Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης ψάχναμε για πόκεμον και βρήκαμε αυτά παρκαρισμένα σε μέρος από το οποίο ήρθε αμάξι με σεκιουριτάδες και μας μάζεψε και μας έβγαλαν έξω... (ναι είχαμε μπει παράνομα μέσα)

post-155453-0-15537700-1469484007_thumb.jpg

Επεξ/σία από zeniath
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και να τα πιασει κανεις οι admins θα τα κανουν wipe και ισως fix για να μη ξανασυμβει. Δε μπορω να καταλαβω γιατι αρχιζουν να κανουν τετοια και χαλανε το παιχνιδι πραγματικα. Ο αλλος βαριεται να βγει απο το σπιτι του και πιανει ποκεμον στη ζιμπαμπουε και ο αλλος βγαζει mewtwo..

Βρεθηκε στη παραλια της Θεσσαλονικης

qzu5BOG.png

Βρεθηκε στο Λιμανι της Θεσσαλονικης

Ossa1Ct.png

Βρεθηκε στον Λευκο Πυργο (αξιζει να το κανω evolve?)

SW4zVMt.png

Και ενα σημερινο Evolve που εκανα πριν απο λιγο

rhe97j8.png

PS: Αξιζει καποιο απο αυτα τα vaporeon?

• Like 1

Το βαρέθηκα!

Πήγα χτες σε πλατεία με πανηγύρι.  3 pokestops, 1 gym.  Τα μόνα στη περιοχή. Και στα 3 lures μέχρι τις 01.30 τη νύχτα.

Το gym άλλαζε χέρια συνέχεια.

Περπάτησα πάνω από 6 χιλ - έβγαλα ένα χρυσόψαρο από τα αυγά μου και ένα rattata!  Πήγα lv13. Τα stop δίνανε 1 μπάλα και συνδιασμό από μούρα και φίλτρα.

Τι εμφανιζόταν;  Φίδια, ποντίκια, περιστέρια, σκύλοι άντε και ένας κάβουρας.  Κανένα δεν πιανόταν με μία μπάλα και μετά από λίγο άρχισαν οι φάλτσες μπαλιές που για μένα συμαίνει τέλος παιχνιδιού.  Με 3 μπάλες ανά πεντάλεπτο (μία από κάθε διαθέσημο stop) τι να πιάσω;  Έβγαλα ένα φίδι και ένα evolved περιστέρι (το μόνο παράξενο που εφανίστηκε όλο το βράδυ) και έκανα βόλτες βλέποντας τη μάχη στο gym (με κάτι τύπους που είχαν totoro και δράκους με πέταλα). Στο τέλος έριχνα μούρα και μετά μπάλα μήπως και γίνει κάτι.

Όλη η περιοχή περπατήματος, μιά ακτίνα 1 ώρας γύρω από την έδρα μου δεν δίνει κάτι νέο.  Κάθε μέρα πάω περπάτημα μαζί με την κόρη μου που έχει και το δικό της κινητό και λογαριασμό.  Τα ίδια και σε εκείνη. Φίδια, ποντίκια, περιστέρια, σκύλοι που δεν πιάνονται και ελάχιστα pokeballs.  Άρα είναι της περιοχής περιορισμός.

Για ποιό λόγο να ξανασχοληθώ; Αν δεν αρχίσει να δίνει και άλλα pokemon στην περιοχή μου, που θα πιάνονται με κάποια σχετική ευκολία, τι θα πρέπει να κάνω;

Το βαρέθηκα!

Πήγα χτες σε πλατεία με πανηγύρι.  3 pokestops, 1 gym.  Τα μόνα στη περιοχή. Και στα 3 lures μέχρι τις 01.30 τη νύχτα.

Το gym άλλαζε χέρια συνέχεια.

Περπάτησα πάνω από 6 χιλ - έβγαλα ένα χρυσόψαρο από τα αυγά μου και ένα rattata!  Πήγα lv13. Τα stop δίνανε 1 μπάλα και συνδιασμό από μούρα και φίλτρα.

Τι εμφανιζόταν;  Φίδια, ποντίκια, περιστέρια, σκύλοι άντε και ένας κάβουρας.  Κανένα δεν πιανόταν με μία μπάλα και μετά από λίγο άρχισαν οι φάλτσες μπαλιές που για μένα συμαίνει τέλος παιχνιδιού.  Με 3 μπάλες ανά πεντάλεπτο (μία από κάθε διαθέσημο stop) τι να πιάσω;  Έβγαλα ένα φίδι και ένα evolved περιστέρι (το μόνο παράξενο που εφανίστηκε όλο το βράδυ) και έκανα βόλτες βλέποντας τη μάχη στο gym (με κάτι τύπους που είχαν totoro και δράκους με πέταλα). Στο τέλος έριχνα μούρα και μετά μπάλα μήπως και γίνει κάτι.

Όλη η περιοχή περπατήματος, μιά ακτίνα 1 ώρας γύρω από την έδρα μου δεν δίνει κάτι νέο.  Κάθε μέρα πάω περπάτημα μαζί με την κόρη μου που έχει και το δικό της κινητό και λογαριασμό.  Τα ίδια και σε εκείνη. Φίδια, ποντίκια, περιστέρια, σκύλοι που δεν πιάνονται και ελάχιστα pokeballs.  Άρα είναι της περιοχής περιορισμός.

Για ποιό λόγο να ξανασχοληθώ; Αν δεν αρχίσει να δίνει και άλλα pokemon στην περιοχή μου, που θα πιάνονται με κάποια σχετική ευκολία, τι θα πρέπει να κάνω;

Να τσίλαρεις δεν είναι αγώνας δρόμου , μαραθώνας είναι. Μην βγαίνεις εξώ μονό για τα Pokemon πρόφαση είναι. Να αρχίζω να quotάρω Καβάφη;

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,

να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,

γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,

τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,

τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,

αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή

συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,

τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,

αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,

αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.

Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι

που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά

θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·

να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,

και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,

σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,

και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,

όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·

σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,

να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.

Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.

Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.

Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.

Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·

και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,

πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,

μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.

Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.

Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν. 

• Like 1

Να τσίλαρεις δεν είναι αγώνας δρόμου , μαραθώνας είναι. Μην βγαίνεις εξώ μονό για τα Pokemon πρόφαση είναι. Να αρχίζω να quotάρω Καβάφη;

Αν είχα χρόνο για Μαραθώνιο θα ήμουν αλλού.  Απλά στην καθημερινή βόλτα για άσκηση (που έκανα και πριν) πρόσθεσα το go, και από την ακτίνα δράσης μου μάλλον αυτό που ήταν να δω το είδα. 

Θα περίμενα όσο ανεβαίνεις level να βρίσκεις διαφορετικά (πιό δύσκολα) pokemon, όχι τα ίδια και τα ίδια αλλά πιό δύσκολο να τα πιάσεις.

• Like 1

Εχω φτάσει 12 level,εχω καμιά 70αρια Revine και δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα ως τώρα.

Επειδή εχει αρχίσει και γεμίζει ο σακος μου,θα μου χρησιμευσουν σε κατι,η να τα διαγράψω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...