Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ενα σχετικο ποστ http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/31/pokemon-go-fans-devastated-after-game-update-resets-their-progre/

παιδια αν γινει ρεσετ το δικο μου στα 25 λεβελ θα τους χεσω πραγματικα. Φυσικα και δεν θα ξαναπαιξω ποτε.

Και ενα FIX για το προβλημα ισως https://www.thesun.co.uk/news/1533456/gamers-furious-as-pokemon-go-resets-their-progress-through-the-game/

Τελικα βρηκα ενα magikarp χθες παιδια, 164cp μονο αλλα εχει 98% IV = 1 result. Να το εξεληξω?

Επισης βρηκα αυτα τα ολιγα

Pc7cyTC.png

MwJR94h.png

Ελεος με τα low CP.

Και μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως κανει τo confusion? Γιατι νομιζω δεν βαραει, απλα κανει confuse? Αχρηστο? Για πειτε..

Το Confusion ειναι κανονικη επιθεση οπως ολες τις αλλες, και εχει τραγικο dps. Εισαι ατυχος γιατι εχω διαβασει οτι το αλακαζαμ βγαινει και με μια απο τις δυνατοτερες fast attack του παιχνιδιου, που δε θυμαμαι το ονομα της. Ολα αυτα που λεω ειναι για πριν το update, δεν ξερω ακριβως τι εχει αλλαξει σε ολες τις επιθεσεις. Το 98%iv magicarp εννοειται να το εξελιξεις, ειναι πολυ σπανιο τετοιο ποσοστο. Με power up θα γινει τουμπανακι το gyarados, αρκει να εχεις και stardust.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα εχουν κανει χαλια ουτως ή αλλως οσονμ αφορα τις επιθεσεις αλλα σε αυτο φταιει ουτως ή αλλως η φυση του παιχνιδιου που σε ενδιαφερει πιο πολυ απλα να βρισκεις/πιανεις pokemon παρα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

Buggar ευχαριστώ πολυ ρε φιλε! Πόση ωρα εκανες να τα γράψεις ολα αυτα;;

Ozi εισαι απλά ΘΕΟΣ!! Βοήθησες πολυ κόσμο να ξερεις!!

Δημοσ.

Παιδες ξέρει κανεις ποιο απο τα παρακάτω sites δίνει πιο αξιόπιστο iv? Γιατι έχουν αποκλίσεις!

Pokeassistant

Silphroad

Pokeadvisor

Δημοσ.

Και κατι αλλο!

Πιο σημαντικό ειναι το iv η το move set?

Και απο που ξέρουμε αν εχει καλό move set?

Επίσης εχω έναν Machoke με 98% iv!!!

Να τον κάνω πρώτα power up η evolve?

Δημοσ.

πιο σημαντικό το move-set από τα iv

υπήρχε λίστα πριν το update με βάση τα pokemon και τα move-set που μπορούν να έχουν. είχα ποστάρει κάτι πριν μερικές μέρες, δεν ξέρω αν ειναι σωστή :)

ΠΑΝΤΑ πρώτα evolve και μετά power up.. Και στις δυο περιπτώσεις θα έχεις το ίδιο cp

Μετά το evolve παίρνεις νεο move-set οπότε σε περίπτωση που σου τύχη κάτι μούφα δεν έχεις χαλάει τσάμπα το dust.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ jake!

Και κατι αλλο που θέλω να μάθω, στο STAB εφόσον και οι δυο επιθέσεις(basic+special) ειναι same type περνούμε bonus και απο τις 2; Οποτε δυνατότερο move set με δυο same type επιθέσεις;

Επίσης εξελίσσουμε Πόκεμον με πολυ καλό iv η με καλές επιθέσεις; Πριν το evolve λογικά αυτο με το μεγαλύτερο iv και μετα το evovle αυτο με τις καλυτερες επιθέσεις μάλλον ε;

Δημοσ.

Μαλλον εννοεις power up με το εξελισσουμε. Οπως σου ειπαν και πιο πανω μην ανεβαζεις ποκεμον πριν τα κανεις εξελιξη γιατι μπορει να σου τυχουν κακα moves και μετα να εχει παει τσαμπα ολο το stardust που χαλασες. Ανεβαζε μονο εξελιγμενα ποκεμον που ξερεις οτι οι κινησεις τους δε θα αλλαξουν. Αλλα ολα αυτα εχουν μικρη σημασια ετσι οπως τα εχουν κανει τα fights. Με 2 30% IV vaporeon μπορεις να ριξεις την πλειοψηφια των γυμναστηριων που εχουν μεσα 2-4 ποκεμον, εκτος αν μιλαμε για εξαιρετικες περιπτωσεις (high cp snorlax dragonite lapras exeggcutor)

Δημοσ.

Όχι αυτο που λέω ειναι τι διλεγουμε για evolve!

Νομίζω οτι διαλέγουμε αυτο με το μεγαλύτερο iv και ας υστερεί πολυ σε cp!

Αντιθέτως όταν έχουμε κανει evolve και θελουμε να κάνουμε power up δε μας νοιάζει τόσο το iv όσο το moveset!

Σωστά;

Btw ευχαριστώ πολυ kougi!

Δημοσ.

Κοιτα για το πρωτο που λες δεν υπαρχει συγκεκριμενος κανονας, αλλα πρεπει να βλεπεις τι σε συμφερει σε καθε περιπτωση. Αν πχ εχεις δυο charmeleon το ενα 900cp - 80iv και το αλλο 500cp - 90iv εγω θα επελεγα να κανω evolve το πρωτο, γιατι με το δευτερο θα επρεπε να χαλασεις και ποσο stardust + charmander candy (που δεν τα βρισκεις και ευκολα) για να το ανεβασεις.Οταν εχεις κανει evolve σαφως και εξακολουθει να σε ενδιαφερει το IV αλλα και το moveset. Σε αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα να ποσταρεις συγκεκριμενο παραδειγμα με ποκεμον για να παρεις καλυτερη βοηθεια, γιατι καλοι οι γενικοι κανονες αλλα δεν ειναι καλο να πηγαινεις τυφλοσουρτι.

Δημοσ.

κυκλοφορούν σήμερα πολλά βίντεο απάτη για articuno/moltres/ditto ,φώτος και βίντεο in game

μη πιστέυετε τπτ, απλά με ένα πρόγραμμα κόβουν την σύνδεση και αλλάζουν το skin ενός ποκεμον και εμφανίζει πχ όλα τα abra σε articuno ,χωρίς να είναι όντως articuno και μόνο για το κινητό τους(σε συνδυασμό με 2-3 φίλους που τα πολεμάνε σε gym βγάζουν βίντεο να κοροιδέψουν κόσμο) ,ακριβώς όπως τα custom skins στο league of legends...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ jake!

Και κατι αλλο που θέλω να μάθω, στο STAB εφόσον και οι δυο επιθέσεις(basic+special) ειναι same type περνούμε bonus και απο τις 2; Οποτε δυνατότερο move set με δυο same type επιθέσεις;

Επίσης εξελίσσουμε Πόκεμον με πολυ καλό iv η με καλές επιθέσεις; Πριν το evolve λογικά αυτο με το μεγαλύτερο iv και μετα το evovle αυτο με τις καλυτερες επιθέσεις μάλλον ε;

το stab ειναι μονο για την μια επίθεση (δεν πάει αθροιστικά) , και αν θυμάμαι καλά ειναι στο +25% :)

στα υπόλοιπα οτι ειπε ο kougi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...