Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες που γύρναγα από ποτάκια με φίλο από την Βεάκη, πήραμε στον δρόμο 5 Gyms και τα κάναμε cash in πάντως στην σειρά πάνω στην Θηβών (και κανά 2 στενά από πάνω/κάτω)

Γενικά είμαστε λίγοι και αυτό είναι καλό γιατί μαζεύουμε xp με το κιλό όταν κάνουμε ντου στα gyms ενώ οι άλλοι περιμένουν μπας και βρουν κανένα που δεν είναι δικό τους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια ειμαι team instinct αλλα ακομα δεν εχω βρει gym που να ανηκει στην team instinct..

Επειδή είναι πανίσχυροι και δεν αντέχουν να μας ξεφτιλίζουν εμας τους υπόλοιπους έτσι 

Καλημερα παιδια.

Θελω λιγη βοηθεια.

Βρηκα ενα vaporeon εδω στη θεσσαλονικη (οχι evolved) και εχει water gun + hydro pump (10 - 60) ειναι καλα skills? To vaporeon ειναι μονο 550 cp για καποιο λογο, αξιζει αν ασχοληθω μαζι του η να εξεληξω απλα ενα 450cp evee που εχω?

Επισης το Pinsir αξιζει? Βρηκα ενα με 1000+ cp..

Καλημερα παιδια.

Θελω λιγη βοηθεια.

Βρηκα ενα vaporeon εδω στη θεσσαλονικη (οχι evolved) και εχει water gun + hydro pump (10 - 60) ειναι καλα skills? To vaporeon ειναι μονο 550 cp για καποιο λογο, αξιζει αν ασχοληθω μαζι του η να εξεληξω απλα ενα 450cp evee που εχω?

τέλειες επιθέσεις έχει το vaporeon σου. Κράτα το !

Καλημερα παιδια.

Θελω λιγη βοηθεια.

Εννοειται να εξελιξεις το eevee σου. Μια 450cp eevee θα γινει 800+ vaporeon οποτε φαντασου ποσα power up γλιτωνεις. Οι επιθεσεις που εχει ειναι οντως καλες. Για το πινσιρ δεν εχω αποψη, σε γυμναστηρια που τα εχω συναντησει μου φαινονται πολυ αδυναμα.

Κατέβασε το NOX. Είναι άψογο. Και εγώ για αυτή τη δουλειά το έχω :P απλά πρόσεχε στην αρχή με το gps γιατί σε βγάζει κάπου Αυστραλία. χαχααχαχαχαχχα άλλαξε το 

To εκανα και οντως δουλευει αψογα. Απλα στην αρχη την επαθα με το gps και με εβγαλε αυστραλια, εβαλα Κεφαλονια (εκει που παιζω απο το κινητο ολες αυτες τις μερες) και το ανθρωπακι τηλεμεταφερθηκε. Θα το φαω το μπαν ε?

update: ναι οντως το εφαγα το μπαν. Περασα με το αμαξι να παρω ενα ποκεστοπ και δε μου εδινε τιποτα, ουτε μαχες σε γυμναστηρια ουτε ποκεμον βγαζει. Εκανα βλακεια γιατι πρωτα ανοιξε το παιχνιδι και μετα αλλαξα το location στο πραγματικο μου.

Γνωριζει κανεις ακριβως τι γινεται στο softban? Ποσο κραταει και αν θα εχει καθολου επιπτωσεις στον λογαριασμο μου?

Κάμποσες ώρες λένε όλοι ότι είναι το soft ban δεν θα ανησυχούσα στην θέση σου

Κανα 20λεπτο κρατησε ευτυχως, το μονο που ελπιζω ειναι να μην με εχουν φακελωμενο τωρα.

όταν είμαι στη δουλειά, χωρίς να χρησιμοποιήσω κανένα πρόγραμμα, για κάποιο λόγο με βγάζει άλλες φορές στη σωστή μου θέση και άλλες 2 τετράγωνα πιο μακριά

αποτέλεσμα να "γράφει χιλιόμετρα" ο μετρητής στα αυγά

μπορεί δηλαδή να έχω αυγό στο 0 και όταν σχολάσω να έχει φτάσει στα 3.5 χιλιόμετρα

λέτε να έχω πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...