Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια μαζευετε για εβολβ? Εγω pidgey/voltorb/magnemite και κατι αλλα. Pidgey τα πιο ευκολα ειναι..

πια το μονο που μαζευω ειναι eevee dratini και τα 3 αρχικα τα υπολοιπα εκτος αν ειναι κατι που δεν βλεπω συχνα τα προσπερναω

• Like 1
Δημοσ.

πια το μονο που μαζευω ειναι eevee dratini και τα 3 αρχικα τα υπολοιπα εκτος αν ειναι κατι που δεν βλεπω συχνα τα προσπερναω

Εννοουσα ποια μαζευετε για να τα κανετε εβολβ με lucky egg για xp, οχι ποια μαζευετε για να τα κανετε εβολβ για να βγαλετε κατι δυνατο..

Για αυτο ειπα pidgey/magnemite/voltorv γιατι ειναι τα πιο ευκολα να βρεις στη Θεσσαλονικη. Τα zubat πχ δεν αξιζουν γιατι πιανονται πολυ δυσκολα.

Δημοσ.

επαρχια εχει μονο νυχτεριδες και περιστερια

λες κ ειναι μονο χωραφια.....

Η Κρήτη σύμφωνα με την Niantic

13668963_1080052048744841_59613230340493

• Like 1
Δημοσ.

Εννοουσα ποια μαζευετε για να τα κανετε εβολβ με lucky egg για xp, οχι ποια μαζευετε για να τα κανετε εβολβ για να βγαλετε κατι δυνατο..

Για αυτο ειπα pidgey/magnemite/voltorv γιατι ειναι τα πιο ευκολα να βρεις στη Θεσσαλονικη. Τα zubat πχ δεν αξιζουν γιατι πιανονται πολυ δυσκολα.

pidgey και τα δυο σκουλικια 

• Like 3
Δημοσ.

Η Κρήτη σύμφωνα με την Niantic

13668963_1080052048744841_59613230340493

Μια χαρα ανεβαίνω level Κρήτη ,δεν υπάρχει πρόβλημα,απλά όχι τόσο γρήγορα εννοείται όπως στο Συνταγμα

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ Κρήτη είμαι και έχω πιάσει παρά πολλά διαφορετικά, λίγο από Χανιά διακοπές, κ από Ηράκλειο πολλά. Έχω πιάσει στ pokedex 101 και έχω δει 106.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ Κρήτη είμαι και έχω πιάσει παρά πολλά διαφορετικά, λίγο από Χανιά διακοπές, κ από Ηράκλειο πολλά. Έχω πιάσει στ pokedex 101 και έχω δει 106.

:o Πού.? γιατί εγώ έχω ξεποδαριαστεί (και εγώ και οι φίλοι μου)και δεν βρίσκω τίποτα.Και το pokevision που βάζω τίποα δεν βγάζει.

Δημοσ.

:o Πού.? γιατί εγώ έχω ξεποδαριαστεί (και εγώ και οι φίλοι μου)και δεν βρίσκω τίποτα.Και το pokevision που βάζω τίποα δεν βγάζει.

Το pokevision δεν τα βγάζει όλα. Δοκίμασε με αυτό

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/4t80df/wip_pokemon_go_map_visualization_google_maps_view/d5feu2f?st=iqtsngmd&sh=1a3e519e

Είναι πιο δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις αλλά σου βγάζει πολύ περισσότερα pokemon σε μεγαλύτερη ακτίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κίνδυνος ban με αυτην την παραμετροποίηση?

Πάντα υπάρχει. Αν και μέχρι στιγμής όσες φορές το χρησιμοποίησα δεν εφαρμόστηκε κάποιου είδους ban στο λογαριασμό μου (soft-ban ή perma-ban).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...