Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ γω 19 λεβελ κανενα 10ρι αυγο

βρηγα φλοισβο dragonair σαπακι 557

αλλα εφυγε.....

Παίζουν ρόλο και πόσα χιλιόμετρα κάνεις συνολικά γιατί όσο περισσότερα χιλιόμετρα τόσο πιο πολλά αυγά κάνεις hatch και μετά έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις 10ρι απο κάποιο pokestop.

12 level και έχω ήδη ένα 10ρι. Συνολικά έχω κάνει 87 km στο παιχνίδι και 28 hatched αυγά.

Δημοσ.

οχι φιλε το ιδιο θεμα εχω θεσσαλονικη, πολυ μπλε και κοκκινο και με την σπαει.

τι πανεξυπνος που εισαι :o  

Καλα να παθεις

Εγω ειμαι κιτρινος, οποτε τελικα υπαρχουν 2 κιτρινοi στη θεσσαλονικη :) :shock: :devil:

Και τα gym τα παιρνω μονος μου, απλα δεν εχω αλλους για να κρατησω. Βαζω ενα slowbro αν εχουν snorlax, καια τα υπολοιπα τα ριχνω με blastoise και exeggcutor.

• Like 1
Δημοσ.

ποια είναι η διαφορά του log-in με google/Pokémon Trainer Club Account ? έκανα log in με google και μετά πήγα να φτιάξω account και με άφησε να κάνω καινούριο με το ίδιο email που έκανα log-in στο πρώτο  :ph34r:

Δημοσ.

ποια είναι η διαφορά του log-in με google/Pokémon Trainer Club Account ? έκανα log in με google και μετά πήγα να φτιάξω account και με άφησε να κάνω καινούριο με το ίδιο email που έκανα log-in στο πρώτο  :ph34r:

νομίζω η μοναδική διαφορά τους είναι το Log in στον σερβερ. κάποιες φορές παραπάνω το ptc login είναι down,

δε γνωρίζω αλλα νομίζω με το ptc μπορείς να συνδεθείς και σε iphone και σε android. (android έχω) ,για κάποιον που έχει ios δε νομίζω να συνδέεται με google αλλα με ios ίσως πέφτω έξω.

για την ώρα το account που χρησιμοποιώ είναι το google μου αλλα σκέφτομαι να ανεβάσω και ένα ptc να έχω 

btw η niantic "σκότωσε" μερικά nests σήμερα, πλέον δεν υπάρχει dratini nest καθόλου . και έχουν αλλάξει είδος αυτά που ήταν εκτός απο starter ποκεμον (charmander/squirtle/bulbasar nests)

edit" τελικά σήμερα ήταν μεγάλο update στο game:https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4v92bj/game_changes_several_reports_that_ingame_nests/

άλλαξαν δύναμη σε κινήσεις που σημαίνει οτι αλλάζουν τα tier list των ποκεμον. buffs μόνο καθόλου νερφς.

πριν το update ένα απο τα πιο δυνατά ήταν το alakazam ,αν και μονο 1800cp στο 40lvl είχε την κίνηση pshycho cut που είχε 25 dps και ήταν η πιο δυνατή κίνηση στο game (μόνο ο alakazam και ο mewtwo την έχουν) , και πλέον έχουμε πολλές κινήσεις με 25dps οπότε ο alakazam με τα 1800cp θα πέσει πολύ πίσω στην κλίμακα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να ειμαι και ο μοναδικος που εχει παει συνταγμα 2 φορες  εχοντας βαλει lure  και να μιν εχω δει ουτε καν 1 ποκεμον( εκανα και rr  το κινιτο αλλα τιποτα),παω μετα βολτα στον ενθικο κηπο  μπας και βρω εκει κανα ποκεμον παλι τιποτα...Ποσο γκαντεμης παιζει να ειμαι δηλ.. :confused: 

Βρηκα στο μαναστηρακι μετα,αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.

Δημοσ.

παιδιά κ εγώ είδα στην περιοχή μου και απλά είναι για κλάματα αν και υπάρχει ένα pokestop στα 40-50 μέτρα απ το σπίτι μου. Παρακολουθούσα twitch stream απο ΝΥ και παντού στο map είχε κίνηση (αυτό που είναι σαν να κουνιέται γρασίδι). Εδώ βγήκα και πήγα μια βόλτα και δεν υπάρχει τίποτα . Βέβαια απ την μια κλαιν γιατι η Πάτρα που έχει δεν είναι μακριά και σε κανα μήνα θα πηγαινοέρχομαι καθημερινά αλλα ....ξενέρα 

Δημοσ.

γι αυτο η επίθεση του raichu μου πήγε δυναμη 100 λογικα επειδη εκαναν αλλαγες στις δυναμεις.Πρώτη φορα βλεπω δυναμη 100!

Δημοσ.

παλικάρια τεράστια προσοχή !!!

εφόσον αναβαθμίσανε τις επιθέσεις μπορεί αργότερα να μπαφάρουν και τα cp. οπότε αυτό που σας ενδιαφέρει είναι το iv και μόνο. 

αργότερα πχ ο αλακαζαμ απο 1800 μπορεί να πάει στα 2900 με ένα buff. 

σίγουρα το buff στις κινήσεις γίνεται πιο έυκολα,αλλα αν δεν αλλάξει και το cp δεν αλλάζει τρομερά το powerscale, αλλα οι κινήσουν αλλάζουν πιο έυκολα χωρίς να τρομάξει ο κόσμος. φανταστείτε να έχεις ένα charizard 2000 και να πάει 3000cp θα πεις wtf, ή αντίστοιχα να έχεις κάτι που θα φάει nerf. 

θα γίνει κάποια στιγμή αλλα νομίζω η Niantic προσέχει  για πότε θα το κάνει.  με λίγα λόγια δε γίνεται να αφήσουν τον charizard 2600cp max θα ανέβει το ιερό τέρας!!!! 

πιάστε και κρατήστε οτιδήποτε πάνω απο 95% iv (μπορείτε να το δείτε άνετα σε σιτε) και γίνετε λίγο future proof αν θέλετε , προσωπικά κρατάω ότι μου αρέσει :)

Δημοσ.

what alakazam? πριν το update βρίσκεται στην θέση 86

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1I0Kt_QblThH2rf7vdZOC2L1Nuf7Y1xx68j_KYwfcpXc/htmlview?usp=drive_web&usp=sheets_home&ths=true&sle=true

δεν παίζεις ρολο το dps του move αλλά και τα base stats του κάθε pokemon.

νομίζω η μοναδική διαφορά τους είναι το Log in στον σερβερ. κάποιες φορές παραπάνω το ptc login είναι down,

δε γνωρίζω αλλα νομίζω με το ptc μπορείς να συνδεθείς και σε iphone και σε android. (android έχω) ,για κάποιον που έχει ios δε νομίζω να συνδέεται με google αλλα με ios ίσως πέφτω έξω.

για την ώρα το account που χρησιμοποιώ είναι το google μου αλλα σκέφτομαι να ανεβάσω και ένα ptc να έχω 

btw η niantic "σκότωσε" μερικά nests σήμερα, πλέον δεν υπάρχει dratini nest καθόλου . και έχουν αλλάξει είδος αυτά που ήταν εκτός απο starter ποκεμον (charmander/squirtle/bulbasar nests)

edit" τελικά σήμερα ήταν μεγάλο update στο game:https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4v92bj/game_changes_several_reports_that_ingame_nests/

άλλαξαν δύναμη σε κινήσεις που σημαίνει οτι αλλάζουν τα tier list των ποκεμον. buffs μόνο καθόλου νερφς.

πριν το update ένα απο τα πιο δυνατά ήταν το alakazam ,αν και μονο 1800cp στο 40lvl είχε την κίνηση pshycho cut που είχε 25 dps και ήταν η πιο δυνατή κίνηση στο game (μόνο ο alakazam και ο mewtwo την έχουν) , και πλέον έχουμε πολλές κινήσεις με 25dps οπότε ο alakazam με τα 1800cp θα πέσει πολύ πίσω στην κλίμακα.

Alright, travelers. The research group has looked through everything that's changed in the combat system, and it boils down to:

Move Power

Move Energy

Nothing else has changed (besides the nest migration earlier today). Sounds like a pretty minor tweak, right? Wrong!

Quick Moves

Quick moves have been totally 'fixed' such that the spread of damage done is much closer together. Even the best quick moves are only a "little" better than the next 20 or 30 ranked quick moves.

What's that mean? It means type advantages and STAB are now much more impactful. You'll want to make sure you're using both, rather than just a high DPS quick move with STAB (looking at you, Water Gun).

Charge/Special Moves

Holy cow. These things are BEASTLY now compared to quick moves. They do more than 2x the DPS, so forget about ignoring your charge moves. They matter. A lot.

All of this is now updated in the Global Pokedex for each mon in their listing page (http://i.imgur.com/RIoTOV8.png) and a full interactive chart of all moves' DPS is available without a Silph Road account in the Research section.

Overall, this is a great step forward, and a strong indication of great things to come. We're pumped to head out and hit the neighborhood gym!

Many thanks to the Silph Research team for their time and effort putting this together for us all.

Travel safe,

- dronpes -

p.s. Just a quick aside, in case you didn't know, you can[/i] click on a move in the Research section to see what Pokemon have that move.

καλό update κατά την γνώμη μου

edit: ενα μικρο fix αν δεν το παρατηρήσατε

https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4vb0m0/psa_curveball_bonus_shot_modifier_now_rewards_exp/

edit: με βάση το νεο update καλύτερος συνδιασμος move-set και pokemon

https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4vb7mh/full_list_of_best_attackers_and_more_data/

που εξηγεί πως βγάζει τα αποτελέσματα και εδώ το excel με ολα τα pokemon.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12FpF66WUzvDV0_GIlbcwVGQ4PxjLYqSPpqLqWrVchL4/edit#gid=0

Δημοσ.

Που βλέπουμε το iv?

https://pokeassistant.com/main/ivcalculator

Άκυρο βρήκα πως βρίσκουμε το iv απλά εχω κάποιες απορίες.

1)Που βλέπουμε αν έχουμε κανει power up το Πόκεμον γιατι δε γινεται να θυμόμαστε για ολα.

2)Απο τα attack,defense,stamina και perfection ποιο μας ενδιαφέρει πιο πολυ;Και απο ποσο perfection και πάνω θεωρείται καλό;

3)Απο τι συμπεράνουμε αν αξίζει power up;

4)Έφτασα 20lvl ποσα stardust πρέπει να εχω για να ειμαι θεωρητικά σε καλό δρόμο;

Δημοσ.

Εγω ειμαι κιτρινος, οποτε τελικα υπαρχουν 2 κιτρινοi στη θεσσαλονικη :) :shock: :devil:

Και τα gym τα παιρνω μονος μου, απλα δεν εχω αλλους για να κρατησω. Βαζω ενα slowbro αν εχουν snorlax, καια τα υπολοιπα τα ριχνω με blastoise και exeggcutor.

βασικα 3 ειμαστε, και γω μονος τα παιρνω, εχω ενα κοντα στο σπιτι μου που σπανια το κυνηγαει κανεις γιατι μενω σε στενα και το εχω κανει καλο def τραβολογαω και τον αλλο τον φιλο μου που ειναι κιτρινος επιτηδες να βαζει  :D ε μετα ειναι το κεντρο που εχει μπολικα εκει στην χανθ κοντα και προσπαθω μεσα στην 1 ωρα να αιχμαλωτισω οσα πιο πολλα προλαβαινω αργα το βραδυ για να μαζεψω μερικα coins αλλα τζιφος παντα καποιο θα το χει προλαβει καποιος αλλος, θα ρθει ομως και η στιγμη μου θελω απλα μερικα χοντρα τερατακια για να κερδισω λιγο χρονο και πιστευω θα καταφερνω να χτυπαω 4 μαζι, ξερουμε αν μπορουμε να επιτεθουμε πανω απο 2 ταυτοχρονα? ενα αυτο και επισης εχει κανενας κανα kangaskar? και αν ναι τι life εχει? μεγαλυτερο απο snorlax?

κατι ακομα...εχει δει κανενας chansey με life πανω απο 325 ή εχει κανενας?

Δημοσ.

5)Το refine στη σελίδα https://pokeassistant.com/main/ivcalculator

πως δουλεύει;

βασικα 3 ειμαστε, και γω μονος τα παιρνω, εχω ενα κοντα στο σπιτι μου που σπανια το κυνηγαει κανεις γιατι μενω σε στενα και το εχω κανει καλο def τραβολογαω και τον αλλο τον φιλο μου που ειναι κιτρινος επιτηδες να βαζει :D ε μετα ειναι το κεντρο που εχει μπολικα εκει στην χανθ κοντα και προσπαθω μεσα στην 1 ωρα να αιχμαλωτισω οσα πιο πολλα προλαβαινω αργα το βραδυ για να μαζεψω μερικα coins αλλα τζιφος παντα καποιο θα το χει προλαβει καποιος αλλος, θα ρθει ομως και η στιγμη μου θελω απλα μερικα χοντρα τερατακια για να κερδισω λιγο χρονο και πιστευω θα καταφερνω να χτυπαω 4 μαζι, ξερουμε αν μπορουμε να επιτεθουμε πανω απο 2 ταυτοχρονα? ενα αυτο και επισης εχει κανενας κανα kangaskar? και αν ναι τι life εχει? μεγαλυτερο απο snorlax?

Ναι μπορεις να επιτεθεις με το φίλο σου ταυτόχρονα!

Δημοσ.

πιάστε και κρατήστε οτιδήποτε πάνω απο 95% iv (μπορείτε να το δείτε άνετα σε σιτε) και γίνετε λίγο future proof αν θέλετε , προσωπικά κρατάω ότι μου αρέσει :)

Στον πίνακα παράδειγμα βγάζει 28 διαφορετικούς συνδιασμούς iv.Ποιο βλέπω.? Λέει average 60 minimum 30 maximum 80 % τι κοιτάμε.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...