Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πχ απορώ πως η Niantic δεν έχει στείλει C&D στο https://mygobot.org/ . Χώρια μήνυση για διαφυγόντα κέρδη. Με αυτή την στάση καταλαβαίνω πως τόσοι παίχτες το παρατάνε μιας και δεν βλέπουν αντίδραση από την niantic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδώ ο άλλος εφτιαξε προφιλ με ονομα pokemongohunter και μοιραζει bots που εμφανως χρησιμοποιει και ο ιδιος
μονοι σας χαλατε ένα παιχνιδι που δεν είναι καν ετοιμο ακομα

καγκουρες μεχρι το κοκκαλο <3

• Like 2

Ωραια τα μετρα που προτεινεις με τους περιορισμους.

Εγω πιστευω παντως πως με 4-5 πραγματα το παιχνιδι μπορει να απογειωθει και να μεινει ψηλα.

1)PVP

2)Πραγματικη εκπαιδευση pokemon για leveling απο μαχες μεσα απο τα pokemon bots του παιχνιδιου ή PVP και οχι stardust και κολοκυθια.

3)Γυμναστηρια και badges κι οχι το καθεστος των γυμναστηριων που υπαρχει τωρα.

4)Ομαδικα events και bosses οπως εδειχνε το video.

5)Trading.

Γενικα να ερθει λιγο πιο κοντα στη φιλοσοφια του Gameboy/DS game.Το ρανταρ δεν με καιει να αποκτησει πατουσακια αλλα ας δειχνει μεχρι 500m γυρω σου ομως.Ψαξε και βρες τι ειναι.Δεν ειναι αναγκη να γινει απλουστατο να τα εχουν ολοι ολα κι ετσι αποκτα νοημα η παρεα και το trading.

Αυτα απο μενα.Τωρα το ποσο θα παιξω ακομα...Ειλικρινα δεν εχω ιδεα.Εκει που καθε φορα ετοιμαζομαι να το παρατησω,τσουπ πεταγεται κατι διαφορετικο που δεν εχω ή κατι δυνατο,και συνεχιζω.(και δεν εχω και λιγα.Εχω μια 100αδα διαφορετικα)

Εγω γιαυτο το λογο το παρατησα και ειμαι μολις 7lvl. Οκ πες στις αρχες εχει τον χαβαλε να γυριζεις στο τετραγωνο του μενεις πχ ή να πας για κανα καφε και στο δρομο να ριχνεις και μια ματια για κανενα pokemon. Αλλα δυστηχως δεν ειναι αυτος ο τροπος που γιναν τα pokemon γνωστα,απλα να γυρνας απο δω και απο εκει να πετας pokeball και τελος.

Οσο για το παραπανω που γραφεις θα δεις απο Σεπτεμβριο και μετα με το καλο ποσοι θα το παρατησουν,οχι για τους cheaters/bots που γραφονται παραπανω αλλα γιατι ειτε λογω υποχρεωσεων(ειδικα σχολεια/σχολες)ειτε λογω του οτι βγαινουν και αλλα κανονικα παιχνιδια(pro,battlefield,fifa ή ακομα και κανονικα παιχνιδια pokemon)και απο την στιγμη που ειναι τελειως επαναλαμβανομενο το gameplay του απο την πρωτη ωρα θα αρχισει ολο και λιγοτερο να παιζει ο κοσμος .

Τωρα ειναι καλα επειδη ειναι καλοκαιρι(δεν εχουν και σχολεια/σχολες οι ηλικιες που παιζουν κυριως)που ευννοει και το περπατημα.

• Like 1

Άντε παραπονιάρηδες, τα μποτ προς το παρών δεν παίζουν....

Niantic has now began to obfuscate the API answers. This means that we will need to update the POGOProtos and implement the new hash b1f2bf509a025b7cd76e1c484e2a24411c50f0612.

Reverse Engineering an App with SSL Pinning is hard to do, thanks to git user rastapasta & cstrachan88 we able to bypass these security measures.

Niantic took a big step to block Bots.

But we are sure this is bypassable.

• Like 1

Εγώ το παρατησα για τον απλό λόγω ότι απλά πιανεις πόκεμον τα οποία "καις" για XP και τίποτα περισσότερο . Δεν έχει καμία σχέση με την "φιλοσοφία" των πόκεμον να δυναμωσεις συγκεκριμένα πόκεμον να φτιάξεις μία ομάδα και να αντιμετωπιζεις γυμναστήρια κ άλλους παίκτες .Δεν έχει κανένα νόημα τι διαλέξεις για αρχικό πόκεμον αφού θα χρειάζεται να πιάσεις το ίδιο ποκεμον μέχρι να βρεθείς την ύπαρξη σου να το στελνεις πακέτο για να σου μείνουν τα candy και να ευχεσαι να το ξαναβρεις με περισσότερα cp για να το τιγκαρει στα candy και να το εξελίξεις .και αφού το εξελίξεις να περιμένεις να βρεις μία ντουζίνα για να το δυναμωσεις ...φαύλος κύκλος κατά την γνώμη μου .Το παρατησα όταν έφτασα 10Lv.

• Like 1

λοιπόν όπως έγραψε και ο greek13 απο χτες βράδυ τέλος τα bots, η niantic άλλαξε το api design. 

σε λίγες μέρες θα το κάνουν και αυτό crack, και θα ξαναβγούν ,ΑΛΛΑ.... πλέον η νιαντικ αποθηκέυει πληροφορίες. άποψη μου πάντα, με το παλιό σύστημα δε κατέγραφαν σχεδόν τπτ για το progress των accounts, έτσι δε μπορούσαν να ξεχωρίσουν legit user απο bot, και δε μπορούσαν να τιμωρήσουν κανέναν. κάποιοι νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ban τους botters γιατί χρησιμοποιούσαν teleportation/είχαν πολλά softbans/ ή ταξίδευαν με 150km/ώρα  και έπιαναν 5 πόκεμον τα 2-3 δέυτερα. άποψη μου δεν κατέγραφαν τέτοιες πληροφορίες με το παλιό api. οπότε το shitstorm που θα είχαν αν κάνανε perma ban legit users είναι τεράστιο και γιαυτό το αποφύγανε.

τώρα έκλεισαν λοιπόν τα μποτάκια, σίγουρα αυτά θα ξαναβγουν σε 2-3 μέρες , το θέμα είναι αν η νιαντικ πλέον αποθηκέυει τέτοιες πληροφορίες και περιμένει οι botters να ξεκινήσουν για να τραβήξει τη σκανδάλη των permaban. που σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει. 

με λίγα λόγια τα account όσων μπόταραν μέχρι τώρα πιστέυω οτι είναι safe, όποιος μποτάρει απο εδώ και πέρα ρισκάρει .

τα άσχημα νέα για τη νιάντικ είναι οτι οι μπότερς παίζει να ήταν πλέον και το 1/3 του πληθυσμού που έπαιζε το game.μπορεί και παραπάνω,και χάνει πάρα πολύ απο αυτή την κίνηση. σκεφτείτε λίγο ποιοι θα μείνουν σε λίγο καιρό στο game? οι μοδάτοι? οι casuals? οι bandwagonners? όχι ,θα μείνουν όσοι γουστάρουν pokemon ,πάρα πολλοί λίγοι σε σχέση με όσους παίζουν το game τώρα(αν και το έχουν παρατήσει άποιροι με τις χαζαμάρες της niantic ήδη), οπότε γενικά το μέλλον του παιχνιδιού πάει κατα διαόλου και δε φταίνε οι botters, ήταν σίγουρο οτι θα πέσει το hype ,οι κινήσεις της niantic για το radar (που ήταν πάτημα κουμπιού για να ελαφρύνουν τους σέρβερ), η δυσκολία του exp πάνω απο τα 20, η δυσκολία του να πιάσεις απλά pokemon πάνω απο τα 20(σκεφτείτε οτι στις κασέτες πόκεμον υπάρχει και το critical capture, ψάχτε όσοι δεν γνωρίζετε),με λίγα λόγια τα f2p mobile mechanics που σε λένε οτι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για να σου ρουφάει λεφτά και όχι για τη διασκέδαση σου (δείτε επεισόδιο southpark για f2p mobile games) αυτά καταστρέφουν το game ,όχι οι cheaters IMO...

πριν πουν κάποιοι οτι στεναχωρήθηκα που έκλεισαν τα μποτς, ήδη έχω πει πως έχω account 36 lvl με complete pokedex και αρκετά 100iv οπότε δε με νοιάζει αυτό , και το έχω γράψει πολύ νωρίτερα,gyms δε χτυπάω έτσι και αλλιώς λόγο reports,οπότε μη γκρινιάζετε ούτε γιαυτό ,δεν επιρεάζω την εμπειρία σας καθόλου, το "power" account το έχω γιατί γουστάρω να είμαι completionist όχι για e-peen ή να κερδίζω σε μάχες παιδάκια... τέσπα αυτά τα λίγα

• Like 2

Kudos για τα Ethics σου αλλά είσαι ο ένας μέσα στην θάλασσα των Botters. ¨Ένας λόγος που θα το παρατήσουν πολύ είναι γιατί πολύ απλά δεν έχουν το motivation να ανταγωνιστούν τους Botters. Επίσης το μεγάλο Hype έκανε κατ' εμε μεγαλύτερο κακό από καλό. 

Πχ Candy Crush 

asdf-w26n91.png

H King έκανε σιγά σιγά build το Brand. Από την άλλη έκανε τεράστιο Boom το Pokemon Go με αποτέλεσμα και να μην μπορέσει να το υποστηρίξει η Niantic και ούτε να είναι σε θέση να είναι Polished το παιχνίδι. Μια αναζήτηση στο 2012 για το Candy Crush να δείτε πόσα προβλήματα είχε το παιχνίδι. Καμία σχέση με το σήμερα. 

εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ η κίνηση τους για c+d στο pokevision ,ειδικά τη στιγμή που δεν έχουν σωστό radar/tracker in game ,γιατί δε θέλανε να βγάζει άλλος λεφτά με το ip τους.  όσοι πιστέυετε οτι τους έσβησαν γιατί στρεσάραν τους σέρβερ κάνετε τεράστιο λάθος imo. btw δε χρειαζόταν καν να στείλουν c+d καθώς είπαν απο pokevision οτι αν δεν θέλανε η niantic θα το ρίχναν μόνοι τους. 

το game είναι το μισό χωρίς το radar, προσωπικά πιστέυω οτι είναι unplayable, να βασίζεσαι μόνο σε τύχη ενώ περπατάς ή να αγοράζεις lures και insence .ένας λόγος που δε βιάζονται να φτιάξουν το ρανταρ είναι και τα έσοδα απο lures/insence που έχουν, ή απλά δεν έχουν βρει τρόπο να βάλουν το ραντάρ χωρίς να μη στρεσάρουν τους σέρβερ(αγοράσουν καινούριους....)

πολύ τσίπηδες εκεί στην νιαντικ, όποιος όμως πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα, συνήθως τέτοιες mobile εταιρίες πάνε για το cash grab και όχι το συνεχόμενο milking. τους ενδιαφέρει να τα αρπάξουν μια γερά ,παρά να σιγά σιγά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα το τελευταιο update εχω παρατηρισει τα εξης σε σχεση με πριν

τα ποκεμον τα βγαζει ειτε αρκετα πιο μακρια ειτε αρκετα πιο κοντα σε σχεση με αυτο που βλεπεις οταν πας να τα πιασεις με αποτελεσμα η πρωτη μπαλια να πηγαινει αλλου γι'αλλου

πολλες μπαλιες ενω βρισκουν στοχο δε κανουν τιποτα

η εφαρμογη μετα απο λιγα λεπτα λαγκαρει τρελλα

δεν υπαρχει πλεον radar

τα χιλιομετρα μετρουν πολυ πιο αργα σε σχεση με πριν

γενικα εχω την αισθηση οτι το κανανε για να αναγκασουν τον κοσμο να τα σκαει σε lures/insence/pokeballs και να πεσει χοντρο αρμεγμα

επισης, να ρωτησω κατι ρε παιδια, ειμαι level 17 και οκ, δεν επαιξα απο την αρχη σωστα, αλλα πως γινεται να εχω μονο 2-3 με cp πανω απο 1500 και με το ζορι μερικες χιλιαδες startdust και αλλοι στο ιδιο επιπεδο να εχουν κατι τερατα 2-3000cp και δεκαδες χιλιαδες startdust? bot?

Επεξ/σία από duende

Απλά για κανένα λόγο το team τους δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει το Load. Και υπάρχει μεγάλη περίπτωση το Code Base να μην είναι Scalable για τόσο μεγάλο Load. 

Όσοι χρησιμοποιούσαν το Twitter το 2011 θυμούνται καλά την μπλε φάλαινα με αποτέλεσμα το Twitter να ξαναφτίαξει το Back end από Ruby on Rails σε Scala http://readwrite.com/2011/07/06/twitter-java-scala/

Ακόμα και το Facebook που ακόμα PHP έχει με τα χρόνια χρειάστηκε να κάνει αρκετά Hacks για να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Και προφανώς αυτά δεν ήρθαν σε μια μέρα.  

Και όποιος ασχολείται με το άθλημα ξέρει η λύση δεν είναι απλά πετάω παραπάνω προγραμματιστές και περιμένω να λυθεί. Όσο καλούς devs να προσλάβεις αν δεν έχεις γνώση του Codebase θα χάσεις αρκετό καιρό και resources για το training τους.

Τώρα για το Pokevision η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Τώρα γιατί δεν έλαβε C & D το mygobot μπορεί απλά στα @@ τους ψάχνουν να βγάλουν όσα περισσότερα $$ γίνεται με "Lifetime" Subscription.

Αν το βαρεθηκες το παιχνιδι ποιος ο λογος να βαζεις bot για να ανεβεις? Ειναι σαν να λες οτι δεν παιζεις πια αλλα θελεις να εχεις high level παικτη. Δεν το καταλαβαινω. Η φαση ειναι οτι και αλλοι ισως σκεφτονται σαν εσενα, αλλα αυτοι οι αλλοι ερχονται και βαζουν τα δικα τους στα gym και μετα βλεπεις κατι 3000cp dragonites και λες τι γινεται.. Για αυτο λεω ban σε ολους και τσεκαρισμα 1 φορα την εβδομαδα και ξανα ban σε οποιους συνεχιζουν να το κανουν. Μπορουν φυσικα να φτιαξουν και ενα αυτοματο συστημα που θα βλεπεις τα ip - locations - player progress over time και θα τους μπαναρει αυτοματα, ειναι αρκετα ευκολο.

Εγω ακομα το παιζω κανονικα το παιχνιδι, μεχρι να συμπληρωσω το pokedex, μετα δε ξερω τι θα κανω. Τωρα το μονο που με χαλαει ειναι οι cheaters, τα υπολοιπα οπως τα steps θα τα φτιαξουν σιγα σιγα γιατι το παιχνιδι ειναι κατι σαν BETA ακομα. Αλλα αν δεν λυθει το θεμα με τους cheaters δε βλεπω και πολυ κοσμο απο τους legit να συνεχιζει.

Οπως τα λες ειναι και συμφωνω 100% μαζι σου. Εγω προσωπικα ναι θελω να εχω απλα εναν high level παιχτη, ουτε σε γυμναστηρια βαζω τα ποκεμον ουτε τιποτα. Οχι πως αν τα εβαζα θα ετρεχε και τιποτα, πολυ απλα γιατι τα fights στα γυμναστηρια ειναι γελοια. Τωρα αυτοι που τα βαζουν προφανως και θελουν να δειχτουν, αλλα κι εσυ ως legit παιχτης μπορεις πανευκολα να τους ριξεις σε ενα λεπτο.

Μακαρι να φανε μπαν ολα τα account που εχουν μποταρει και εχουν χρησιμοποιησει gps spoof αλλα δε βλεπω να γινεται. Αλλα οπως εγραψε και ο skanjos το παιχνιδι παει κατα διαολου και γι αυτο σιγουρα δεν ευθυνονται oi botters.

Πολλά από αυτά δεν θα γίνουν γιατί είναι απλά Reskinned Ingress. Επίσης η ίδια η Nintendo δεν το θέλει γιατί τότε ποιος ο λόγος να αγοράσεις τις Sun/Moon? 

Έμενα δεν με χαλάει που δεν είναι το gameplay σαν τις κασέτες. Οι Cheaters με χαλάνε γιατί χάνεις την όρεξη να ασχοληθεί.  Άμα δεις 

την λίστα με τι Pokemon Games έχουν βγει ανά τα έτη δεν θα έκανε εντύπωση σε κανέναν που το Gameplay δεν είναι σαν τις κασέτες.

Βλέπε Pokemon Snap, Pokemon TCG , Pokemon Pinball , Mystery Dungeon , Rumble , Ranger , Stadium και διαφόρα άλλα free to play

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pokémon_video_games

Το Pokemon Go απλά είναι ένα Addition σε αυτή την λίστα 

Αυτο με το Ingress που λες ειναι προφανες...Φαντασου οτι σχεδον ολα απο αυτα που προτεινω ειναι στο βασικο τους video που παρουσιασαν περσυ αν εξαιρεσεις τα γυμναστηρια και τα badges....

Τεσπα.Ειδωμεν.....Αν μεινει στασιμο,θα εχει ξεφουσκωσει μεχρι τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη πιστευω.(που ηδη εχει αρχισει

Και από την άλλη έχεις και τέτοια στις αγγελίες 

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/720104-pokemon-go-accounts/

Αμε....Μια χαρα.Οι ρομπο-σκλαβοι να παιζουν στον αυτοματο,κι εχουμε λογαριασμους για ολα τα βαλαντια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...