Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

sa!nt πάνε στο https://thesilphroad.com/research και δες τα παλίκαρε στο iv rater είναι γελείο, το μπει κάποιος στη διαδικασία να στα δει ένα ένα είναι πολύ μεγάλο time waste

τεσπα  αυτό που ήθελα να πω για τα iv ... κάτι καινούριο που δεν έχει ειπωθεί και το 99.9 δε το γνωρίζει. τα wild pokemon catched έχουν συγκεκριμένα min-max iv , το iv έχει 3 στατιστικά attack-defence-hp .απο 1 εώς 15 το καθένα.  αυτό που δε γνωρίζει ο κόσμος είναι οτι σε αυτά τα πόκεμον που πιάνουμε το 1 απο τα 3 iv (το attack) είναι linked με το pokedex. 

θα δώσω 2 παραδείγματα , bulbasar είναι στη θέση 1. μπορεί να πάρει 1-3attack iv ,1-15defence iv ,1-15hp iv και σύνολο να είναι απο 1% μέχρι 68%

dragonite είναι στη θέση 149 ,μπορεί να πάρει 13-15attack , 1-15defence, 1-15 hp και σύνολο να είναι απο 30%-100% 

κανείς δε ξέρει για πιο λόγο τα pokemon που πιάνεις έξω  έχουν tied το attack iv με το pokemon number και γιατί το attack iv γενικά σου δίνει περισσότερα cp απο τους άλλους 2 παράγοντες.... μάλλον λόγο crappy code. 

οπότε τι κάνεις αν θες δυνατό charizard/bulbasar/venusaur ακόμα και pidgeot ή beedrill ή γενικά όποιο ποκεμον είναι πιο χαμηλά στο pokedex? EGGS . 

τα αυγά μπορούν να σου δώσουν 100% iv απο όλα τα είδη αρκεί να είσαι κωλόφαρδος . αυτό τα κάνει το πιο σημαντικό παράγοντα στο game imo, αλλιώς είναι να έχεις dragonite 3500cp και αλλιώς 3000cp. αλλιώς είναι να έχεις charizard 2600cp εναντίων 2300cp(περιμένω buff στα cp 100% οτι θα γίνει κάποτε.)

τέσπα αυτά τα λίγα για να καταλάβετε γιατί δε βλέπετε ειδικά starters με high iv (προσωπικά έχω 2000 candy απο bulbasar και ο καλύτερος μου είναι max 68% ένα φιλαράκι απο egg έχει 91%)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Skanjos το εχω κανει ρε συ και ολα αυτα τα Πόκεμον ειναι +80% iv αλλα δεν εχω κτλβει πολυ καλα τι παίζει με τις επιθέσεις! Μετα το evolve αλλάζουν και οι δυο ή η μια μονο;

Επίσης ολα αυτα τα Πόκεμον δε ξέρω αν έχουν καλες επιθέσεις ήδη!

Βασικά παιδεύομαι πολυ στο ξεσκαρτάρισμα και ειμαι συνέχεια γεμάτος! Λέω αυτο εχει καλό iv το αλλο εχει καλες επιθέσεις όμως το αλλο εχει καλό cp!

Οποίος ξερει να βοηθήσει για να ξεμπλοκαρω.

Btw ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Εφιάλτης η σημερινή μέρα.Έβγαλε Laprass που δεν το έβρισκα πουθενά λιμάνι το ίδιο και Gyarados.¨Εβγαλε blastoise που έφαγε 14 ultraball & πολλα berry και έφυγε , έβγαλε και dragonair που έφυγε και αυτό.. -.-

Πέτυχα και ένα πιτσιρικά(αυτός βασικά μας μίλησε στο άκυρο) και του λέω να πάει να δοκιμάσει για το blastoise και λέει έχω 5-6....

Μου δείχνει τι έχει και είχε 3-4-5 απο charizard,blastoise,venosaur,snorlax,dragonite και πάει λέγοντας..Του λέω botaki.?

Μου λέει όχι απο αυγά 10άρια....του λέω δεν βγένουν απο αυγά αυτά και μετά λέει όχι αυτά τα έπιασα μερικά έίναι απο αυγά.....

Εφιάλτης η σημερινή μέρα.Έβγαλε Laprass που δεν το έβρισκα πουθενά λιμάνι το ίδιο και Gyarados.¨Εβγαλε blastoise που έφαγε 14 ultraball & πολλα berry και έφυγε , έβγαλε και dragonair που έφυγε και αυτό.. -.-

Πέτυχα και ένα πιτσιρικά(αυτός βασικά μας μίλησε στο άκυρο) και του λέω να πάει να δοκιμάσει για το blastoise και λέει έχω 5-6....

Μου δείχνει τι έχει και είχε 3-4-5 απο charizard,blastoise,venosaur,snorlax,dragonite και πάει λέγοντας..Του λέω botaki.?

Μου λέει όχι απο αυγά 10άρια....του λέω δεν βγένουν απο αυγά αυτά και μετά λέει όχι αυτά τα έπιασα μερικά έίναι απο αυγά.....

Ναι ο κλασικος που εχει charizard venusaur blastoise απο 3 φορες και τον ρωτας και σου λεει ημουν πολυ τυχερος τα 2ΚΜ αυγα καθονταν συνεχεια τα starters.

Απλα τα πραγματα, οποιος ειναι πανω απο 25-26 λεβελ και εχει ολα αυτα που ανεφερες ειναι σιγουρα μποτ, δε χρειαζεται ερωτηση. 

• Like 1

Παιδιά, έχω αυτό το κινητό και κολλάει πολύ όταν παίζω το παιχνίδι. Αναμενόμενο για τις δυνατότητες της συσκευής ή να του κάνω καμιά επαναφορά;

Δεύτερη μέρα που είχα χρόνο να ασχοληθώ. Πήγα 12 lvl επιτέλους. Έσπασα και 2 Αυγά το 1ο ήταν ένα Porygon και το δευτέρον ένα Charmander. Καποία στιγμή έσκασε και ένα Blastoise αλλά το έχασα QQ. Σιγά σιγά ανεβένουμε

σε ποιο μερος σου βγηκαν ολα αυτα??

Ακυρο αλλα δεν εχω δει ποστ απο τον δημιουργο του τοπικ εδω και μερες και ανυσηχω γιατι ο τυπος το ελιωνε κανονικα και ανεβαζε καλα ποκεμον και τα σχετικα.... τι εγινε?  :shock:  :shifty:  :shifty:  :shock:

σε ποιο μερος σου βγηκαν ολα αυτα??

Στο Κούλε.Είναι στο λιμάνι Ηρακλείου Κρήτης.Παρόλο που είναι ένα απο τα 2 στέκια της πόλης πρίν το τελευταίο update έβγαζε κλασσικά πράγματα και σταθερά (psyduck,magikarp,goldeen,shellder,tentacool, και ένα δύο ακόμα)

Πλέον πέραν όσων είπα έχω δεί και εντελώς άκυρα με το νερό πόκεμον όπως Gastly,Eevee κ.α

• Like 1

Hello!!!

Λοιπόν, έχω δει σε πολλά μηνύματα, ότι τα iv των Pokemon υπολογίζονται μέσω iv calculators όπως το pokeassistant. Π.χ. έχω ένα Koffing 288 CP με τα τάδε χαρακτηριστικά. 

Που πρέπει να κοιτάξω να δω πώς εξελίσσεται και αν είναι καλό;

Ευχαριστώ!!

post-261740-0-35032600-1470220823_thumb.jpg

post-261740-0-64148400-1470220827_thumb.jpg

post-261740-0-32428800-1470220832_thumb.jpg

Παιδια καλημερα.

Εγω προσπαθω να συμπληρωσω ολο το pokedex, μολις ειδα οτι τα εχω σχεδον ολα, εχω 120+ ειδη, και καμμια 10+ ετοιμα να τα κανω εβολβ (εχω τα candy), υπαρχουν 2-3 που δεν τα εχω δει/βρει ποτε οποτε..

Οποιος απο θεσσαλονικη μπορει να μου πει που μπορω να βρω : Lapras/Lickitung/kabutops (η εστω kabuto, που εχω 11 candies) να μου πει να παω..  Ξερω οτι Lapras βγαζει στη παραλια αλλα δεν το εχω πιασει ακομα, μια φορα εμφανιστηκε οταν ειμουν μικρα λεβελ αλλα δεν πηγα να το πιασω.. Το lickitung ομως δεν εχω ιδεα που μπορει να βγει εκτως απο lure..

Χθες εβγαλε ενα blastoise εδω παντως, εγω ειχα φυγει αλλα το εχω ειδη οποτε clain.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...