Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Greek 13 ευχαριστώ πολυ για την απάντηση και τα χρήσιμα links!

Μπορεις να με βοηθήσεις να τα κατανοήσω καλύτερα;

Πχ μετακινώ τη Μπάρα στο level μου και τη μπάρα του Πόκεμον στο ίδιο σημείο με τη δική μου για να δω το level του;

Για το evolve θέλω να πω πχ εχω έναν Machop 387 αξίζει να τον κάνω evolve η να περιμένω να βρω μεγαλυτερον;

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ EVOLVE ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15 LVL ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 600CP..

Τωρα αν δεν αντεχετε και θελετε να το παιζετε μουρη με Vaporeon 900CP και Machoke 550CP, οκ..

Αυτα που λεμε τα λεμε για να γλιτωσετε candies και να σας βγαινουν πιο δυνατα ποκεμον αργοτερα... Οταν θα εισαι 20 lvl θα σου βγαινουν 2 στα 10 ποκεμον 600+ , μεχρι και Pidgey 350-400 CP. Ασε που καποιες φορες θα βρισκεις και 1200+ εξω

90 dratini candy και πατησα evolve καταλαθος, ο ηλιθιος.....

Πακετο... ειχες ηδη Dragonair?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ EVOLVE ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15 LVL ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 600CP..

Τωρα αν δεν αντεχετε και θελετε να το παιζετε μουρη με Vaporeon 900CP και Machoke 550CP, οκ..

Αυτα που λεμε τα λεμε για να γλιτωσετε candies και να σας βγαινουν πιο δυνατα ποκεμον αργοτερα... Οταν θα εισαι 20 lvl θα σου βγαινουν 2 στα 10 ποκεμον 600+ , μεχρι και Pidgey 350-400 CP. Ασε που καποιες φορες θα βρισκεις και 1200+ εξω

Πακετο... ειχες ηδη Dragonair?

Oχι ρε γαμωτο.....

Πραγματικά ξενερώνω με όλους εσάς που το ξεχέσατε με το Cheating. Απλά απαράδεκτοι. Όχι τίποτα άλλο γαμάτε και το παιχνίδι και για τους υπόλοιπους. 

• Like 1

Πραγματικά ξενερώνω με όλους εσάς που το ξεχέσατε με το Cheating. Απλά απαράδεκτοι. Όχι τίποτα άλλο γαμάτε και το παιχνίδι και για τους υπόλοιπους. 

Κανονικα μονο οι κιτρινοι πρεπει να cheataroun.. οχι τιποτα αλλο για να ειναι δικαιο.... :D

• Like 1

Κανονικα μονο οι κιτρινοι πρεπει να cheataroun.. οχι τιποτα αλλο για να ειναι δικαιο.... :D

Να πω να ήτανε κάποιο Skill based Game - Dota, CS:GO , LOL,Starcraft να το καταλάβω να θες προγράμματα να σε βοηθήσουν. Αλλά στο Pokemon Go για πιο λόγο; Σήκω τον κώλο σου και πήγαινε μια βόλτα. Φαντάσου είμαι ακόμα lv3 γιατί λόγο δουλείας δεν έχω προλάβει να παίξω. Αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να σου έχει πάρει τα Gym και να μην έχει καν ελπίδα γιατί 24/7 έχει το bot. Ε μαλακία μεγάλη 

Μα ετσι ειναι το παιχνίδι, οσο μεγαλυτερο λεβελ εισαι ααν παικτης τοσο μεγαλυτερα cp ποκεμον θα πιανεις..

Αλλωστε υπάρχει καποιο οριο στα cp ανα level.. Ποτε ενας παικτης 7lvl πχ δεν θα μπορεσει να εχει Ποκεμον 600cp..

Και στα ποκεμον που εχεις, δεν μπορεις να βαλεις οσα dust γουσταρεις και να το κανεις οσο level up θες, εχει οριο αναλογα το level σου

Μα δεν κατάλαβες, εγώ πιάνω το μικρότερο ενώ είμαι περισσότερα lvl....

Παίδες καμία καλή σελίδα για να μας βοηθάει στο παιχνίδι εκτός απο https://jackhumbert.github.io/poke-rater/#MTUxLDE1LDEzLjUsMTExMSw5OA== , poketools.co και

Pokevision.com?

Παίδες καμία καλή σελίδα για να μας βοηθάει στο παιχνίδι εκτός απο https://jackhumbert.github.io/poke-rater/#MTUxLDE1LDEzLjUsMTExMSw5OA== , poketools.co και

Pokevision.com?

Πίκατσου που μπορώ να βρω;

pokevision.com δες που έχει κοντα σου και μετα τρέξε... :)

Μα δεν κατάλαβες, εγώ πιάνω το μικρότερο ενώ είμαι περισσότερα lvl....

Το ίδιο συμβαίνει σε όλους! :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...