Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να πηγαινεις σε αυτους τους μπλε κρυσταλλους (Pokestops) και οταν ειναι εντος του range σου σου δινει διαφορα αντικειμενα, potions, pokeballs, κλπ.. Οταν στα δωσει γινεται ροζ.. Μετα απο 5 λεπτα γινεται μπλε και μπορεις παλι να το γυρισεις και να μαζεψεις κι αλλα αντικειμενα..

Eγω εχω το προβλημα τα ποκεστοπς να μην ξαναγινονται μπλε μετα απο 5 λεπτα αλλα μετα απο ωρες (εχω παρατηρησει απο μιση ωρα μεχρι 12 ωρες)

Ξερετε τι παιζει; Δεν εχω δει αλλον να λεει για αυτο το θεμα και δεν ξερω αν ειμαι ο μονος και αν μπορω να το διορθωσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντος όσοι έχετε παίξει παλιότερα τα red/blue δείτε τα 4 επεισόδια origins , είναι καθαρά η ιστορία του pokemon red. και με ωραία γραφικά , και χρησιμοποιεί την ιστορία του παιχνιδιού αλλα και κινήσεις του rpg.

• Like 2

Έγκατέστησα Android Marshmallow 6.0.1 στο Samsung Galaxy S3 LOL! και παίζω κανονικά τώρα Pokemon Go  

Αλλά σε χωριό που μένω δεν έχω καμιά ελπίδα να βρω pokemon έτσι;

Το έκανα με galaxy s2 πριν πάρω το nexus 5x χαχαχαχαχαχααχχα

• Like 1

Παιδια για Θεσσαλονικη οσοι δεν ξερουν που να φαρμαρουν ας πανε ΧΑΝΘ στη Τσιμισκη. Ειναι το Μeeting Point και γινεται της Πωπης με 3-5 lure ολη μερα.

Πηγα 17 σχεδον 18 ειμαι, εσπασα κατι αυγουλακια πηρα exxeggute καλο για evolve με τα candy που εδωσε, νομιζω exeggcutor ειναι απο τα πιο δυνατα στο παιχνιδι. Ενας βρηκε και ενα gloom καμμια 150 μετρα απο τα Λure και μας φοναξε και το πιασαμε, ελεος.

Ηθελα να ρωτησω αν εχετε βρει lapras/dragonite/charizard/blastoise στο δρομο σε παραλιες κλπ. Γιατι μου λενε οτι δεν βγαινουν αλλα εγω βρηκα 3 λαπρας σε μια παραλια απλα δεν ειχα μπαταρια για να ψαξω με το 3 στεπ bug.

Βρηκα και ενα 580cp growlith για evolve το βλεπω να φτανει τα 1400 απλα δε ξερω ισως περιμενω να βρω μεγαλυτερο. Αν και γενικα εχω προσεξει οτι οι πρωτες μορφες μεχρι 400κατι βγαινουν μεχρι στιγμης. Ενας που ειναι 20-21 να μας πει λιγο σε τι λεβελ εχει βρει πρωτες μορφες (και magicarp αν γινεται).

22 lvl ειμαι και βρισκω πολλα Growlith στα 600-700 αλλα πανω απο 700 δεν εχω δει..

Ενα 670 που εκανα evolve πηγε 1520CP..

Γενικα καλα ειναι να στα 18-20 lvl να αρχιζεις τα evolve σου οταν δεις πως έχεις βρει κατι καλο και δεν βρισκεις αλλο μεγαλυτερο αν ψαχνεις..

Magicarp εχω ενα 160 δεν εχω βρει μεγαλυτερο, θελω καμια 40αρια ακομα να πιασω για να μαζεψω τα candies..

Παντως οσο μεγαλυτερο lvl εισαι τοσο πιο δυσκολα πιανεις ακομα και τα απλα ποκεμον..

Βγαζει κατι Pidgey 200cp που τα πιανω με την 5η προσπαθεια να πούμε..

Τουλαχιστον 99% αν δω καποιο rare η 2η-3η εξελιξη ποκεμον θα ειναι 700+

Επισης σημερα εξέλιξα 670CP Eevee σε 1550 Vaporeon, θα ανεβασω φωτο αύριο :)

22 lvl ειμαι και βρισκω πολλα Growlith στα 600-700 αλλα πανω απο 700 δεν εχω δει..

Ενα 670 που εκανα evolve πηγε 1520CP..

Γενικα καλα ειναι να στα 18-20 lvl να αρχιζεις τα evolve σου οταν δεις πως έχεις βρει κατι καλο και δεν βρισκεις αλλο μεγαλυτερο αν ψαχνεις..

Magicarp εχω ενα 160 δεν εχω βρει μεγαλυτερο, θελω καμια 40αρια ακομα να πιασω για να μαζεψω τα candies..

Παντως οσο μεγαλυτερο lvl εισαι τοσο πιο δυσκολα πιανεις ακομα και τα απλα ποκεμον..

Βγαζει κατι Pidgey 200cp που τα πιανω με την 5η προσπαθεια να πούμε..

Τουλαχιστον 99% αν δω καποιο rare η 2η-3η εξελιξη ποκεμον θα ειναι 700+

Επισης σημερα εξέλιξα 670CP Eevee σε 1550 Vaporeon, θα ανεβασω φωτο αύριο :)

Μπορω να κανω αρκετα evolve ειδικα pidgey/voltrob/magnemite εχω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλα. Αλλα θα περιμενω να τα κανω σε μεγαλυτερο λεβελ με lucky egg. Οποτε 700 πρωτες μορφες στα λεβελ σου . Καλα ειναι. Χθες ενα παιδι 18 λεβελ εκανε evolve growlith 670 και του βγηκε 1500 arcanine. Εγω αν δεν κανω λαθως εχω 780 rapidash σαν μεγαλυτερο, γενικα μονο leveling κανω ομως για αυτο, δε θελω να κανω evolve η να πιασω κατι δυνατο και να ειναι κατω απο 1500 ακομα. Απλα δε ξερω πως θα την παλεψω μετα τα 20 που το XP γινεται τεραστιο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...