Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχάς μην κάνεις τρελές αποστάσεις με το fake gps. Όταν κάνεις κάποια μεγάλη απόσταση, απλά κάνε log out για ενα 20λεπτο μαξ και μπες και θα είναι μια χαρά. (το δοκίμασα και εγώ χθες) 

Φλοίσβο έχει ωραία πόκεμον παιδιά. Τρεχάτε  :P

Δεν κάνω σε μια απόσταση 1,5-2 χλμ παίζω που έχει 5 διπλά pokestops και 2 γυμναστήρια .Κοντά σε θάλασσα κατασκηνώνω και εγώ αλλά όχι Αθήνα γιατί υπέθετα αν μετακινηθείς 300+ χλμ μέσα στην μέρα θα το φας το ban.Η" παίζεις μόνο από το σπίτι.

Να κατέβω Φλοίσβο? :D  Γενικά πάντως σε θάλασσα εχει καλύτερα Pokemons λόγω water κ στακάρεις και magikarp(αν κ μέχρι 140cp έχω βρει,στα 260 maxάρει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κάνω σε μια απόσταση 1,5-2 χλμ παίζω που έχει 5 διπλά pokestops και 2 γυμναστήρια .Κοντά σε θάλασσα κατασκηνώνω και εγώ αλλά όχι Αθήνα γιατί υπέθετα αν μετακινηθείς 300+ χλμ μέσα στην μέρα θα το φας το ban.Η" παίζεις μόνο από το σπίτι.

Να κατέβω Φλοίσβο? :D  

Πήγαινε έχει ωραία ποκεμον :P 

Παιδες θελω μια βοηθεια.

Η αληθεια ειναι οτι ποτε μου δεν επαιξα καποιο ποκεμον και το pokemon go ειναι το 1ο μου.Γι αυτο τον λογο δεν ξερω την φιλοσοφια του παιχνιδιου,και τωρα μαθαινω.

Εχω φτασει 8 level και διαλεξα την μπλε ομαδα.

Ετσι και παω σε gym αλλου χρωματος λογικο να τις φαω αγρια,αλλα στα μπλε gym γιατι τις τρωω;Μιλαμε με εχουν σακατεψει...Βεβαια το πιο δυνατο μου ποκεμον ειναι στα 300 περιπου CP και στα gyms βρισκω απο 600 και πανω.

Αυτο που κανω στην μαχη ειναι να παταω επαναλαμβανομενα πανω στο αντιπαλο ποκεμον με το δαχτυλο μου.Θελει και κατι αλλο;

Για βοηθειστε λιγο γιατι εχω γινει ο Τζανετακος των ποκεμονς...Σπανε πλακα μαζι μου..

Α και καττι ακομα...Μου σκοτωσανε καποια ποκεμονς.Πως τα ξαναχρησιμοποιω για μαχη;

Εγω πιστευω οτι ουτε που αξιζει να εισαι σπιτι και να παιζεις αυτο το παιχνιδι εκτως και αν εχεις σοβαρο θεμα και δε μπορεις να βγεις. Η ολη φαση ειναι να πας εξω να μιλησεις με αγνωστους αλλα και να εισαι με τη παρεα σου σε Lures αλλα και να ριχνεις περπατημα μεχρι να βρεις κατι σε καποια γωνια.. Εγω εχω και τη μηχανη τα βραδια και αμα δω lure καπου καβαλω και παω αν ειμαι πολυ κουρασμενος.  Τωρα θα ηθελα ενα ποδηλατο γιατι η μηχανη δε βολευει σε ωρες που εχει κινηση, δεν εχω που να τη βαλω κιολας και πρεπει να προσεχω μη την ακουμπησει καποιος.. Δυστυχως μου κλεψανε το ποδηλατο ομως.. λολ

Χειμωνα με βλεπω με αμαξι να κανω stalk τα lures Και να καθομαι μεσα ζεστα ζεστα.. χαχα

• Like 5

Παιδες θελω μια βοηθεια.

Η αληθεια ειναι οτι ποτε μου δεν επαιξα καποιο ποκεμον και το pokemon go ειναι το 1ο μου.Γι αυτο τον λογο δεν ξερω την φιλοσοφια του παιχνιδιου,και τωρα μαθαινω.

Εχω φτασει 8 level και διαλεξα την μπλε ομαδα.

Ετσι και παω σε gym αλλου χρωματος λογικο να τις φαω αγρια,αλλα στα μπλε gym γιατι τις τρωω;Μιλαμε με εχουν σακατεψει...Βεβαια το πιο δυνατο μου ποκεμον ειναι στα 300 περιπου CP και στα gyms βρισκω απο 600 και πανω.

Αυτο που κανω στην μαχη ειναι να παταω επαναλαμβανομενα πανω στο αντιπαλο ποκεμον με το δαχτυλο μου.Θελει και κατι αλλο;

Για βοηθειστε λιγο γιατι εχω γινει ο Τζανετακος των ποκεμονς...Σπανε πλακα μαζι μου..

Α και καττι ακομα...Μου σκοτωσανε καποια ποκεμονς.Πως τα ξαναχρησιμοποιω για μαχη;

Σε γυμναστηρια που ειναι ιδια ομαδα με σενα μπορεις να κανεις train μονο, με το train παιζεις κανονικα μαχη με τα ποκεμον που ειναι ηδη στο γυμναστηριο για να ανεβασεις το prestige (level) του γυμναστηριου. Σε αυτα τα γυμναστηρια δεν πεθαινουν τα ποκεμον σου, φτανουν μεχρι 1ΗΡ και τους ανεβαζεις ξανα το health μονο με potion. Σε αντιπαλα γυμναστηρια παιζεις "κανονικες" μαχες για να κατεβασεις το prestige του γυμναστηριου μεχρι να διωξεις ολα τα ποκεμον που ειχε το γυμναστηριο, και να βαλεις ποκεμον της δικιας σου ομαδας. 

Οσον αφορα τις μαχες αυτο που λενε σχεδον ολα τα guides ειναι απλα να πατας γρηγορα την οθονη για μεγαλυτερο dps, εκτος αν το special attack ειναι διαφορετικου τυπου και κανει counter το αντιπαλο ποκεμον, τοτε σε αυτην την περιπτωση περιμενεις να φορτωσουν εκεινες οι μπλε μπαρες και κρατας πατημενη την οθονη για να τις χρησιμοποιησεις. Υπαρχει και dodge αλλα δεν αξιζει.

Αν σου σκοτωσουν καποια ποκεμον τα επαναφερεις στη ζωη με το revive και τα κανεις heal με potion.

• Like 1

Εμενα ρε παιδια οταν παταω την οθονη γρηγορα ζουμαρει παρα πολυ με αποτελεσμα να μη βλεπω τιποτα ουτε να μπορω να κανω επιθεση.. Γιατι ετσι?

Θα σας έλεγα να μν παίζει κανείς από pc γτ διαβάζω ήδη τα πρώτα bans έπεσαν σε μεγάλο wave, και έρχεται κ δεύτερο... Στο επόμενο update θα γίνει καλό ξεκαθάρισμα μαλλον για να μν είναι κ τόσο φορτωμενοι οι σερβερς τώρα π θα κυκλοφορήσει Ιαπωνια.

Οχι μονο μπορει να φας μπαν αλλα δεν εχει καμια σχεση με το να βγαινεις εξω και να τα βρισκεις διπλα σου η να τα ψαχνεις!

Δεν ειμαι κανενα παιδακι, μερικοι με κοιτανε καπως λες και ξερουν οτι παιζω ποκεμον, αλλα και παλι το προτιμω απο το να καθομαι σπιτι, τοσα χρονια αυτο καναμε στo gaming φτανει πια για μενα.

• Like 1

Εγώ κατεβαινω κεντρο κ βλέπω τους πάντες στο Ηράκλειο Κρήτης ο μένω να παίζουν, τουρίστες, ζευγαρακια, παιδάκια, ομάδες να κατεβαινουν με μηχανάκια να πίσω το gym, και όχι μόνο καγκουρες αλλά κ κοπέλες π άνετα τις καμακωνες!!!! Άλλη φάση τ εξω...

• Like 2

Aξιζει εβολβ σε τσαρμαντερ 262cp;

Οχι.. Θα βρεις πολυ μεγαλυτερα, εχω 570 εγω..

Αν το κανεις τωρα evolve θα σου γινει ενα charmilion 500-600 CP και μετα Charizard 1400 πχ, ενω μπορεις να φτασεις ευκολα 1800-2000+ Charizard αν περιμενεις να ανεβεις lvl σαν παικτης και βρεις καλυτερο

Δηλαδή lvl στο Pokemon ανεβάζεις μονο με candies και stardust?Δεν κερδίζεις κατι απο τις μαχες στα γυμναστήρια;Μονο prestige?

Απο τις μαχες στα δικα σου γυμναστηρια κερδιζεις κυριως prestige και ελαχιστο xp, απο τις μαχες σε αντιπαλα γυμναστηρια κερδιζεις και καλο xp, ειδικα αν εχει πολλα ποκεμον το τζιμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...