Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη δεν το εχω παρατήρησει,οσο πιο κοντα πλησιαζω μειωνονται τα βηματα-πατουσιτσες ?

ναι, οι αποστασεις από πανω από τον zeniath - ευχαριστω κιολα για τις πληροφοριες, δεν ηξερα ποσα μετρα ακριβως ειναι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα παίδες, το ξεκίνησα και εγώ προχτές, σήμερα ξύπνησα στις 11 ανοίγω και βλέπω μια σκιά ένα τεράστιο πράμα λέω wtf μου θύμιζε κάτι αλλα δεν ήξερα τι, παίρνω τους δρόμους γρήγορα, 3 τετράγωνα πιο κάτω arcanine :) , κόκκινο με ??? το έπιασα 400cp μαμά το πήγα 500κάτι. 

θα καεί κόσμος πραγματικά .... για να με κάνει εμένα να κάνω βόλτες έξω απο το σπίτι μολις σηκωθώ χαχαχα.  BTW  όλα τα gym της γειτονιάς πιασμένα ... και το σπίτι μου φωλιά zubat χαχαχα είναι αυτό που λένε σε σπηλιά ζεις και δεν έχεις σήμα? ,μάλλον σε σπηλιά ζω με τόσα zubat χαχα

• Like 5

Άσε εγώ εκεί που είμαι μόνο ένα Gym έχω κοντά... Σήμερα κανονίσαμε καφέ με τις κοπέλες με φίλο, σε μέρος που "έχουμε καιρό να πάμε" αλλά στην ουσία ανακαλύψαμε ότι είναι pokestop και θα τις αφήσουμε να πάμε να πιάσουμε pokemon :D

Σε λίγα χρόνια, η νέα γενιά θα βγαίνει με VR να πιάσει Pokemon και θα λέμε εμείς "αχχχ στην ηλικία σου βγαίναμε και μας πέφτατε να πόδια από το περπάτημα, εσείς η νέα γενιά κλείνεστε στο σπίτι" 

Go Team Instinct!

0YCN0u0.gif

• Like 2

Άσε εγώ εκεί που είμαι μόνο ένα Gym έχω κοντά... Σήμερα κανονίσαμε καφέ με τις κοπέλες με φίλο, σε μέρος που "έχουμε καιρό να πάμε" αλλά στην ουσία ανακαλύψαμε ότι είναι pokestop και θα τις αφήσουμε να πάμε να πιάσουμε pokemon :D

Σε λίγα χρόνια, η νέα γενιά θα βγαίνει με VR να πιάσει Pokemon και θα λέμε εμείς "αχχχ στην ηλικία σου βγαίναμε και μας πέφτατε να πόδια από το περπάτημα, εσείς η νέα γενιά κλείνεστε στο σπίτι" 

twitter 2010

Ρε παιδια με βγαζει στην αρχη του παιχνιδιου αλλα δεν ξερω πως περπαταει μενει εκει δεν κανει ουτε ενα βημα

πρεπει εσυ να περπατάς, είναι τυπου το βασικο χαρακτηριστικο του παιχνιδιου

twitter 2010

πρεπει εσυ να περπατάς, είναι τυπου το βασικο χαρακτηριστικο του παιχνιδιου

Καταλαβα δλδ βολτιτσα μεσα στο σπιτι δεν κανει να φανταστω :)

Ούτε καν εδώ σου λέει ότι τα αυγά για να κάνουν hatch θέλουν 2χλμ/5χλμ/10χλμ περπάτημα.

Έλα, σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα υπάρχουν χοντροί gamers, για να βλέπω FITNESS!

• Like 1

μεχρι να βγαλει in-game chat και να μου δειχνει και αλλους παικτες δεν εχει τοσο ενδιαφερον, ηλπιζα να χρησιμοποιώ το pokemon go αντι για αλλα location based dating apps :///

Το Pokemon Go έχει ξεπεράσει το Tinder και πάει να ξεπεράσει και το Twitter σε χρήση. Τι να λέμε. :D

σε active daily users, εχει μια διαφορα όμως αυτό. για ποσο καιρο θα θελω να τρεχω με το squad μου όταν δεν παιζουν γκομενακια ://

σε active daily users, εχει μια διαφορα όμως αυτό. για ποσο καιρο θα θελω να τρεχω με το squad μου όταν δεν παιζουν γκομενακια ://

You miss the point of being a trainer. You gotta catch 'em all dem pokemons, αν και δεν θα ήταν άσχημο να βρεις κανά μωρό σε κανά pokestop με Lure Module :D

• Like 1

You miss the point of being a trainer. You gotta catch 'em all dem pokemons, αν και δεν θα ήταν άσχημο να βρεις κανά μωρό σε κανά pokestop με Lure Module :D

μωρε να τα πιασω όλα αλλα όχι να κανω και ζημια στο κοινωνικο μου στατους η στη σεξουαλικη ζωη μου

χθες σε pokestop με lure γνωρισα κατι γαλλους τουρίστες αλλα δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε γιατι και τα αγγλικα τους ηταν κακα, και τα pokemon εχουν αλλα ονόματα στα Γαλλικα.

μετα εσκασε και άλλος ενας τυπος-φανταρος.

Αλλα σιγουρα ολοι τους ηταν καπως αυτό που δε θελω να είμαι.

το θετικο της υπόθεσης είναι ότι οι ανθρωποι καταλαβαινουν πιο ευκολα τα outfits μου πλεον, γιατι ούτως η αλλως ανέκαθεν ντυνομουν σαν εκπαιδευτης ποκεμον

Ναι βεβαια δεν θυμαμαι σχεδον ποτε πως επιανες pokemon χωρις καν να κανεις μαχη.Ηταν(μη χεσω)μεχρι και tutorial στις πρωτες κασετες/παιδικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...