Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτησα ένα 22χρονο, για πες μου τώρα εδώ που καθόμαστε λες να υπάρχει κάποιο Pokemon; Kαι μου λέει μπορεί να υπάρχει μπορεί και όχι.... Και με έπιασε μια στεναχώρια.... Το παιδί νόμισε ότι έχουν σκορπίσει τα Pokemon σε όλο τον κόσμο σε τυχαία σημεία....

Δηλαδή δεν καταλαβαίνει καν ότι το λογισμικό δημιουργεί Pokemon εφόσον εκεί  υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που ψάχνουν για Pokemon και η εμφάνιση ενός Pokemon γίνεται με αλγόριθμο πόσες ώρες ψάχνει, πόσο δημοφιλές είναι το σημείο που ψάχνει, πόσοι άλλοι ψάχνουν εκεί κλπ.....

Η δεν τον ενδιαφερει να σου πω την αληθεια,οχι οτι δεν καταλαβαινει(αν οντως νομιζε το παραπανω ή δεν το καταλαβες εσυ λαθος).

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα τι σημασια εχει? Λες και υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι τα ποκεμον πραγματικα υπαρχουν. Προφανως ειναι ενα παιχνιδι. @odys03

Δημοσ.

Βασικα τι σημασια εχει? Λες και υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι τα ποκεμον πραγματικα υπαρχουν. Προφανως ειναι ενα παιχνιδι. @odys03

Δεν παιρνω ορκο για αυτο δυστηχως :P

• Like 5
Δημοσ.

Είμαι 12 level,πότε προτείνετε να κάνω power ups και evolves ??? Γενικά,έχετε και καμιά άλλη συμβουλή ?

18-20 τα πρωτα evolve, ειναι καλα.. Εγω δεν ειχα την υπομονη να περιμενω αλλο.. 

Ή κανε τα μεγαλα σου μονο καμια 10αρια ας πουμε, με ενα lucky egg και κοντα σε lure να παρεις 15.000-20.000 XP , και αργοτερα τα υπερβολικα πολλα και ευκολα pidgey κλπ..

Γενικα παντως μετα ειναι για γελια το XP, θες 75.000 XP για να πας απο τα 21 στα 22 level -.-

Δεν ειμαστε εκπαιδευτες εμεις, κυνηγοι ειμαστε :P

Μόλις το έπιασα Σύνταγμα

2690c57c1e9f49818885337584910063.png

Και τα μωρα μου απο εχθες (Jolteon το επιασα μοναστηρακι και Vaporeon το εξελιξα απο Eevee 570cp)

13817251_10154246258341070_425707074_n.p

13815250_10154246252786070_2115287009_n.

Επισης μια καλη ιδεα ειναι να εχετε και 2η συσκευη αν πατε για κυνηγι. Εμενα με 10.000 mah Powerbank και G4 δεν μου εφτανε με το 4G 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα οι σερβερ εχουν στρωσει παντως....

ΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ ΕX8ES EGINA KOSPLEIER PIKATSOU KAI BGIKA STO DROMO KAI ME BLEPI ENAS KAI LEI TI KARAGIOZILIKIA INE AFTA RE MALAKA 25 XRONON ISE KAI TU LEW PIKA PIKA KAI BGAZW ENA TASER KAI TOU TO SKAW STO LAIMO EPA8E ILEKTROPLIKSIA 1000 WATT NA POUME KAI MOU KANE MINISI AHHAHAHAHHAHA LEO AURIO NA NTI8O TSARIZART KAI NA PARW ENA PROPANIO MAZI ME ANAPTIRA
  • Like 3
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την λογική του evolve; Είμαι level 9 και μπορώ να κάνω 3-4 evolve. Είναι μικρό level ή αξίζει να χαλάσω τα candy; Να υποθέσω επίσης ότι το power up δεν αξίζει σε μη εξελιγμένα ποκεμον; Το λέω γιατί χαλάς candy και δυσκολα μαζέυεις πάλι. Πότε λοιπόν πρέπει να κάνω evolve και πότε power up;

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την λογική του evolve; Είμαι level 9 και μπορώ να κάνω 3-4 evolve. Είναι μικρό level ή αξίζει να χαλάσω τα candy; Να υποθέσω επίσης ότι το power up δεν αξίζει σε μη εξελιγμένα ποκεμον; Το λέω γιατί χαλάς candy και δυσκολα μαζέυεις πάλι. Πότε λοιπόν πρέπει να κάνω evolve και πότε power up;

μετα τα 20 lvl οταν θα πιανεις 600-700 ποκεον

Δημοσ.

Επίσης πότε πρέπει να κάνω transfer τα πόκεμον που ξαναέχω;;

Όποτε θες τα κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα. Οτιδήποτε σαβούρα έχεις την κάνεις τρανσφερ. Κράτα μόνο όσα είναι τερματισμενα η κοντά στο τέρμα cp.

• Like 1
Δημοσ.

Όποτε θες τα κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα. Οτιδήποτε σαβούρα έχεις την κάνεις τρανσφερ. Κράτα μόνο όσα είναι τερματισμενα η κοντά στο τέρμα cp.

Και με τα lucky eggs τι παίζει; Μου είπαν να τα κάνω transfer όταν έχω lucky egg για περισσότερα xp. Ισχύει;

Δημοσ.

Και με τα lucky eggs τι παίζει; Μου είπαν να τα κάνω transfer όταν έχω lucky egg για περισσότερα xp. Ισχύει;

nope, ειναι για λεβελ οχι για τρανσφερ

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείτε να μπείτε η έπεσαν οι servers?

Μπαίνει,αλλά σέρνεται εδω και κανα μισαωρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...