Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θέλει κάψιμο. Λίγες ωρίτσες αν είσαι στο pc μπορείς να το έχεις afk στο κέντρο της πόλης σου ανάμεσα σε 2-3 lured pokestops και μια στο τόσο θα μαζεύεις τα πόκεμον. Τσακ μπαμ φτάνεις 12-13 lvl με 1000αρι cp ποκεμον.

Ρίσκο επίσης δεν έχει. Τουλάχιστον προς το παρόν μιας και δεν τηλεμεταφέρεσε στο central park :P

Και στο κάτω κάτω δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο gameplay ή βάθος το παιχνίδι. Το leveling system είναι βλακεία μιας και χρειάζεται να πιάνεις συνέχεια τα ίδια πόκεμον για να φαρμάρεις τα candies, δεν υπάρχει κανένας πρακτικός λόγος για να γεμίσεις το pokedex, τα περισσότερα ποκεμον που βρίσκεις συχνά είναι άχρηστα μετά απο κάποιο σημείο και μόνο τα s tier αξίζουν και όλοι έχουν γεμίσει μ'αυτά.

Το παιχνίδι απο μόνο του είναι unbalanced όπως είπα και πριν και δίνει unfair advantage ανάλογα την περιοχή που μένεις.

Μια φούσκα είναι που θα σκάσει κάποια στιγμή. Τώρα απλά έχει πιάσει μια φρενίτιδα το κόσμο και αυτό είναι όλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμουν 19 και κατι. Εκανα εβολβ οτι αχρηστο ειχα, και κανα 2 καλουτσικα. Ειχα καμμια 200κατι pidgey candies, καταφερα να κανω 16 εβολβ και μου εμειναν εξτρα candies για μετα, ετσι και αλλιως δε προλαβαινα με 1 lucky egg. Εχω ακομα κατι voltorb κλπ που πρεπει να γινουν. Ειχα ενα psyduck 500αρι και μου εβγαλε golduck 1100+ δεν ηξερα οτι εχει τοσο μεγαλο multi αυτο. Εβγαλα και ενα cloyster και ενα tentacruel. 

Πηγα 21 και κατι τωρα, αλλα θελει αρκετο Xp πλεον οποτε με βλεπω σε κανα 2 μερες να πηγαινω 22.

Παιδια με τα incubators τι κανετε? Μου εδωσε 1 απο αυτο που ειναι για 3 φορες, αλλα και παλι δε φτανει, αφου συνεχεια αυγα παιρνω.. Δεν αξιζει κιολας να κυκλοφορεις με 1 αυγο για 5-10χμ.. θελει 2-3 μαζι.. Εσεις αγοραζετε απο το shop?

Και τελος λετε να σπασω 2 αυγα 10χμ που εχω? Πηγα 21 οποτε νομιζω πλεον δεν αξιζει να τα κραταω ετσι?

Ειμουν 19 και κατι. Εκανα εβολβ οτι αχρηστο ειχα, και κανα 2 καλουτσικα. Ειχα καμμια 200κατι pidgey candies, καταφερα να κανω 16 εβολβ και μου εμειναν εξτρα candies για μετα, ετσι και αλλιως δε προλαβαινα με 1 lucky egg. Εχω ακομα κατι voltorb κλπ που πρεπει να γινουν. Ειχα ενα psyduck 500αρι και μου εβγαλε golduck 1100+ δεν ηξερα οτι εχει τοσο μεγαλο multi αυτο. Εβγαλα και ενα cloyster και ενα tentacruel.

Πηγα 21 και κατι τωρα, αλλα θελει αρκετο Xp πλεον οποτε με βλεπω σε κανα 2 μερες να πηγαινω 22.

Παιδια με τα incubators τι κανετε? Μου εδωσε 1 απο αυτο που ειναι για 3 φορες, αλλα και παλι δε φτανει, αφου συνεχεια αυγα παιρνω.. Δεν αξιζει κιολας να κυκλοφορεις με 1 αυγο για 5-10χμ.. θελει 2-3 μαζι.. Εσεις αγοραζετε απο το shop?

Και τελος λετε να σπασω 2 αυγα 10χμ που εχω? Πηγα 21 οποτε νομιζω πλεον δεν αξιζει να τα κραταω ετσι?

με τις αυγοθηκες που σου δινει να σπας οσο τπ δυνατον μεγαλυτερα αυγα μπορεις ενω με το κανονικο που το εχεις παντα να σπας οσο μικροτερα μπορεις

Τωρα που περασα και τα 20 νομιζω ειναι ΟΚ να αρχισω να σπαω τα 10αρια, γιατι ετσι και αλλιως εχει level cap στα 20 το αυγο.

Και κατι ακουσα οτι εχει και λεβελ 20 αυγα, αλλα δεν ξερω ισως λενε βλακειες..

Εμενα παντως τοσο καιρο μου εχει δωσει μονο 2 10αρια.. Οποτε λες να βαλω το 1 10αρι στο μπλε και το ενα 5αρι στο κανονικο ..

Παντως αν ας πουμε ειμαι εγω 21 λεβελ και σπασω αυγο και πες βγαινει ενα snorlax υπαρχει περιπτωση να εχει μικρο cp η θα βγει στανταρ μεγαλο? Γιατι ενας φιλος μου εβγαλε snorlax στα 10-12 λεβελ που ηταν και ειχε 1000cp..

Εγω θελω να δω για ποσο θα συνεχιστει αυτο και τι αλλα κίνητρα θα μας δωσουν..

Γιατι δεν το ψηνω να πιανω pidgey μια ζωη για να μαζεψω εκατομμυρια XP για να παω 30+ level..

Στα 40 ακουγεται οτι θα μας δωσουν και Pokeball.. Απο τα 39 lvl μεχρι τα 40 θες 5.000.000 XP οποτε χοντρικά να πιασεις 5.000 pokemon αντε με τα extra points 4.000, χωρις να μετραω τα αλλα 10 lvl πριν τα 40..

Θα βαλουν fights μεταξυ παικτων; Θα κανουν event?

Ή θα καταντισουμε ολοι με μαξαρισμενα ποκεμον και θα έχουμε στα Gym μονο Vaporeon και θα χαιρομαστε μονοι μας;

• Like 1

εμφανίστηκαν και οι αστειούληδες στις αγγελίες που πουλάνε accounts.

μιλάμε για τρελά levels εν τω μεταξύ, 25-30. ελπίζω να τα έκαναν με bots και να μπαναριστούν, να έχουμε τζέρτζελο :D

https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4t2mu7/psa_trainer_level_at_finding_an_egg_not_hatching/

μαλακια.. Τωρα πρεπει να κανω 10χμ για να ξεφορτωθω τα αυγα αν ισχυει αυτο που λενε.

Μα ετσι ειναι το παιχνίδι, οσο μεγαλυτερο λεβελ εισαι ααν παικτης τοσο μεγαλυτερα cp ποκεμον θα πιανεις..

Αλλωστε υπάρχει καποιο οριο στα cp ανα level.. Ποτε ενας παικτης 7lvl πχ δεν θα μπορεσει να εχει Ποκεμον 600cp..

Και στα ποκεμον που εχεις, δεν μπορεις να βαλεις οσα dust γουσταρεις και να το κανεις οσο level up θες, εχει οριο αναλογα το level σου

http://pokemongo.gamepress.gg/power-up-costs

με κάθε power up παίρνει 0,5 level το pokemon.

επισης το level του pokemon φτάνει εως το level του παιχτη +1,5

https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4t2mu7/psa_trainer_level_at_finding_an_egg_not_hatching/

μαλακια.. Τωρα πρεπει να κανω 10χμ για να ξεφορτωθω τα αυγα αν ισχυει αυτο που λενε.

επειδή το είχα κοιτάξει, μάλλον ισχύει. μετα τα 20 level εξάλου γίνονται cap τα αυγά οπότε δεν έχει νόημα να τα κρατάς .  ως το 20 εμένα μου είχαν έρθει 2 10αρια μονο, και σε εναν φίλο μου κανένα. οπότε δεν χάνεις και τίποτα σημαντικό αν δεν ισχύει αυτό που λες :)

Το leveling system είναι βλακεία μιας και χρειάζεται να πιάνεις συνέχεια τα ίδια πόκεμον για να φαρμάρεις τα candies, δεν υπάρχει κανένας πρακτικός λόγος για να γεμίσεις το pokedex, τα περισσότερα ποκεμον που βρίσκεις συχνά είναι άχρηστα μετά απο κάποιο σημείο και μόνο τα s tier αξίζουν και όλοι έχουν γεμίσει μ'αυτά.

Το παιχνίδι απο μόνο του είναι unbalanced όπως είπα και πριν και δίνει unfair advantage ανάλογα την περιοχή που μένεις.

Μια φούσκα είναι που θα σκάσει κάποια στιγμή. Τώρα απλά έχει πιάσει μια φρενίτιδα το κόσμο και αυτό είναι όλο...

και για αυτό το λόγο το σταμάτησα, ήθελε τρελό φαρμάρισμα με 2-3 επαναλαμβανόμενα pokemon (μέχρι τα 20 level είχα πιάσει 140 zubat, 110 pidgey, 80 rattata,) από 500 σύνολο που ειχα capture. δηλαδή το 66% που ειχα πιάσει ήταν 3 pokemon, έφτασα στο σημείο να τα βλέπω και να μην τα πιάνω από βαρεμάρα και μόνο. και όταν βρήκα το pokevision και το πρόγραμμα της python που βλέπεις που βρίσκονται άλλα ποκεμον, είδα περιοχές όπως (santa monica) που έχει τρελή ποικιλία ενώ στην πολη μου παίζουν μπάλα 3-4 ποκεμον. κάπου το διάβασα οτι τα ποκεμον που βγάζει εξαρτάται από τον αριθμό και το level των παιχτών που παίζουν στην περιοχή. άρα κάποιος στην επαρχία βρίσκεται σε μειονεκτική θέση

Απο οτι φενεται το pokemon go αρχιζουν να το βρισκουν σαν ευκαιρια δουλειας μερικοι αφου σιγα σιγα εκαναν την εμφανιση τους και στις αγγελιες λογαριασμοι(ή και boost)προς πωληση :P

Απο οτι φενεται το pokemon go αρχιζουν να το βρισκουν σαν ευκαιρια δουλειας μερικοι αφου σιγα σιγα εκαναν την εμφανιση τους και στις αγγελιες λογαριασμοι(ή και boost)προς πωληση :P

Κατσε καψου 20 μερες να φτασεις λεβελ 28 και μετα πουλα το για 120 ευρω. Πω πω investment.. καλυτερα να βρει δουλεια καποιος.. 450 το μηνα τουλαχιστον :devil:

Κατι αλλο, κανενα dragonite εχει βρεθει ελλαδα? Και ειδικα θεσσαλονικη? Βλεπω εχει ενα rhydon αριστοτελους τωρα, αλλα δεν παω :D

Κατσε καψου 20 μερες να φτασεις λεβελ 28 και μετα πουλα το για 120 ευρω. Πω πω investment.. καλυτερα να βρει δουλεια καποιος.. 450 το μηνα τουλαχιστον :devil:

Καλα ειναι και το θεμα ποιος θα κατσει να δωσει τοσα λεφτα σε τοσο καινουργιο παιχνιδι και ποιο το νοημα να αγορασει με το καλημερα τοσο μεγαλο lvl ,αλλα δεν περιμενα να δω τοσο συντομα αγγελιες να πω την αληθεια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...