Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα απο που βλεπεις αυτο το iv...? :X

κάθε πόκεμον που πιάνεις έχει διαφορετικό iv ,αυτό ισχύει απο τις κασέτες, 2 charmander είναι διαφορετικά σε στατιστικά μάχης(όχι άχρηστα όπως το βάρος και το ύψος) 

individual varuables λέγονται iv. με λίγα λόγια αν πιάσεις έναν dragonite iv 100 θα είναι 3500cp στο 40lvl ,αν πιάσεις έναν με 10iv θα είναι κοντά στα 3100cp 

http://pokemongo.gamepress.gg/pokemon/149 δες minimum και maximum

οπότε δε σε νοιάζει να πιάσεις μόνο ένα πόκεμον το πιο σημαντικό είναι το iv και μετά τα moves. 

μπορεί να πιάσεις ένα charmander 90iv 300cp και ένα 20iv 600cp ,πρέπει να κρατήσεις το πρώτο...

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο άσχημο απο τους botters είναι οτι η niantic δε βλέπει το πόσοι παρατήσαν το game ,έπεσε το hype, 3steps "bug" etc, και φαίνεται να παίζουν εκκατομύρια χρήστες ενώ στην ουσία συνέχεια μειώνεται ο αριθμός. και έτσι στην τελική ίσως αποφασίζουν να μη πάρουν δραστικά μέτρα για τους σερβερ τους και να γυρίσουν το scanning σε street αντί για city mode...

Αντικειμενικα περιμενε κανεις κατι αλλο? :P

Δημοσ.

Αντικειμενικα περιμενε κανεις κατι αλλο? :P

κοίτα το λογικό είναι όταν φύγει η μόδα να σταματήσει ο πολύς ο κόσμος, αλλα αν ήταν stable το παιχνίδι και είχε ένα σωστό ρανταρ όπως στην αρχή θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο τον κόσμο, και μόλις δει οτι φέυγει ο κόσμος να ρίξει το πρώτο επίσημο event με legendary να τους τραβήξει πίσω..... 

ήδη πάντος θα έπρεπε να είχαν κάνει ένα special event.για δει ο κόσμος οτι δεν είναι μόνο Mindless grind αλλα θα έχει και events, οι περισσότεροι πλέον είναι 20+ και εκεί καταντάει βαρετό . 

• Like 3
Δημοσ.

με το pokevision τι παιχτηκε?

Δεν λειτουργει πια, επειδη ετσι θελει η Niantic. Βεβαια πλεον το παιχνιδι, ειδικα γι αυτους που ειναι πανω απο 20 λεβελ και εχουν πιασει αρκετα απο τα ποκεμον του ποκεντεξ, εχει καταντησει σε φαση "παω οπου εχουν βαλει πολλα Lure μαζεμενα και φαρμαρω ασταματητα, και αν κατσει και κανενα σπανιο ποκεμον εχει καλως". Χωρις pokevision και χωρις να φτιαξουν τα 3 steps ειναι απλα αδυνατον να κανεις track καποιο συγκεκριμενο ποκεμον απο αυτα που σου βγαζει στο nearby.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Που βλέπουμε αν έχουμε κανει power up το Πόκεμον γιατι δε γινεται να θυμόμαστε για ολα.

2)Απο τα attack,defense,stamina και perfection ποιο μας ενδιαφέρει πιο πολυ;Και απο ποσο perfection και πάνω θεωρείται καλό;

3)Απο τι συμπεράνουμε αν αξίζει power up;

4)Έφτασα 20lvl ποσα stardust πρέπει να εχω για να ειμαι θεωρητικά σε καλό δρόμο;

Σας παρακαλώ οποίος ξέρει να απαντήσει!

πωωω πολλα questions xD

λοιπον:

1) https://rankedboost.com/pokemon-go/tier-list/ εδω σε εχω βαλει μια σελιδα που σε δειχνει τι και ποσο μπορεις να κανεις αναβαθμιση καθε ποκεμον αλλα οταν θα διαβασεις τα παρακατω που εγραψα (αν τα διαβασεις :unsure:) θα καταλαβεις οτι πρεπει να τα κουμπωνεις πολυ μετα, και ο μονος τροπος που θα μπορουσες να θυμασαι ποσα boost εβαλες....ενας καλος τροπος θα ηταν να το σημειωνεις στο ονομα του ξερω γω 2up, 4up κλπ κλπ.

2) atk ειτε...βασικα θα σε δωσω λιστα και για εδω http://www.serebii.net/pokemongo/evolution.shtml πα ρε εδω δες ποιες επιθεσεις ειναι αδυναμες-δυνατοτερες ποιες δινουν max-min ενεργεια για sp.atk και αναλογος κανε την στρατιγικη σου (σε ειχα γραψει ενα κατεβατο που τα εξηγουσα αλλα καταλαθος πατησα το backspace και πηγα μια σελιδα πισω και τα χασα αυτα που εγραψα) θα προσπαθησω να γραψω οσα μπορω παλι

Attack:Η επιθεση σε ενδιαφερει ως εξης: Αρχικα να πουμε οτι εχει επιθεσεις που ειναι αδυναμες αλλα γεμιζουν την ενεργεια σου ειτε γρηγορα ειτε αρκετα σε συγκριση με τις αλλες επιθεσεις ΠΧ το σνορλαξ που μας εδειξε το παιδι σε προηγουμενο σχολιο ειχε το lick οπου ειναι το πιο fast atk αν θυμαμαι καλα και γεμιζει αρκετα γρηγορα ενεργεια, εκκεινο λοιπον και για επιδρομη καποιου gym και τοσο οσο για την υπερασπιση καποιου gym ειναι καλο οτι πρεπει και θα εξηγησω και γιατι.

Οταν πας για να αιχμαλωτισεις ενα gym καλο ειναι πρωτα απο ολα αχετα με το cp να εχει πλεονεκτημα εναντιον του στοιχειου του εχθρου δηλαδη αν ο γυμαναστεις υπερασπιζεται το γυμναστηριο του με την τελευταια εξελιξη του bulba θα βοηθουσε να εβαζες ενα μικρο της φωτιας που να βαραει γρηγορα και αν ειναι εφικτο να ειναι 1 το δυνατοτερο μικρο του στοιχειου της φωτιας 2 το πιο γρηγορο και 3 τελος σε ενδιαφερει το cp γιατι εμπλεκεται με το life οι περισσοτεροι βαζουν ως ευκολη επιλογη ειτε flareon charmander charmillion charizard τετοια αναλογος τι διαθετεις τι εχεις απεναντι και ολα τα συναφη.

Σημειωση: Μην κοιτας παρα πολυ το cp να πηγαινεις με φιλους οταν ετοιμαζεσαι για επιδρομη εστω και εναν παραπνω πλην εσενα ειναι το πιο ιδανικο και για να κανεις οικονομια τα potions σου και για να τον φατε πιο γρηγορα συνεπως λιγοτερο η ζωη που θα χρειαστει να αναπλη ρωσεις ετσι?  B) ασε που αμα βαζεις το σωστο στοιχειο εναντιον του εχθρου δεν θα εχεις προβλημα και ας σε περναει 400 ποντους + το αμα εμβαθυνεις την αναζητηση σου στις επιθεσεις ε ενταξει θα εισαι αρχοντας μετα ειδικα αν εχεις καποιον να σε στηριζει και εισαι κοντα στα 20 οι περισσοτεροι εκει γυρω κυμαινονται στα 20 lvl.

Defense/Stamina (πανε μαζι αυτα τα 2 σε συναρτηση με το cp):Το def τωρα εχει να κανει με το life δυστηχως υπαρχουν στατιστικα στοιχεια στα ποκεμον που ακομα δεν γνωριζουμε με σιγουρια αν υπαρχουν οπως speed Sp.defense evasion και αλλα πολλα που δεν ξερουμε κιολας αμα υπαρχουν, αυτο που μπορουμε να πουμε με σιγουρια ειναι οτι αναμεταξυ του cp και του life υπαρχει λογικο αποτελεσμα οποτε ισχυει και οταν βρω την φορμουλα ξανα θα την ποσταρω γιατι εχω πολλους σελιδοδεικτες τεσπα με τον μονολογο μου ας σε αποκαλυψω αυτα για τα οποια διψας να μαθεις.

Αυτο που θες ειναι ποκεμον σαν τον σνορλαξ και το chansey με πολυ ζωη για να κανεις defend το gym πολυ ωρα ωστε να σου επιτραπει να πας και αλλου και να αιχμαλωτισεις τουλαχιστον 18 gyms για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οποτε και αν εχεις ποκεμον με χαμηλο cp και αδυναμο life μπορεις τουλαχιστον να το βαλεις να κανει def το gym καλο ειναι ομως να εχει fast atk να βαραει γρηγορα γιατι θα δεις οτι στα 90 secs που η μαχη σε δινει 90-99 δεν θυμαμαι καπου εκει (εχω καιρο να βγω εξω εχουμε raid στο wow ασχετο ξερω αλλα τεσπα) θα δεις τελος παντων οτι στο χρονο που σε δινει κανει δουλεια το dmg με γρηγορο atk το lick του σνορλαξ για παραδειγμα οπως ειδαμε πιο πριν.

εδω πιο κατω σε αυτο το link μπορουμε να δουμε στατιστικα απο τις κασετες και μονο να υποθετουμε οτι υπαρχουν στο pokemon go ασχετα αυτα που διαβασες οτι οι devs το cp το καναν και καλα για να απλοποιησουν τα πραγματα (κολοκυθια) στην πραγματικοτητα πρεπει να ειναι πολυ πιο περιπλοκο απο οσο εμεις πιστευουμε και αυτο για να αποφευχθει το abuse οπως γινεται συνηθως απο τους beta testers

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_Pok%C3%A9mon_by_base_stats_(Generation_VI-present)

3)το boost τωρα που ρωτας το αν αξιζει θα το καταλαβεις αν μπεις στις σελιδες που σε εδωσα, σε καποιες απο αυτες δινει εργαλεια που σε διχνουν και ποσο μπορεις να κουμπωσεις σε καθε ποκεμον (αν και εγω ακομα! δεν εχω κανει σε κανενα περιμενω για οταν θα τα εξελιξω μετα 30 και για το exp και για στανταρ stats να ξερω και τι μου γινεται) δηλαδη ας πουμε οτι εχεις καποια ποκεμον τα οποια ειναι 300-400 cp (παραδειγμα τωρα λεω ετσι μην με παρεις απο τα μαλλια φορουμ ειναι δεν εχω το κιν μπροστα απλα να σε κατευθεινω θελω στο περιπου να ξες τι σου γινεται) ακομα και αυτα οταν θα φτασεις ψηλα ισως αποδειχθουν χρησιμα για αυτο λεμε να τα εξελιξεις πιο μετα πολυ μετα γιατι και για το exp αλλα και γιατι η μπαρα που εχουν συμβολιζει το επιπεδο του καθε ποκεμον και ανεβαινει παραλληλα με του εκπαιδευτη το επιπεδο το οποιο ειναι στα 40 και φημολογειται οτι θα πει στα 50 και ευελπιστο τουλαχιστον στα 80 οπως ειναι και του ποκεμον γιατι δεν μπορω να το εξηγησω τωρα ηδη ειπα παρα πολλα, παντως να ξες οτι θα το δωσεις σκονη μονο οταν το εξελιξεις και ακομα οταν το εξελιξεις θα δεις οτι η μπαρα μενει στο ιδιο σημειο δλδ αν εχεις ενα ποκεμον lvl 1 και κανεις πχ το pidgey σε pigeto θα δεις η μπαρα ειναι στο ιδιο σημειο και το μονο σιγουρο ειναι οτι αμα το κανεις boost με σκονη πριν το evolve μονο ποντους θα καταφερεις να χασεις γιατι πχ πες εχεις magicarp θες να το κανεις gerados υπαrχει μια πολυ καλη πιθανοτητα να πλησιασεις κοντα στις 3 χιλιαδες οποτε θες να κανεις το boost μετα το evolve γιατι παιρνεις και πιο πολλους ποντους στο last stage οποτε παντα μετα το evolve αλλα και επειδη πρεπει να προσεχεις το επιπεδο που εισαι θα κανεις το εξης που οποιον και να ρωτησεις που τα ξερει αυτα και ακολουθει αυτη την τακτικη θα σου πει οτι θες bag το πρωτο πραγμα που θα αγορασεις ειναι χωρος για τα ποκεμον αν και καλυτερα παρε χωρο για τις pokeballs και τα potions γιατι αυτα γεμιζουν πιο γρηγορα με πραματα, αλλα μετα χωρο για ποκεμον asap και τελος θηκες lucky eggs και μετα θηκες για τα αυγα γιατι τα αυγα στην αρχη δεν σε ενδιαφερουν πολυ θα σε πω γιατι πιο κατω, ο λογος παντως που θες χωρο για τα ποκεμον ειναι για να κανεις τις διακρισεις σχετικα με τις εξελιξεις και τις αναβαθμισεις, επισης θελω να γνωριζεις οτι ακομα και αν πετυχεις καποιο ποκεμον που εχει τις καλυτερες επιθεσεις στην 1η μορφη δεν σημαινει οτι αμα το εξελιξεις θα εχει τις ιδιες επιθεσεις αυτο ειναι ευνοιτο και η ολη φασαρια για αυτο γινεται και ακομα και αν βρεις ποκεμον με γαματες επιθεσεις να ξες οτι δεν σε υποχρεωνει κανεις να το εξελιξεις εγω εχω καμποσα που δεν σκοπευω να τα εξελιξω για αυτο τον λογο οποτε εκμεταλευσου το (ξερω μιλαω πολυ κανε υπομονη, και που διαβασες μεχρι εδω εισαι ηρωας να ξες).

Ας κανουμε μια ανακεφαλαιωση, ειπαμε 1) θα μαζεψεις μια σεβαστη ποσοτητα ποκεμον μεχρι 100 μπορεις με ολες τις αγορες 2) θα χρησιμοποιησεις τα εργαλεια που σου παρεχονται για να δεις στο περιπου πιο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα (οσο πιο κοντα στο τελικιασμα του καθε ποκεμον αυτα θα κρατας) 3) αν εχει οκ moves και ειναι το cp οκ ασχετα αμα δεν ειναι max το κρατας και το δινεις πονο 4) ολα τα αλλα μεταφο ρα και μπουλο :devil:.

4) περιπου 200-300χιλ βαση εμενα και τους αλλους που εχω δει καπου εκει αλλα μην σε απασχολει πολυ κλαιν το παιχνιδι δινει πολλα κανε τα πειραματα σου στο κατω κατω αν το αγαπας το παιχνιδι θα κανεις και αλλο λογαριασμο αν γουσταρεις εγω σκεφτομαι να κανω 

παρακατω θα βαλω μερικες εικονες για παραδειγματα (αμα δεις αυτο το πλασμα μοιαζει με το chansey :D) τεσπα αυτο το chansey που βλεπεις ειναι real οπως βλεπεις εχει τουμπανισιο life αν και πιστευω οτι παει μεχρι 400 γιατι ειδα ενα παιδι ειχε στα 290 στην μεση της μπαρας στα 17-20 lvl θα σε γελασω δεν θυμαμαι αλλα σιγουρα αμα το δωσει και αλλο πονο κατι με λεει θα περασει αυτο με τα 325 + το οτι διαβασα (και διαβαζω πολυ) οτι αυτα πανε μεχρι 500-600 με βαση στοιχεια που ειδα αλλα δεν τα επιβεβαιωσα ακομα.

Υ.Γ:Δωσε μου λιγο χρονο και θα ποσταρω και αλλα info εχω πολλα απο botakia αλλων εχω κανω ερασιτεχνικα πραματα xD btw κανας τροπος να αποθηκευονται αυτα που γραφω ωστε αμα πατησω backspace και μεταφερθω στην πισω σελιδα ε να μην τα χασω κιολας και πρεπει να τα ξαναγραφω.

χρησιμες σελιδες θα τις ενσωματοσω shortly

http://pokefind.co/evolution.php

https://battlecalculator.com/pokemon-go/pokemon-go-max-cp-hp/

Επιπλεον παραθεση για την μορφωση σου και μονο και γιατι μαρεσει να γραφω :P

Ωπ παω λιγο στο διπλα φο ρουμ για info I'll be back soon so stay tune! :lol:

post-404180-0-45098100-1470052267_thumb.jpg

post-404180-0-67001000-1470052273_thumb.png

Επεξ/σία από Buggar
  • Like 2
Δημοσ.

Εμενα μου εβγαλε πριν 2 ωρες αλλη μια σημερινη και την εκανα και ολα οκ.

Το διαβασα και στο reddit αυτο που λες αλλα ειχα κανει ηδη της αναβαθμισεις.

Καλα,αν μου το κανει αυτο,χαιρετησα πανηγυρικα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου εβγαλε πριν 2 ωρες αλλη μια σημερινη και την εκανα και ολα οκ.

Το διαβασα και στο reddit αυτο που λες αλλα ειχα κανει ηδη της αναβαθμισεις.

Καλα,αν μου το κανει αυτο,χαιρετησα πανηγυρικα.

Εμενα δεν μου το εκανε. Αndroid εγω, iOS o φιλος. Δεν ξερω αμα παιζει ρολο.

Edit: Tου ειπα να κανει αποσυνδεση απο το gmail του στο safari, να σβησει την εφαρμογη, να την ξανακατεβασει, και να συνδεθει κανονικα. Δουλεψε κανονικα αυτη τη φορα, οποτε, οποιος αντιμετωπισει τετοιο προβλημα, ας το δοκιμασει αυτο.

Δημοσ.

Και ενα σχετικο ποστ http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/31/pokemon-go-fans-devastated-after-game-update-resets-their-progre/

παιδια αν γινει ρεσετ το δικο μου στα 25 λεβελ θα τους χεσω πραγματικα. Φυσικα και δεν θα ξαναπαιξω ποτε.

Και ενα FIX για το προβλημα ισως https://www.thesun.co.uk/news/1533456/gamers-furious-as-pokemon-go-resets-their-progress-through-the-game/

Τελικα βρηκα ενα magikarp χθες παιδια, 164cp μονο αλλα εχει 98% IV = 1 result. Να το εξεληξω?

Επισης βρηκα αυτα τα ολιγα

Pc7cyTC.png

MwJR94h.png

Ελεος με τα low CP.

Και μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως κανει τo confusion? Γιατι νομιζω δεν βαραει, απλα κανει confuse? Αχρηστο? Για πειτε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...