Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδες εμφανιστηκε  μια νυχτεριδα καθως περπαταγα και μου εβγαλε στην καμερα να την πιασω και της πεταξα καμια 40αρια pokeballs και δεν καταφερα να την πετυχω.Τόσο δύσκολο είναι?btw level 3 ειμαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδες εμφανιστηκε  μια νυχτεριδα καθως περπαταγα και μου εβγαλε στην καμερα να την πιασω και της πεταξα καμια 40αρια pokeballs και δεν καταφερα να την πετυχω.Τόσο δύσκολο είναι?btw level 3 ειμαι

1oν βγάλε το AR ,δέυτερον τα zubat είναι μακριά οπότε θέλουν δυνατά throws, 3ον αν το zubat είναι πάνω απο 100cp μη κάνεις καν τον κόπο δεν αξίζουν τα 100xp τόσες pokeball . είναι σπαστικό με μικρό hitbox χοροπηδάει συνέχεια ,είναι μακριά και δε το φτάνεις έυκολα και άλλα πολλά.

• Like 3

Ρε παιδιά βλέπω εδώ πιάνεται Gerados κλπ σπάνια εμένα το pokevison μόνο zubat , ratata και ελάχιστα άλλα common μου βγάζει.Τι παίζει.?

Επίσης στο pokedex δεν με αφήνει να δώ κανένα άλλο ποκεμον πέραν του No.1 Bulbasaur και το κείμενο κάτω έχει ένα γράμμα ανα σειρά.Για να δείς μια λέξη πρέπει να κάνεις σκρόλ.ότι πόκεμνο και να πατίσω να δω με πάει πάλι στο Νο.1...

έχει καμιά ουσιαστική διαφορά το bluestacks με το bignox? Τι είναι πιο safe, να βάλεις emulator sto pc ή απο το κινητό με fake gps?

Απ'οτι είδα μόνο soft bans πέφτουν και αυτά σε περιπτώσεις που κάποιος πήγε υπερβολικά μακριά σε μικρό χρονικό διάστημα. Και μιας και το game δεν είναι καθόλου balanced για 1002 λόγους και παίκτες κάποιων περιοχών έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι άλλων, why not?

Ρε παιδιά βλέπω εδώ πιάνεται Gerados κλπ σπάνια εμένα το pokevison μόνο zubat , ratata και ελάχιστα άλλα common μου βγάζει.Τι παίζει.?

Επίσης στο pokedex δεν με αφήνει να δώ κανένα άλλο ποκεμον πέραν του No.1 Bulbasaur και το κείμενο κάτω έχει ένα γράμμα ανα σειρά.Για να δείς μια λέξη πρέπει να κάνεις σκρόλ.ότι πόκεμνο και να πατίσω να δω με πάει πάλι στο Νο.1...

Εχει bug το pokedex.

• Like 1

έχει καμιά ουσιαστική διαφορά το bluestacks με το bignox? Τι είναι πιο safe, να βάλεις emulator sto pc ή απο το κινητό με fake gps?

Απ'οτι είδα μόνο soft bans πέφτουν και αυτά σε περιπτώσεις που κάποιος πήγε υπερβολικά μακριά σε μικρό χρονικό διάστημα. Και μιας και το game δεν είναι καθόλου balanced για 1002 λόγους και παίκτες κάποιων περιοχών έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι άλλων, why not?

Υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος του perma-ban. Ακόμα δεν το έχει εφαρμόσει η niantic στο PoGo, αλλά σύντομα βλέπω να το κάνει όπως το έκανε και στο Ingress.

http://www.itechpost.com/articles/22416/20160720/pokemon-go-cheaters-soft-ban-niantic-apply-perma.htm

θα βάλουν perma ban απλά νομίζω φτιάχνουν την εφαρμογή πρώτα.Θα φανούν αυτοί απο τα logs με την τοποθέσια που αλλάζουν θα τους βάλουν σε κατηγορία για permanent ban.Αλλά δεν δικαιολογούνται εαν δεν φτιάξουν και την επάρχια που δεν έχει τίποτα.

ναι απο αυγό είτε 20 είτε 30 το maximum lvl/cp του pokemon θα είναι 20 οπότε θα θέλει αρκετό power up. αυτός που είναι 30 θα μπορεί να κάνει +20 power ups. 2 per lvl σε σχέση με τον 20. btw επειδή έτυχα λαπρας με 10κμ egg. το είχα φτάσει 1000αρι στο lvl 10 κοντά και απο τότε δεν έχω βρει candy, dragonite-snorlax-lapras καλύτερα powerup κοντα στο 20 γιατί τότε θα πάρετε το max απο egg και δε βρίσκεις candy ευκολα, ενώ arcanine-vaporeon etc είναι εύκολο σχετικά να βρεις candy.

ναι δεν έχει μόνο να κανει με το lvl πάλι έχει rng, εσύ μάλλον έπιασες τοπ cp για το lvl σου ενώ οι άλλοι μέτριο, πριν λίγες μέρες πόσταρα οτι έπιασα pidgeot 25cp,ότι πιο low cp/lvl μπορούσα να βρω,σπάνια πιθανότητα αλλα rngesus. άποψη μου δεν αξίζει να ασχοληθείς με το rapidash. πάνε δες στο σίτε που πόσταρα ποια είναι τα καλύτερα fire , arcanine-flareon είναι πολύ καλύτερες επιλογές ,btw ο arcanine πιο δυνατός αλλα η flareon κάνει περισσότερο dps, οπότε αν είναι max και οι 2 ίσως να νικάει flareon το arcanine. ακόμα και 500 διαφορά cp, αυτά θα τα δούμε στην πράξη αργότερα.

Γενικα εχω βρει μονο 2 10κμ αυγα και τα εχω κρατησει για να σπασω στα 20.  Εχω ενα 570 growlith που θα μου βγαλει κοντα 1400 arcanine αλλα εχω δει ατομο να βρισκει 800growlith οποτε φαντασου τι θα βγαλει αυτο, για αυτο θα περιμενω.

Καποιος μου ειπε οτι αν κανω update το παιχνιδι αυτο το κολπο με τα ονοματα evee το εχουν φτιαξει ενω αν κρατησω το 29.2 που εχω θα μπορω να το κανω evolve με τα ονοματα αναλογα με το τι θελω... ισχυει? Αν και δεν ειναι ευκολο να βρειε evee, ειδικα μεγαλο..

εδω βλεπω http://pokemongo.gamepress.gg/highest-pokemon-dps-per-type οτι το raichu ειναι το δυνατοτερο σε ελεκτρικ? Ενδιαφερον, και νομιζα θα ηταν το jolteon.. Επισης αν το vaporeon ειναι πιο δυνατο τοτε γιατι ολοι θελουν gerados? Και ποιος ο λογος να φτιαξεις charizard/blastoise? Το site οπως καταλαβα δειχνει τα δυνατοτερα με βαση το attack? Ισως καποια αλλα ειναι δυνατοτερα σε defense ομως?

Βασικα ^ τωρα το ειδα το λεει και εκει. strongest offensive per type.

εγώ έκανα την πατέντα με το evee και έφτιαξα vaporeon οπότε λειτουργεί κανονικά για την ώρα. 

Σχεδον ολοι βαπορεον κανουν. Δεν εχω δει ουτε ενα απο jolteon μεχρι στιγμης. Καταλαβα οποτε λειτουργει και με το καινουριο version.

Σχεδον ολοι βαπορεον κανουν. Δεν εχω δει ουτε ενα απο jolteon μεχρι στιγμης. Καταλαβα οποτε λειτουργει και με το καινουριο version.

εχω και τα 3 evolutions

Σε samsung s3 με android 4.3 γινεται καμια πατεντα να περασω το παιχνιδι εκτος απο την αλλαγη rom;

Δεν νομίζω να γίνεται ,αλλά εγω αφού έκανα root έβαλα custom rom android marshmallow 6.0.1. ακριβώς στο κινητό που έχεις και συ galaxy s3 και παίζω κανονικά pokemon go χωρίς κανένα lag .Και το κινητό το ίδιο πάει σφαίρα πλέον.Αξίζει 100% η αλλαγή

• Like 1

εχω και τα 3 evolutions

Απο τους λιγους εισαι, εγω ξερω ατομα που εχουν 3 βαπορεον.

Εσυ πως τα εφτιαξες? Τα βρηκες τα evee απο αυγα η εχεις μερος εκει που βγαζει πολλα evee? Επισης σε τι cp ηταν τα evee οταν τα εκανες εβολβ? Εγω για καποιο λογο δε κανω εβολβ εκτως και εχουν πολυ μεγαλο cp γενικα (evee ακομα δεν εχω κανει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...