Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες το topic δεν λεγεται how to cheat in pokemon go!

Ξεχωριστό thread; Κι εγώ έχω αρχίσει να κουράζομαι. Δεν μας ενδιαφέρει όλους να τσιτάρουμε για το e-pennis. Κάποιοι θέλουν απλώς δικαιολογία για να βγουν να περπατήσουν στο δρόμο και όχι να φτάσουν λέβελ διακοσαογδόντα μέσα σε τρεις μέρες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θεμα είναι να περπατησεις με παρεα να ψαχνεις για Πόκεμον, να μαλακιζεσαι κλπ..

Τα CP και IV με την εφαρμογη του Dodge στη μάχη ειναι άχρηστα κατα τη γνωμη μου.

Να δουμε βεβαια αν θα βαλουν ποτε μαχες μεταξυ των παικτών, πότε θα φτιαξουν το 3-step bug, και αν ποτε υπάρξει trade.

Επίσης πως θα ειναι τα event για τα θρυλικά Ποκεμον και αν αυτοι που θα τα πιανουν θα είναι μονο οι 40 lvl που ισως να εχουν MasterBall

Εγώ προτιμώ να περπατάω και να πιάνω zubat παρά να χαίρομαι που έπιασα Dragonite (1200άρι Tentacruel το μεγαλύτερό μου στο lvl 22 ακόμα)

Το παρακάτω ήταν η βραδινή μου βόλτα (έβαλα το app για να κρατάω record χθες)

Υ.Γ. το θέμα είναι ότι πλέον βγαίνω για περπάτημα χωρίς να παίζω pokemon, που αυτός ήταν ο σκοπός που το έβαλα in the first place

post-155453-0-53700600-1469444193_thumb.jpg

• Like 4

Το παρακάτω ήταν η βραδινή μου βόλτα (έβαλα το app για να κρατάω record χθες)

Ποιο app είναι αυτό;

Κατα τ άλλα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

Το παιχνίδι είναι πανέμορφο όταν βολτάρεις στην πόλη και π.χ ανακαλύπτοντας pokestop εργα-τεχνης που δεν ήξερες οτι υπάρχουν.

Εγώ πήρα ενα φτηνό android και μαζί με τον γιο μου περνάμε αρκετό ποιοτικό χρόνο αφού το έχουμε προσθέσει στις υπόλοιπες δραστηριότητές μας  και είναι πραγματικά πολύ fun (ποδηλατάδα + pokemon hunting)  :)

• Like 1

Ποιο app είναι αυτό;

Κατα τ άλλα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

Το παιχνίδι είναι πανέμορφο όταν βολτάρεις στην πόλη και π.χ ανακαλύπτοντας pokestop εργα-τεχνης που δεν ήξερες οτι υπάρχουν.

Εγώ πήρα ενα φτηνό android και μαζί με τον γιο μου περνάμε αρκετό ποιοτικό χρόνο αφού το έχουμε προσθέσει στις υπόλοιπες δραστηριότητές μας  και είναι πραγματικά πολύ fun (ποδηλατάδα + pokemon hunting)  :)

s health

• Like 1

Παιδες παιζει να υπαρχει ενας μυστικος κωδικος / easter egg, τον οποιο δεν ξερω τον σκοπο του ακομα..

Πατηστε συνεχομενα την Pokeball για να μπειτε στο μενου ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ στο σημειο που ηταν η Pokeball και μετα την εμφανιση του μενου (Pokedex, Items κλπ).

Τωρα με ΕΝΩ ΠΑΤΑΤΕ εκει που ηταν η Pokeball πατηστε με αλλο σας δάχτυλο τα υπολοιπα πληκτρα του μενου.

Θα δειτε οτι βγαζουν μια "αυρα" με διαφορετικα χρωματα το καθε κουμπι!

το fake gps αλλά πρέπει να έχεις root το κινητό

Δεν έχω root κινητό και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να πάω μακριά.  350 μέτρα πιο κει θέλω να πάω ο δύστυχος.

Το κοντινότερο stop είναι από την άλλη πλευρά μεγάλης οδού στην περιοχή μου και για να πάω εκεί πρέπει να κάνω 5+5 χλμ με το αυτοκίνητο για αναστροφή και πίσω.

Και έχω μπλέξει με τα αγαπημένα μου zubat / golbat που τρώνε τις μπάλες σαν στραγάλια.

Δεν μπορώ να καταλάβω στην αρχή τα έπιανα εύκολα, (έχω κάπου 50 από δαύτα).

Τώρα κάθε φορά που βλέπω ένα, η μπάλα πάει αριστερά όσο ίσια και αν την στείλω.

Και είναι περίεργο γιατί από τη στιγμή που θα συναντήσω ένα zubat και θα αρχίσει η μπάλα να πηγαίνει αριστερά, το κάνει σε όλα τα Pokemon που θα βρω από κει και μετά (συνήθως ekans, pidgey, rattata).  Το αποτέλεσμα είναι να μείνω από μπάλες και να πάω σπίτι μου απογοητευμένος.

Χτες πάλι βγήκα βόλτα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με κάτι nidoran και paras που βρήκα στην αρχή, μόλις είδα zubat τέλος το παιχνίδι.

Level 12 είμαι.

Έχω παρατηρήσει ότι χαμένη μπάλα που την χτυπάω μου την φλασάρει αλλά δεν την επιστρέφει στο σακίδιο - αν δεν την χτυπήσω δεν την φλασάρει - άρα καταλαβαίνει ότι την χτυπάω.

Και έχω δει ότι αρκετές φορές μου κατεβάζει τις μπάλες 2 ή 3 κάθε φορά χωρίς να μπορώ να καταλάβω το γιατί.

• Like 1

Παίδες μια ερώτηση: Είμαι απο επαρχία κ φαρμαρω ατελείωτες ώρες 3 συγκεκριμένα ποκεμον.. βαρέθηκα σε σημείο να σταματήσω το game! Εαν βαλω το nox για σύνταγμα νομίζω πως δεν υπολείπομαι σε τίποτα απο κάποιον που μένει Αθηνα, οπότε ηθικά θεωρώ πως δεν κανω κατι κακο. Λετε να φαω perma-ban?

Δεν έχω root κινητό και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να πάω μακριά.  350 μέτρα πιο κει θέλω να πάω ο δύστυχος.

Το κοντινότερο stop είναι από την άλλη πλευρά μεγάλης οδού στην περιοχή μου και για να πάω εκεί πρέπει να κάνω 5+5 χλμ με το αυτοκίνητο για αναστροφή και πίσω.

Και έχω μπλέξει με τα αγαπημένα μου zubat / golbat που τρώνε τις μπάλες σαν στραγάλια.

Δεν μπορώ να καταλάβω στην αρχή τα έπιανα εύκολα, (έχω κάπου 50 από δαύτα).

Τώρα κάθε φορά που βλέπω ένα, η μπάλα πάει αριστερά όσο ίσια και αν την στείλω.

Και είναι περίεργο γιατί από τη στιγμή που θα συναντήσω ένα zubat και θα αρχίσει η μπάλα να πηγαίνει αριστερά, το κάνει σε όλα τα Pokemon που θα βρω από κει και μετά (συνήθως ekans, pidgey, rattata).  Το αποτέλεσμα είναι να μείνω από μπάλες και να πάω σπίτι μου απογοητευμένος.

Χτες πάλι βγήκα βόλτα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με κάτι nidoran και paras που βρήκα στην αρχή, μόλις είδα zubat τέλος το παιχνίδι.

Level 12 είμαι.

Έχω παρατηρήσει ότι χαμένη μπάλα που την χτυπάω μου την φλασάρει αλλά δεν την επιστρέφει στο σακίδιο - αν δεν την χτυπήσω δεν την φλασάρει - άρα καταλαβαίνει ότι την χτυπάω.

Και έχω δει ότι αρκετές φορές μου κατεβάζει τις μπάλες 2 ή 3 κάθε φορά χωρίς να μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Γενικα οσο ανεβαινεις λεβελ ειναι πιο δυσκολο να πιανεις ποκεμον, και ειδικα τα zubat σιγα σιγα να αρχισεις να τα αποφευγεις αν εχεις θεμα και με τις ποκεμπολ. Εχουν το μικροτερο hitbox και ειναι αρκετα σπαστικο να τα πιασεις. Αυτο που λες οτι παει αριστερα και δεξια η ποκεμπολ ειναι επειδη εχεις ανεβει λεβελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...