να κανεις περισσοτερο power up αλλα οτι και να βρεις θα μαξαρει πλεον στα ιδια cp.

Για το growlithe που ρωτησα πριν απλα μου φανηκε αρκετα μεγαλο αν φανταστεις οτι εχει και τεραστιο multi για evolve. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη να σας πω ποσο βγηκε μετα το evolve.

• Like 2

Το μεγαλυτερο που εχω βρει ειναι ενα arcanine στα 1862cp οταν ειμουν 23. Δεν εχω βρει κατι αλλο wild πιο μεγαλο απο αυτο. Εχουν πεταχτει διαφορα μπροστα μου αλλα δυστυχως ολα ειχαν μικρα cp.. να φανταστεις εχω alakazam/muk/hypno στα 50-200cp.. ειναι αναλογα πως θα σου κατσει.. Και ενα dragonair που βρηκα ηταν 25cp..

Πιο μεγαλα εχω κανει μονο απο evolves η απο αυγα..

Στην ουσια δεν εχει τοση σημασια γιατι μεχρι τα 30 και μετα τα 30 μπορεις να βρεις πολυ πραγμα με μεγαλα cp. Να θυμαστε οτι το wild pokemon cp level capαρει στα 30, οποτε μετα τα 30 μπορεις απλα να κανεις περισσοτερο power up αλλα οτι και να βρεις θα μαξαρει πλεον στα ιδια cp.

Για το growlithe που ρωτησα πριν απλα μου φανηκε αρκετα μεγαλο αν φανταστεις οτι εχει και τεραστιο multi για evolve. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη να σας πω ποσο βγηκε μετα το evolve.

Καπου στο διχιλιαρο θα παει λογικα.

εχει ξεφτιλιστει το θεμα με τα bot, βλεπεις πλεον πολλα gym με level 35+ και συνθως τους ιδιους σε ολη τη περιοχη

επισης οπως ειχα γραψει και χτες, κανανε οντως πατατα στο τελευταιο update με το targeting

https://twitter.com/pokemongoapp/status/761301330967326720

καλο αρμεγμα για μπαλες

• Like 2

εχει ξεφτιλιστει το θεμα με τα bot, βλεπεις πλεον πολλα gym με level 35+ και συνθως τους ιδιους σε ολη τη περιοχη

επισης οπως ειχα γραψει και χτες, κανανε οντως πατατα στο τελευταιο update με το targeting

καλο αρμεγμα για μπαλες

Η φαση ειναι οτι σε καθε ποστ υπαρχουν μαλακες που μαλωνουν στα Comments για καποιο λογο. Ελεος. Ο καθενας ξεσπαει στο ιντερνετ για 0 λογο.

Αυτο με το success rate των pokeballs, το escape rate και το spawn rate που εχει γινει μηδενικο πια και μονο pidgey/voltorb/magnemite βγαζει τα ξεραμε οι περισσοτεροι, αν και για το rare spawn rate δεν βλεπω να λενε κατι, παντως οποιος παει σε lure θα εχει προσεξει οτι πλεον ειναι μικροτερες οι πιθανοτητες (μετα το update).

καλο αρμεγμα για μπαλες

Eγώ για αυτό σταμάτησα.Αν αλλάξει κάτι ευχαρίστως να ασχοληθώ.Όμως δεν βλέπω να αλλάζει.

Μερικά άτομα εδώ τουλάχιστον ναι μέν έχουν botaki αλλά δεν τα βάζουν στα gym.Στην πόλη μου το έχουν ξεφτυλίσει απλά.

Μια μέρα πρίν σταματήσω είδα αυτά : ghetto και νταβατζιλίκι στα κεντρικά gym της μικρής μας πόλης.Μπορεί αυτοί οι δύο να είναι ίδιο άτομο με άλλο account γιατι τους έχω δει να πάνε σέτ στα gym.Άντε τώρα να ρίξεις gym με 3Κ+ dragonite , 2K+ Snorlax + Laprass + όλα απο κάτω τους που ήταν και αυτά 2Κ+...εκτός αν έχεις 4-5 φιλαράκια και αρκετό χρόνο για χάσιμο δεν αξίζει.

Screenshot_2016_08_03_21_10_12_com_niant

Screenshot_2016_08_04_22_28_44_com_niant

Screenshot_2016_08_04_22_28_53_com_niant

Screenshot_2016_08_04_22_39_30_com_niant

Η φαση ειναι οτι σε καθε ποστ υπαρχουν μαλακες που μαλωνουν στα Comments για καποιο λογο. Ελεος. Ο καθενας ξεσπαει στο ιντερνετ για 0 λογο.

Αυτο με το success rate των pokeballs, το escape rate και το spawn rate που εχει γινει μηδενικο πια και μονο pidgey/voltorb/magnemite βγαζει τα ξεραμε οι περισσοτεροι, αν και για το rare spawn rate δεν βλεπω να λενε κατι, παντως οποιος παει σε lure θα εχει προσεξει οτι πλεον ειναι μικροτερες οι πιθανοτητες (μετα το update).

το spawn rate των rares έχει πέσει τουλάχιστον στο μισό, πριν το patch φάρμαρα σε περιοχή με bulbasar και είχε πάντα τουλάχιστον 10-15 (το είχα ποστάρει και σε εικόνα πριν μέρες) , πλέον στην ίδια περιοχή έχει 3-4 μόνο... 

και γενικά δεν είναι μόνο σε rare spawns, αλλα σε πυκνότητα πόκεμον γενικά, κοιτούσα στο tokyo ούτε τα μισά pokemon απότι είχε πριν το patch.... μάλλον χαλαρώνουν το στρεσάρισμα των σέρβερ και άλλο ,ή είχαν νοικιάσει σέρβερ και τώρα τους επέστρεψαν που έπεσε το hype. κάτι συμβαίνει και μόνο αισιόδοξοι δε πρέπει να είμαστε δυστυχώς. 

niantic = gtp..... προσωπική γνώμη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...