Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι.. Θα βρεις πολυ μεγαλυτερα, εχω 570 εγω..

Αν το κανεις τωρα evolve θα σου γινει ενα charmilion 500-600 CP και μετα Charizard 1400 πχ, ενω μπορεις να φτασεις ευκολα 1800-2000+ Charizard αν περιμενεις να ανεβεις lvl σαν παικτης και βρεις καλυτερο

Aυτο σκεφτομουν η αληθεια ειναι. Απλως επειδη δεν βρισκεις και τοσο συχνα. Παντως πριν κανα μισαωρο, μου εσκασε στον εθνικο κηπο, 844 rhydon. Kαι καπακι βρηκα Rhyhorn και το εκανα evolve σε 1000κατι. Boηθαει πολυ το PokeVision.

17lvl btw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι μονο μπορει να φας μπαν αλλα δεν εχει καμια σχεση με το να βγαινεις εξω και να τα βρισκεις διπλα σου η να τα ψαχνεις!

Δεν ειμαι κανενα παιδακι, μερικοι με κοιτανε καπως λες και ξερουν οτι παιζω ποκεμον, αλλα και παλι το προτιμω απο το να καθομαι σπιτι, τοσα χρονια αυτο καναμε στo gaming φτανει πια για μενα.

Είναι κ αυτοί που μένουν επαρχία και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Εδώ σε μένα πχ δεν έχει ούτε pokestops lol.  

Aυτο σκεφτομουν η αληθεια ειναι. Απλως επειδη δεν βρισκεις και τοσο συχνα. Παντως πριν κανα μισαωρο, μου εσκασε στον εθνικο κηπο, 844 rhydon. Kαι καπακι βρηκα Rhyhorn και το εκανα evolve σε 1000κατι. Boηθαει πολυ το PokeVision.

17lvl btw

Πως το εκανες αυτο;Γενικα πως ενωνεις ποκεμον;

Εχω κατι πουλια και κατι φιδια πολλακις και δεν ξερω τι να τα κανω

Πως το εκανες αυτο;Γενικα πως ενωνεις ποκεμον;

Εχω κατι πουλια και κατι φιδια πολλακις και δεν ξερω τι να τα κανω

Eιχα πιασει πολλα rhyhorn, με καθε ποκεμον που πιανεις, σου δινει και καποια candy. Στα 50 candy, το rhyhorn μπορουσα να το εξελιξω. Οποτε κανω transfer τα εξτρα rhyhorn, και σε συνδιασμο με τα candy που ειχα απο οταν τα επιανα, κρατησα το δυνατοτερο και το εξελιξα.

• Like 1

Παιδιά καλησπέρα τα δυο μεγαλύτερα μου ειναι και τα δυο fearow να τα κρατήσω και τα δυο; Γενικά στη πρώτη 20αδα εχω πολλα δίπλα να τα κρατήσω μπας και παίξει trade σε επερχόμενο update;

Παιδιά καλησπέρα τα δυο μεγαλύτερα μου ειναι και τα δυο fearow να τα κρατήσω και τα δυο; Γενικά στη πρώτη 20αδα εχω πολλα δίπλα να τα κρατήσω μπας και παίξει trade σε επερχόμενο update;

Aμα ειναι διπλα που τα βρισκεις ευκολα, πχ magnemite, voltorb, pidgey, ekans, δεν υπαρχει λογος. Αμα εχεις διπλα τυπου Magmar, τοτε ναι κρατα τα.

το tentacool είναι σπάνιο ή μπα;

μπάαα :P

Ρε παιδιά το PokeVision δεν βγάζει πολλά και συνέχεια κάνει load.Σε πόλεις εξωτερικού δείχνει όμως πολλά.

Έχω κάνα θέμα.?

Καλησπέρα...Μια ερώτηση παίδες..μου επεσε απο αυγό λαπρας 560 cp κ ειμαι 11 lvl..αξίζει να το κάνω power up? το max  cp που θα φτάσει θα είναι μικρότερο απ αυτό που θα έφτανε άν μου είχε κάτσει σε μεγαλύτερα lvl to αυγό ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...