Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

24 level 2 gyaradow 1700ρια είναι οκ.Μη σου πω πως είναι και λίγο αδύναμα.

Άσχετο αλλά πόσα coins μαζεύεται την ημέρα.?

Με δυσκολία καταφέρνω 20 και διαλέγω απομονομένα gyms και πολλές φορές μέχρι να πάω στο δεύτερο(και ας είναι 300-400 μέτρα) έχει πέσει το πρώτο.

Κάτι ακούω στο update για ένα δεκάλεπτο περιθόριο κατά το οποίο αν ρίξεις ένα gym και βάλεις δικό σου pokemon μέσα δεν θα μπορεί κάποιος να το ρίξει,ισχύει.? Θα είναι πολύ καλό αν συμβεί γιατί τώρα με το που βάζεις ένα πλακόνονται άτομα και το πέρνουν και κυριολεκτικά ανα 2-3 λεπτά τα gym κέντρο τα έχει άλλη ομάδα.

Δημοσ.

Και εγω απο Ξάνθη είμαι. Για πες ακριβώς περιοχή μπας και έχει κανένα nest εκεί.

Εγώ το βρήκα κοντά στην πλατεία Αντίκα.Τι ομάδα είσαι?

Δημοσ.

Καποιος που ρωταγε για snorlax εχω δει ενα απο pokevision και ηταν στη Νεα Κρινη της Καλαμαριας, πολυ μακρια απο εκει που μενω εγω, οποτε ουτε που ασχοληθηκα.

Οσο για το bug το εχει φιλος μου με bulbasar και οχι charmander, λογικα οτι starter παρεις εκει buggαρει σε καποιους.

Καλα πηγε και σημερα, οριστε τα αποτελεσματα της σημερινης βολτας.

KwXkzgT.png

6ODZImM.png

uYiKK9s.png

BrY0Ih7.png

vLMHJHP.png

iQrMmkj.png

PS: Αυτο το Arcanine που βρηκα εχει 2 fire επιθεσεις ενω το αλλο το 1900αρι που εχω εγω δεν εχει καμια fire επιθεση.. Τι φαση? Ποιο ειναι καλυτερο?

Και ρε πουστη λιγο ηθελε να βγει με ερωτηματικα το arcanine, γουσταρω ?????

Το μεγαλυτερο μου ειναι 2040 περιπου (exeggutor).

Αυτο με τα ερωτηματικα τι ειναι?Χθες ενας φιλος που παιζει βρηκε Hitmonlee πεταει pokeball βγαζει ερωτηματικα και τον εχασε δεν προλαβε να πεταξει αλλη.Και δεν τον ξανα εβγαλε στον χαρτη.

Δημοσ.

Αυτο με τα ερωτηματικα τι ειναι?Χθες ενας φιλος που παιζει βρηκε Hitmonlee πεταει pokeball βγαζει ερωτηματικα και τον εχασε δεν προλαβε να πεταξει αλλη.Και δεν τον ξανα εβγαλε στον χαρτη.

Δεν ξέρω αλλά όποτε έχω πετύχει πόκεμον με ερωτηματικά ήταν πολύ δυνατότερο απο τα συνηθησμένα και δυσκολότερο στο πιάσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηματικά εμφανίζονται όταν το Pokemon που προσπαθείς να πιάσεις έχει περισσότερα CP από οποιοδήποτε Pokemon έχεις ήδη.

• Like 4
Δημοσ.

Εχω δοκιμασει τα παντα οποτε παω να μπω σε gym fight τρωω exit απτο battle οταν λεει GO μου χει σπασει τα νευρα πραγματικα

πολυ αθλια δουλεια απο πλευρα developing τωρα καταλαβαινω το 3.9 του playstore + το daily κλαμα

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει τα παντα οποτε παω να μπω σε gym fight τρωω exit απτο battle οταν λεει GO μου χει σπασει τα νευρα πραγματικα

πολυ αθλια δουλεια απο πλευρα developing τωρα καταλαβαινω το 3.9 του playstore + το daily κλαμα

Αυτο συνηθως συμβαινει οταν εχεις φαει softban, αλλα αν την ιδια ωρα μπορεις να παρεις ποκεστοπ και να πιασεις ποκεμον σημαινει πως δεν ειναι αυτος ο λογος που σε πεταει απο το fight.

Δημοσ.

Εγώ το βρήκα κοντά στην πλατεία Αντίκα.Τι ομάδα είσαι?

Team Mystic αλλά δεν ασχολούμαι με battles για την ώρα. Με τόσο μικρό level που είμαι (12) νομίζω δεν αξίζει καν απο άποψη xp, έτσι κι' αλλιως. Οταν βαρεθώ να γεμίζω το pokedex θα αρχίσω μάλλον. Τελικά μάλλον επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι ο Dragonite εμφανίζεται συνήθως σε πολυσύχναστα σημεία. Δεν παίζει να είναι nest. 

Δημοσ.

Αυτο συνηθως συμβαινει οταν εχεις φαει softban, αλλα αν την ιδια ωρα μπορεις να παρεις ποκεστοπ και να πιασεις ποκεμον σημαινει πως δεν ειναι αυτος ο λογος που σε πεταει απο το fight.

Και αυτό που λές αλλά όπως λένε είναι θεμα bug γιατί το έκανε σε ένα γυμναστηριο που είχαμε παει εγω και αλλα παιδια και μας πεταγε εξω δεν είχαμε φαει ban μολις κλεισανε οι server και ξανα ανοιξε όλα κανονικα .

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι συγκεκριμενα ποκεμον εμφανιζονται σε συγκεκριμενες περιοχες, δρομους πλατειες κλπ. Εχω ειδη βρει/δει/ακουσει διαφορα ποκεμον που εμφανιστηκαν σε σημεια (στο περιπου). Οποτε ναι μεν εμφανιζονται σε πολυσυχναστα μερη αλλα εχουν και ειδικα spawn spots. ΠΧ οποιος θελει MrMime θεσσαλονικη παει νεα παραλια. Οποιος θελει dratini παει λιμανι, voltorb/magnemite κεντρο, grimmer κεντρο, fighting type κεντρο δεν εχει αλλα εδω που μενω τα πιανω απο το μπαλκονι μου.. Απο εκει και περα τα κλασικα zubat/rattata/pidgey κλπ ειναι παντου, δεν εχω συγκεκριμενα σημεια και απλα ειναι very common. Οποτε αυτο που λεγαμε για nests ισχυει και ελλαδα, απλα δεν ειναι πχ 15 bulba συνεχεια σε ενα μερος, απλα καποια μερη βγαζουν πιο πολλα συγκεκριμενα ειδη ποκεμον..

Η σημερινη μικρη βολτα μας εδωσε αυτα..

sRRCX3u.png

mQUTD7A.png

hAnAKIP.png

2vhIcc7.png

Δημοσ.

Προχθές το βράδυ βρήκα dragonite 1400 cp.Όσοι ειστε κίτρινη ομάδα μαζεύετε εύκολα κέρματα? ?Εδώ γιατί με το ζόρι άμα μπω σε ένα για να πάρω 10 κέρματα.

οχι φιλε το ιδιο θεμα εχω θεσσαλονικη, πολυ μπλε και κοκκινο και με την σπαει.

Coins μπορεις να παρεις μονο απο τα gym η με πληρωμή!

τι πανεξυπνος που εισαι :o  

Ρε παιδιά τι παίζει;;

Έφτασα 20lvl με πολυ χιλιόμετρο!! και ακόμα δεν εχω δει 10αρι αυγό!!!

Σίγουρα κατι δε παει καλα..

Ένας φίλος 16lvl εχει σκάσει ήδη 3!!!!

Καλα να παθεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...