Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τους λιγους εισαι, εγω ξερω ατομα που εχουν 3 βαπορεον.

Εσυ πως τα εφτιαξες? Τα βρηκες τα evee απο αυγα η εχεις μερος εκει που βγαζει πολλα evee? Επισης σε τι cp ηταν τα evee οταν τα εκανες εβολβ? Εγω για καποιο λογο δε κανω εβολβ εκτως και εχουν πολυ μεγαλο cp γενικα (evee ακομα δεν εχω κανει).

εφτιαξα και τα 3 με το γνωστο κολπακι τα eevee τα μαζευω στα νοτια προαστια δεν εχει πρα πολλα αλλα επειδη παιζω πολλες ωρες βρισκω συνηθως αρκετα για να κανω 1 evolve την ημερα.. Το cp τους ειναι 550-700 δεν αξιζει χαμηλοτερο να το κανεις evolve (κατα την γνωμη μου)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πολύ καλό FAQ για τα IV's , τα εξηγούν πολύ απλά και θα βοηθήσουν οποιον θέλει με το ποιο ποκεμον πρέπει να κάνει power up

"Optimal order is the Pokemon itself, then move-set, then IV, then CP. Move-set has the biggest impact upon DPS, and can't be changed; IV has a lesser impact on DPS/survivability, and can't be changed; CP can be leveled up."

https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4tzcmk/faq_on_ivs_info_megathread/

πολύ καλό FAQ για τα IV's , τα εξηγούν πολύ απλά και θα βοηθήσουν οποιον θέλει με το ποιο ποκεμον πρέπει να κάνει power up

"Optimal order is the Pokemon itself, then move-set, then IV, then CP. Move-set has the biggest impact upon DPS, and can't be changed; IV has a lesser impact on DPS/survivability, and can't be changed; CP can be leveled up."

https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4tzcmk/faq_on_ivs_info_megathread/

Εξηγησε το λιγο

Σήμερα εθνικό κήπο, και ειμαι 22 lvl.. Μακραν το πιο μεγαλο που εχω βρει εξω

Ναι πολυ μεγαλο ειναι. Εγω 1050 εχω βρει, 19 ειμαι. Δεν ειχα χρονο να παιξω πολυ τελευταιες 2 μερες, αλλα θελω πολυ να φτασω 21-22 να capαρω και τα αυγα στα 20 για να αρχισω να πιανω μεγαλα. Exegg βγαζει εκει η απλα ετυχε?

Ναι πολυ μεγαλο ειναι. Εγω 1050 εχω βρει, 19 ειμαι. Δεν ειχα χρονο να παιξω πολυ τελευταιες 2 μερες, αλλα θελω πολυ να φτασω 21-22 να capαρω και τα αυγα στα 20 για να αρχισω να πιανω μεγαλα. Exegg βγαζει εκει η απλα ετυχε?

Εντελως τυχαια αν και ειχα βρει και exegutor πριν λιγες μερες.. Γενικα πηγε καλα σημερα, επιασα πολλα καινουρια.. Πλεον βαριεμαι στα lures μονο Nidoran και zubat βγαζει -.-

Insence και περπατημα FTW

• Like 2

Εντελως τυχαια αν και ειχα βρει και exegutor πριν λιγες μερες.. Γενικα πηγε καλα σημερα, επιασα πολλα καινουρια.. Πλεον βαριεμαι στα lures μονο Nidoran και zubat βγαζει -.-

Insence και περπατημα FTW

συμφωνω και εγω lvl 22 βαρεθηκα να φαρμαρω τωρα προσπαθω να γεμισω το Pokedex :)

συμφωνω και εγω lvl 22 βαρεθηκα να φαρμαρω τωρα προσπαθω να γεμισω το Pokedex :)

Ε ναι ρε.. Ασε που κατι ekans, zubat, pidgey 100cp ή θα φευγουν ή θα τα πιανεις με την 3-4 φορα..

Μονο αυτα που δεν εχω πιανω και οτι ειναι ευκολα για να εξελιξω και να παρω ευκολο XP και τωρα μαζευω Magicarp

• Like 2

Ε ναι ρε.. Ασε που κατι ekans, zubat, pidgey 100cp ή θα φευγουν ή θα τα πιανεις με την 3-4 φορα..

Μονο αυτα που δεν εχω πιανω και οτι ειναι ευκολα για να εξελιξω και να παρω ευκολο XP και τωρα μαζευω Magicarp

Ποια μαζευετε για εβολβ? Εγω pidgey/voltorb/magnemite και κατι αλλα. Pidgey τα πιο ευκολα ειναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...