Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντι να καθονται να ασχολουνατι με μαλακιες οπως 1-2 legendary pokemon ας μπαναρουν ολους οσους παιζουν με bot το οποιο ειναι το πιο σοβαρο προβλημα στο παιχνιδι. Τα αλλα φτιαχνονται με τον καιρο.

Οσο για τα λεβελ που λεγανε, το πολυ 30 να ειναι καποιος στην ελλαδα αν εχει δωσει λεφτα για lucky eggs/incubators και αν παιζει 12 ωρες την ημερα. Παραπανω δυσκολο και βασικα οι περισσοτεροι που ειναι 30 στην ελλαδα παιζουν απο το σπιτι με botακια. Στην Χανθ στη θεσσαλονικη υπαρχει ενας legit 28level παραπανω δεν ξερω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά ούτως ή άλλως δεν έχεις να κάνεις τίποτα με αυτό το game το παράτησα είδη. Δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός παίρνεις γυμναστήρια την άλλη μέρα δεν έχεις τίποτα πιάνεις Πόκεμον πάλι τα έχεις και κάθονται στο τέλος αν τα βάλεις κάτω δεν συμφέρει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό. Μπάζει από παντού το παιχνίδι αυτό. Τα bots είναι άλλη ιστορία. Θα μου πείτε είναι αρχή ακόμα εντάξει αλλά και οι developers δεν δείχνουν καλά σημάδια.

Καλά ούτως ή άλλως δεν έχεις να κάνεις τίποτα με αυτό το game το παράτησα είδη. Δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός παίρνεις γυμναστήρια την άλλη μέρα δεν έχεις τίποτα πιάνεις Πόκεμον πάλι τα έχεις και κάθονται στο τέλος αν τα βάλεις κάτω δεν συμφέρει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό. Μπάζει από παντού το παιχνίδι αυτό. Τα bots είναι άλλη ιστορία. Θα μου πείτε είναι αρχή ακόμα εντάξει αλλά και οι developers δεν δείχνουν καλά σημάδια.

Ακριβως, δεν παυει να ειναι απλα ενα application του play store - app store και τιποτα παραπανω τελικα. Και η Niantic τραγικη σε πολλα θεματα. 

Εγω μεχρι τα 21 lvl το ευχαριστηθηκα, πηγαιναμε με φιλαρακια καθε βραδυ και αραζαμε με τις ωρες βαζοντας lure, παιρναμε κανα γυμναστηριο κλπ. Μετα ειδα οτι καθως περνουσαν οι μερες συνεχισα να μενω 21 λεβελ και λεω ωπα κατσε, ας δουμε και το Nox να παιξουμε και καμια ωριτσα οσο ειμαστε σπιτι. Ε ανεβηκα αλλα 2 λεβελ με gps spoofing, και αφου μετα ειδα πως ΟΥΤΕ ετσι ανεβαινεις λεβελ και μενεις απλα στασιμος να φαρμαρεις ζουμπατ και πιτζι ολη μερα, κατεβασα ενα μποτακι και το αφησα να τρεχει ολη νυχτα. Την επομενη το πρωι ημουν 25 λεβελ με 100000 stardust και candy να φανε και οι κοτες. Και πλεον το εχουμε παρατησει ολοι απο την παρεα και απλα βαζουμε το μποτακι να μας ανεβαζει λεβελ και να μας πιανει ο,τι ποκεμον δεν ειχαμε πιασει μεχρι τωρα legit.

Ακριβως, δεν παυει να ειναι απλα ενα application του play store - app store και τιποτα παραπανω τελικα. Και η Niantic τραγικη σε πολλα θεματα. 

Εγω μεχρι τα 21 lvl το ευχαριστηθηκα, πηγαιναμε με φιλαρακια καθε βραδυ και αραζαμε με τις ωρες βαζοντας lure, παιρναμε κανα γυμναστηριο κλπ. Μετα ειδα οτι καθως περνουσαν οι μερες συνεχισα να μενω 21 λεβελ και λεω ωπα κατσε, ας δουμε και το Nox να παιξουμε και καμια ωριτσα οσο ειμαστε σπιτι. Ε ανεβηκα αλλα 2 λεβελ με gps spoofing, και αφου μετα ειδα πως ΟΥΤΕ ετσι ανεβαινεις λεβελ και μενεις απλα στασιμος να φαρμαρεις ζουμπατ και πιτζι ολη μερα, κατεβασα ενα μποτακι και το αφησα να τρεχει ολη νυχτα. Την επομενη το πρωι ημουν 25 λεβελ με 100000 stardust και candy να φανε και οι κοτες. Και πλεον το εχουμε παρατησει ολοι απο την παρεα και απλα βαζουμε το μποτακι να μας ανεβαζει λεβελ και να μας πιανει ο,τι ποκεμον δεν ειχαμε πιασει μεχρι τωρα legit.

Αν το βαρεθηκες το παιχνιδι ποιος ο λογος να βαζεις bot για να ανεβεις? Ειναι σαν να λες οτι δεν παιζεις πια αλλα θελεις να εχεις high level παικτη. Δεν το καταλαβαινω. Η φαση ειναι οτι και αλλοι ισως σκεφτονται σαν εσενα, αλλα αυτοι οι αλλοι ερχονται και βαζουν τα δικα τους στα gym και μετα βλεπεις κατι 3000cp dragonites και λες τι γινεται.. Για αυτο λεω ban σε ολους και τσεκαρισμα 1 φορα την εβδομαδα και ξανα ban σε οποιους συνεχιζουν να το κανουν. Μπορουν φυσικα να φτιαξουν και ενα αυτοματο συστημα που θα βλεπεις τα ip - locations - player progress over time και θα τους μπαναρει αυτοματα, ειναι αρκετα ευκολο.

Εγω ακομα το παιζω κανονικα το παιχνιδι, μεχρι να συμπληρωσω το pokedex, μετα δε ξερω τι θα κανω. Τωρα το μονο που με χαλαει ειναι οι cheaters, τα υπολοιπα οπως τα steps θα τα φτιαξουν σιγα σιγα γιατι το παιχνιδι ειναι κατι σαν BETA ακομα. Αλλα αν δεν λυθει το θεμα με τους cheaters δε βλεπω και πολυ κοσμο απο τους legit να συνεχιζει.

Παιδιά βοηθήστε με λιγο για να κάνω ξεσκαρτάρισμα,

πριν το evolve κοιτάμε το moveset η καθόλου;

Αλλάζει η μια επίθεση η και οι δυο μετα το evolve;

Γενικά πιστεύετε οτι ειναι καλύτερα να πετάω οτιδήποτε δε πρόκειται να επενδύσω σ´αυτο;

Εσύ τα λες αλλά η niantic δεν λειτουργεί έτσι. Ακόμα και οι cheaters που λες βάζουν human like bot και ξεμπερδεψαν. Το θέμα είναι αλλού έκαναν διακρίσεις στην τοποθεσία και αλλού έβαλαν καλά Πόκεμον και στην γειτονιά σας έβαλαν ratata και pidgey. Αλλά και αυτό δεν έχει σημασία γιατί το παιχνίδι δεν έχει σκοπό είναι ένας φαβλος κύκλος. Εγώ θα λυπομουν και αυτό το λίγο cpu να ξοδέψω για να βάλω το bot + ρεύμα. Δεν καταλήγει πουθενά ακόμα και το pokedex δεν ολοκληρώνεται γιατί δεν μπορείς να πιάσεις τα θρυλικα δηλαδή θα σου μείνουν 3 Πόκεμον στο pokedex 4 βασικά. Άδειο χωρίς σκοπό τίποτα άλλο.

Οι παίκτες καλά κάνουν και χρησιμοποιούν bots αφού υπάρχουν στο χέρι της niantic είναι να κάνει κάτι. Τέλος πάντων I'm out καλή συνέχεια και καλή τύχη. Καληνύχτα

Εσύ τα λες αλλά η niantic δεν λειτουργεί έτσι. Ακόμα και οι cheaters που λες βάζουν human like bot και ξεμπερδεψαν. Το θέμα είναι αλλού έκαναν διακρίσεις στην τοποθεσία και αλλού έβαλαν καλά Πόκεμον και στην γειτονιά σας έβαλαν ratata και pidgey. Αλλά και αυτό δεν έχει σημασία γιατί το παιχνίδι δεν έχει σκοπό είναι ένας φαβλος κύκλος. Εγώ θα λυπομουν και αυτό το λίγο cpu να ξοδέψω για να βάλω το bot + ρεύμα. Δεν καταλήγει πουθενά ακόμα και το pokedex δεν ολοκληρώνεται γιατί δεν μπορείς να πιάσεις τα θρυλικα δηλαδή θα σου μείνουν 3 Πόκεμον στο pokedex 4 βασικά. Άδειο χωρίς σκοπό τίποτα άλλο.

Οι παίκτες καλά κάνουν και χρησιμοποιούν bots αφού υπάρχουν στο χέρι της niantic είναι να κάνει κάτι. Τέλος πάντων I'm out καλή συνέχεια και καλή τύχη. Καληνύχτα

Στη γειτονια μου εχουμε ολα τα fighting pokemon, clefairy/jidgly + evolves. Omanytes eevee arboc/ekans growlithe arcanine και καποια sea, εχω βρει και magmar pinsir. Επισης εχουμε καλο stock απο koffing/nidoran , αυτα μονο εδω, σε αλλες περιοχες εχω βρει αλλα πραγματα. Οποτε αυτα ειναι δικαιολογιες οποιος θελει να παιξει legit το κανει, τελος.

Πειτε οτι γουσταρετε να γινετε οι καλυτεροι χωρις να παιξετε το παιχνιδι στην πραγματικοτητα να τελειωνουμε. Το μενω σε χωριο η δεν εχω καλα ποκεμον δεν ισχυει. Και μακρυα να μενεις κατι θα εχει, αλλιως κατεβα κεντρο τα παντα υπαρχουν, εδω εγω που μενω στις δυτικες συνοικιες εχω πολυ πραγμα, αλλοι απο καλαμαρια που εχουν και καλυτερα πραγματα παιζουν απο το σπιτι, τι να λεμε τωρα.

• Like 1

Καταρχάς απλά χαλάει το balance του παιχνιδιού γιατί ο άλλος όταν έχει κουμπώσει 3000 CP Pokemon στο Gym άντε να το κατεβάσεις. Όταν τα Pokemon που έχεις δεν είχαν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και οι υπόλοιποι στην περιοχή σου χαλάς για όλους το παιχνίδι. Επίσης όσο Human Like και να το κάνεις το bot δεν μπορείς να παίρνεις Pokestops μέσα σε 1 sec ούτε να πιάνεις Pokemon με Perfect κάθε φορά. Πόσο μάλλον να περπατάς 50+ χιλιόμετρα την μέρα.  Η να παίζεις 12-15 ή ακόμα 24 ώρες.

Έπρεπε να βάλουν στο App κάποια Soft Limits. πχ 20-30 Pokemstops/hr max και 10-15km max την ημέρα. Και αν τα περάσεις να σου πετάει ένα Captcha για να αυξήσεις το όριο κατά 10% .Πάω στοίχημα το 99% των Legit παιχτών ούτε που θα παίρναν χαμπάρι. 

Edit: Μεγάλο φάουλ για μένα που όσοι είχαν το articuno δεν έφαγαν Perma

Ωραια τα μετρα που προτεινεις με τους περιορισμους.

Εγω πιστευω παντως πως με 4-5 πραγματα το παιχνιδι μπορει να απογειωθει και να μεινει ψηλα.

1)PVP

2)Πραγματικη εκπαιδευση pokemon για leveling απο μαχες μεσα απο τα pokemon bots του παιχνιδιου ή PVP και οχι stardust και κολοκυθια.

3)Γυμναστηρια και badges κι οχι το καθεστος των γυμναστηριων που υπαρχει τωρα.

4)Ομαδικα events και bosses οπως εδειχνε το video.

5)Trading.

Γενικα να ερθει λιγο πιο κοντα στη φιλοσοφια του Gameboy/DS game.Το ρανταρ δεν με καιει να αποκτησει πατουσακια αλλα ας δειχνει μεχρι 500m γυρω σου ομως.Ψαξε και βρες τι ειναι.Δεν ειναι αναγκη να γινει απλουστατο να τα εχουν ολοι ολα κι ετσι αποκτα νοημα η παρεα και το trading.

Αυτα απο μενα.Τωρα το ποσο θα παιξω ακομα...Ειλικρινα δεν εχω ιδεα.Εκει που καθε φορα ετοιμαζομαι να το παρατησω,τσουπ πεταγεται κατι διαφορετικο που δεν εχω ή κατι δυνατο,και συνεχιζω.(και δεν εχω και λιγα.Εχω μια 100αδα διαφορετικα)

Εγω το παραταω μεχρι νεοτερας.Αν κανουν κατι για το cheating που κυριολεκτικα ενας στοτς 3 που γνωριζω κανει,το συζηταμε.

Ας βγαζει η εταιρια χρηματα απο τα bot.Να δω τι θα κανουν τα bot οταν ολοι οι legit players σταματησουν.

• Like 1

Ωραια τα μετρα που προτεινεις με τους περιορισμους.

Εγω πιστευω παντως πως με 4-5 πραγματα το παιχνιδι μπορει να απογειωθει και να μεινει ψηλα.

1)PVP

2)Πραγματικη εκπαιδευση pokemon για leveling απο μαχες μεσα απο τα pokemon bots του παιχνιδιου ή PVP και οχι stardust και κολοκυθια.

3)Γυμναστηρια και badges κι οχι το καθεστος των γυμναστηριων που υπαρχει τωρα.

4)Ομαδικα events και bosses οπως εδειχνε το video.

5)Trading.

Γενικα να ερθει λιγο πιο κοντα στη φιλοσοφια του Gameboy/DS game.Το ρανταρ δεν με καιει να αποκτησει πατουσακια αλλα ας δειχνει μεχρι 500m γυρω σου ομως.Ψαξε και βρες τι ειναι.Δεν ειναι αναγκη να γινει απλουστατο να τα εχουν ολοι ολα κι ετσι αποκτα νοημα η παρεα και το trading.

Αυτα απο μενα.Τωρα το ποσο θα παιξω ακομα...Ειλικρινα δεν εχω ιδεα.Εκει που καθε φορα ετοιμαζομαι να το παρατησω,τσουπ πεταγεται κατι διαφορετικο που δεν εχω ή κατι δυνατο,και συνεχιζω.(και δεν εχω και λιγα.Εχω μια 100αδα διαφορετικα)

Πολλά από αυτά δεν θα γίνουν γιατί είναι απλά Reskinned Ingress. Επίσης η ίδια η Nintendo δεν το θέλει γιατί τότε ποιος ο λόγος να αγοράσεις τις Sun/Moon? 

Έμενα δεν με χαλάει που δεν είναι το gameplay σαν τις κασέτες. Οι Cheaters με χαλάνε γιατί χάνεις την όρεξη να ασχοληθεί.  Άμα δεις 

την λίστα με τι Pokemon Games έχουν βγει ανά τα έτη δεν θα έκανε εντύπωση σε κανέναν που το Gameplay δεν είναι σαν τις κασέτες.

Βλέπε Pokemon Snap, Pokemon TCG , Pokemon Pinball , Mystery Dungeon , Rumble , Ranger , Stadium και διαφόρα άλλα free to play

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pokémon_video_games

Το Pokemon Go απλά είναι ένα Addition σε αυτή την λίστα 

Μόνο σε εμένα κλεινη η εφαρμογή όταν πάω να κάνω κάτι άλλο; Ας πουμε μπω λίγο ινσομνια ή απλά αφήσω το κινητό στην άκρη για 5-10 λεπτά μετά θέλει εκκίνηση κανονικά.

Πως βάζω μποτ;

• Like 1

Μόνο σε εμένα κλεινη η εφαρμογή όταν πάω να κάνω κάτι άλλο; Ας πουμε μπω λίγο ινσομνια ή απλά αφήσω το κινητό στην άκρη για 5-10 λεπτά μετά θέλει εκκίνηση κανονικά.

Πως βάζω μποτ;

κλαιωωωωωω απλα με το intro σου και το conclusion. 

ΥΓ > δες ινμποχ σου στελνω λινκ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...