Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Dragon breath καλη ειναι, η twister μουφα αλλα ενταξει τι να κανουμε

και το Dragon Breath μούφα είναι δυστυχώς, δε σου δίνει STAB και έχει effectiveness μόνο εναντίον Dragon pokemon 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως μαλακια, δεν πειραζει θα μαζεψω αλλα χαχα

έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι δε κάνει καμία προσπάθεια να σε κάνει να "δεθείς" με τα ποκεμον σου, οπότε ασχολήσου με τα άλλα που έχεις :P

Αν είχα τα μισά squirtle από αυτά που μου έχουν φύγει, θα είχα δέκα blastoise. Έχε χάρη που είναι το αγαπημένο μου πόκεμον το blastoise και θέλω να το εξελιξω.

Κατσε καψου 20 μερες να φτασεις λεβελ 28 και μετα πουλα το για 120 ευρω. Πω πω investment.. καλυτερα να βρει δουλεια καποιος.. 450 το μηνα τουλαχιστον :devil:

Κατι αλλο, κανενα dragonite εχει βρεθει ελλαδα? Και ειδικα θεσσαλονικη? Βλεπω εχει ενα rhydon αριστοτελους τωρα, αλλα δεν παω :D

Έλα όμως που αυτά τα κάνουν σε μια μέρα με botaki..:D

Εγω παιδια κανω υπομονη γενικα σε οτι και να παιξω/ασχοληθω. Προσπαθω να βρω squirte/charmander/pika/bulba/evee σε μεγαλα cp για evolve. Εχω ενα ponyta πχ 700+ και ακομα περιμενω να φανταστειτε μπας και βρω μεγαλυτερο για να βγαλω καλο rapidash..

Γενικα θεσσαλονικη κεντρο εχει λιγα starters αλλα οχι τοσα ωστε να βγαλεις αντε 3rd evo, θελει προσπαθεια και αυγουλακια. Σημερα να δουμε τι θα μας δωσει :D

• Like 3

Εγω παιδια κανω υπομονη γενικα σε οτι και να παιξω/ασχοληθω. Προσπαθω να βρω squirte/charmander/pika/bulba/evee σε μεγαλα cp για evolve. Εχω ενα ponyta πχ 700+ και ακομα περιμενω να φανταστειτε μπας και βρω μεγαλυτερο για να βγαλω καλο rapidash..

Γενικα θεσσαλονικη κεντρο εχει λιγα starters αλλα οχι τοσα ωστε να βγαλεις αντε 3rd evo, θελει προσπαθεια και αυγουλακια. Σημερα να δουμε τι θα μας δωσει :D

810 βρηκα Ponyta αλλα νταξει δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο ρε.. Το CP εχει σημασια, αλλα επισης το 700 σου Ponyta μπορει στατιστικως να ειναι καλυτερο απο ενα μεγαλυτερο που θα βρεις, λογω IV κλπ

Ασε που μπορει να εχει μετα και χαλια επιθεσεις και φυσικα υπαρχουν πολυ καλυτερα Ποκεμον απο το Rapidash

To gyarados βγαινει μονο με dragon breath για basic attack? 

Επισης (λιγο off topic) μπορει να μου πει καποιος ποιο emulator να κατεβασω στο πισι για να μπορεσω να παιξω pokemon go? Δεν το θελω για gps spoofing κλπ μονο για να κανω τα transfer, power ups και evolves.

To gyarados βγαινει μονο με dragon breath για basic attack? 

Επισης (λιγο off topic) μπορει να μου πει καποιος ποιο emulator να κατεβασω στο πισι για να μπορεσω να παιξω pokemon go? Δεν το θελω για gps spoofing κλπ μονο για να κανω τα transfer, power ups και evolves.

Κατέβασε το NOX. Είναι άψογο. Και εγώ για αυτή τη δουλειά το έχω :P απλά πρόσεχε στην αρχή με το gps γιατί σε βγάζει κάπου Αυστραλία. χαχααχαχαχαχχα άλλαξε το 

• Like 2

Μια απορία, κατά πάσα πιθανότητα βλακώδης. Εδώ βλέπουμε το προβλεπόμενο level αν εξελίξουμε ένα Pokemon μας. http://pogotoolkit.com/

Οπότε ρωτάω. Με συμφέρει να ανεβάσω πολύ σε CP ένα Pokemon ΠΡΙΝ το εξελίξω, ώστε να εξελιχθεί σε μεγαλύτερα level, ή να το εξελίξω, και μετά να ξοδέψω τα candies μου για να ανεβάσω σε CP την εξέλιξή του;

π.χ. Ένα Growlithe 600CP θα μου δώσει ένα Arcanine γύρω στα 1400. Καλύτερα να το πάω το Growlithe π.χ. 1200 CP και μετά να το εξελίξω ή καλύτερα να το εξελίξω και να επενδύσω σε CP όταν θα είναι 1400;

σε συμφέρει πρώτα evolve και μετά power up

γιατί μετά το evolve αλλάζουν τυχαία τα move-set , οπότε αν σου κάτσει κάτι κακό να μην έχεις χασούρα από τα power up :)

και ενα σχολιο στο μνμ του swimmer

Το CP εχει σημασια

το cp έχει την λιγότερη σημασία :)

κοιτάμε πρώτα pokemon->move-set->IV's->CP

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...