Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://youtu.be/EttwOFRS8t8?t=2m28s

Προσπαθεί να εξιγίσει γιατι η Team Mystic Είναι η πιο δημοφιλής ομάδα

αρκετά ενδιαφέρον αυτό με το κέντρο, προσωπικά πιστέυω οτι είναι αυτό που λέει στο τέλος, μπλέ για passive ,red για offensive ,όπως στο wow alliance και horde. όσοι είναι πιο yolo πάνε red, όσοι είναι saints πάνε μπλέ.

red ftw ,evil ,manipulative sob!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή έχουμε τώρα ένα pokevision που σταμάτησε να λειτουργεί, και μια εφαρμογή που δεν σου λέει τίποτα για τα pokemon που βλέπεις κοντά σου. Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Δικαιολογημένα όλα τα σχόλια στο fb της Niantic.

6b36c13a69744cffb07d5175d127b46b.png

0569848724e34de9b15a4898906845de.png

Έκανα μια μάχη σε gym αλλά όταν έκανα μάχη δίπλα είχε ένα μάτι με το νούμερο 2 δίπλα. Ξέρει κανείς το είναι αυτό?

Σημαινει οτι ησασταν 2 ταυτοχρονα και κανατε μαχη εναντιον του γυμναστηριου.

• Like 1

Σημαινει οτι ησασταν 2 ταυτοχρονα και κανατε μαχη εναντιον του γυμναστηριου.

Ευχαριστώ.Νόμιζα ότι έβλεπαν την μάχη 2 άτομα.

Θα ήθελα μια βοήθεια για κατι που δεν εχω κτλβει καθόλου,

Με τις επιθέσεις και τα νούμερα δίπλα απο αυτες..

Έστω οτι εχω ενα τσαρμαντερ με cp 500 και επιθέσεις 6 και 55 και ενα αλλο 400cp με επιθέσεις 25 45 ποιο ειναι καλύτερο και αξίζει evolve?

Γενικά όσο μεγαλύτερα τα νούμερα στις επιθέσεις τόσο καλύτερα;

Κάποιο site να μας εξηγεί τα move set και τα νούμερα των επιθέσεων;

Οποιος ενδιαφερεται εχω βρει αυτο https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4tot4l/top_dps_damage_pokemon/ τα καλυτερα 50 moveset στο παιχνιδι με τα ποκεμον που μπορουν να τα εχουν.

Χθες λοιπον παιδια δε βρεθηκε τιποτα καλο σχεδον. Εκτως απο ενα 660κατι bulbasar και καποια pikachu.. Το μονο καλο ηταν το 10αρι αυγο μου που μετα απο τοσα please μου εδωσε SNORLAX με το εξης moveset που ειναι και το καλυτερο

IXagFZm.png

• Like 1

αρκετά ενδιαφέρον αυτό με το κέντρο, προσωπικά πιστέυω οτι είναι αυτό που λέει στο τέλος, μπλέ για passive ,red για offensive ,όπως στο wow alliance και horde. όσοι είναι πιο yolo πάνε red, όσοι είναι saints πάνε μπλέ.

red ftw ,evil ,manipulative sob!!!

εμεις οι yellow? :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμεις οι yellow? :-(

nobody cares :P 

η αλήθεια είναι οτι αν δεν πήγαινα red θα πήγαινα yellow. 

τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ένας χαμός πάντος.ειδικά με το τελευταίο patch που αφαιρέσαν τα βήματα... κράζει όλος ο κόσμος. όχι οτι έχει διαφορά με το να δείχνει 3 βήματα ,αλλα πλέον και ο κάθε ανυποψίαστος καταλαβαίνει οτι δεν έχουν σκοπό να το γυρίσουν στο παλιό mode, γιατί είναι στο χέρι τους να το κάνουν, πρωτειμούν να έχουν πιο stable servers και να μη ξοδευτούν.... 

το μόνο άσχημο απο τους botters είναι οτι η niantic δε βλέπει το πόσοι παρατήσαν το game ,έπεσε το hype, 3steps "bug" etc, και φαίνεται να παίζουν εκκατομύρια χρήστες ενώ στην ουσία συνέχεια μειώνεται ο αριθμός. και έτσι στην τελική ίσως αποφασίζουν να μη πάρουν δραστικά μέτρα για τους σερβερ τους και να γυρίσουν το scanning σε street αντί για city mode...

btw για τα starter μετά απο τόσες μέρες ψάξιμο δεν έχω καταφέρει να βρω starter πάνω απο 80% iv , συνήθως είναι κοντά στο 50% ακομα και μετά απο 2000bulbasaar candy ,κάτι δε πάει καλά ,πριν λίγο dragonite 100iv στο discord χαμός έγινε :P

Επεξ/σία από skanjos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...