Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκει που εχω θεμα ειναι ο χωρος για τα Ποκεμον που επειδη πιανω 40-50 Zubat (ελεος πια και στα 22 lvl σου πρεπει να ριξεις και 4-5 Pokeball για να τα πιασεις) μου τρωνε χωρο και για να τα σβηνεις ενα-ενα (ποτε θα βαλουν select -> transfer ??) ειναι πολυ βαρετο αλλα αναγκαστικά το κανω.. 

Μπορεις να κανεις transfer με το που πιασεις το pokemon, εγω ετσι κανω :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεις να κανεις transfer με το που πιασεις το pokemon, εγω ετσι κανω :)

Νταξει οταν εισαι σε 3 lure (Σύνταγμα) και βγαινουν 2-3 καθε λεπτο, ειναι βαρετο να το κανεις σε καθε Ποκεμον αμεσως.. Τα κανω τρανσφερ το βραδυ οταν ειμαι σπιτι και δεν εχω τι να κανω.. Απλα εχω 30-40 ποκεμον ιδια στα 600-800 λεβελ και αυτα δεν θελω να τα κανω τρανσφερ γιατι ειναι χρησιμα να τα βαζεις στα γυμναστηρια ως μετρια/καλα ποκεμον

Οκ επειδή όλο κάτι τέτοια πιάνω για δείτε και πείτε μου, τη να κάνω παραπάνω;

Να συνεχισεις να κανεις το ιδιο και οταν θα ανεβεις λεβελ θα αρχισεις να πιανεις πολυ μεγαλυτερα και καλυτερα.. Το μεγιστο που μπορεις να πιασεις τωρα αντε να ειναι το πολυ 150- 200cp και αν..

Γυρνα συνεχεια σε Ποκεστοπ και αν εισαι σε κεντρικα σημεια ψαξε για lure να καθισεις να παρεις XP

Οπως εισαι τωρα αν καθισεις 1 ωρα στο Συνταγμα και τα πιανεις ολα θα πας 10 λεβελ για πλακα

λογικα εφαγες bann η τα επαιξε το παιχνιδι

η λογικα δεν εχει το high στο Gps του και ειναι σε battery mode. 

Γενικα , εαν ειστε σε ενα σημειο , καλο ειναι να το εχετε σε battery , μερικες φορες κολλαει και σας πηγαινει βολτες μονο του και ετσι ερχονται περισσοτερα ποκεμον + μετρουν και τα αβγα.

ότι αυτό βρίσκεις προβληματικο από ΟΛΟ το lore του συμπαντος?

Δεν εχει καμια συνοχή σε κανενα επιπεδο το συμπαν των pokemon.

Τα Pokemon είναι Multiverse μόνο οι ταινίες με το Anime έχουν continuity όλα τα άλλα Manga/Games κλπ είναι standalone Universe. Αν και Black2/White2 - XY - ORAS έχουν ένα μικρό Continuity λόγο του Cameo ενός χαρακτήρα σε X/Y-Oras 

Τα Pokemon είναι Multiverse μόνο οι ταινίες με το Anime έχουν continuity όλα τα άλλα Manga/Games κλπ είναι standalone Universe. Αν και Black2/White2 - XY - ORAS έχουν ένα μικρό Continuity λόγο του Cameo ενός χαρακτήρα σε X/Y-Oras 

τι continuity που ο Ash είναι 4 χρονια μεγαλύτερος αλλα εχει κανει καμια δεκαρια χριστουγεννα χαχαχαχ

επισης ποσα ποκεμον ελεγχουν τον καιρο, το χρονο, διαβαζουν σκεψεις, εχουν υπερδυνάμεις

για να μη μιλησουμε για το οικονομικο συστημα που δε γινεται να στεκει

εχει απειρα κενα σε παρα πολλα επίπεδα και το συμπαν απλα δε βγαζει καν νοημα

τι continuity που ο Ash είναι 4 χρονια μεγαλύτερος αλλα εχει κανει καμια δεκαρια χριστουγεννα χαχαχαχ

επισης ποσα ποκεμον ελεγχουν τον καιρο, το χρονο, διαβαζουν σκεψεις, εχουν υπερδυνάμεις

για να μη μιλησουμε για το οικονομικο συστημα που δε γινεται να στεκει

εχει απειρα κενα σε παρα πολλα επίπεδα και το συμπαν απλα δε βγαζει καν νοημα

Όλα αυτά που γράφεις έχουν να κάνουμε το λεγόμενο Suspension of Disbelif https://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_of_disbelief

Κατά τα άλλα ο Ash στις ταινίες και το anime είναι ο ίδιος χαρακτήρας - Continuity

Κάθε Game έχει δικό του πρωταγωνιστή - Different Universe

Κάθε Κασέτα έχει τα "ίδια" Pokemon αλλά παρόλα αυτά o Picachu του Anime δεν είναι ο Picachu της κασέτας - Multiverse (βλ Marvel/DC)

Αν θες και ένα ωραίο βιντεάκι 

Νταξει οταν εισαι σε 3 lure (Σύνταγμα) και βγαινουν 2-3 καθε λεπτο, ειναι βαρετο να το κανεις σε καθε Ποκεμον αμεσως.. Τα κανω τρανσφερ το βραδυ οταν ειμαι σπιτι και δεν εχω τι να κανω.. Απλα εχω 30-40 ποκεμον ιδια στα 600-800 λεβελ και αυτα δεν θελω να τα κανω τρανσφερ γιατι ειναι χρησιμα να τα βαζεις στα γυμναστηρια ως μετρια/καλα ποκεμον

Να συνεχισεις να κανεις το ιδιο και οταν θα ανεβεις λεβελ θα αρχισεις να πιανεις πολυ μεγαλυτερα και καλυτερα.. Το μεγιστο που μπορεις να πιασεις τωρα αντε να ειναι το πολυ 150- 200cp και αν..

Γυρνα συνεχεια σε Ποκεστοπ και αν εισαι σε κεντρικα σημεια ψαξε για lure να καθισεις να παρεις XP

Οπως εισαι τωρα αν καθισεις 1 ωρα στο Συνταγμα και τα πιανεις ολα θα πας 10 λεβελ για πλακα

Πως αναγνωριζω τα lure?

Ρε παιδια ειμαι σε lure χτες, ο,τι παω να πιασω φευγει, μου τελειωνουν οι pokeballs και μου εμφανιζεται ενα magikarp level 10. Επειδη δεν το ειχα ριχνω greatball, φευγει παλι και το ιδιο συνεχιστηκε για 2-3 pokemon ακομα, ριχνοντας και razzberry. Τι μπορει να παιχτηκε?

Ρε παιδια ειμαι σε lure χτες, ο,τι παω να πιασω φευγει, μου τελειωνουν οι pokeballs και μου εμφανιζεται ενα magikarp level 10. Επειδη δεν το ειχα ριχνω greatball, φευγει παλι και το ιδιο συνεχιστηκε για 2-3 pokemon ακομα, ριχνοντας και razzberry. Τι μπορει να παιχτηκε?

softbann η αλλαξες τοποθεσια μεσω προγραμματος η παραβιασεις καποιον κανονα του παιχνδιου (δεν εχω διαβασει αλλον λογο που μπορει να συμβει κατι τετοιο) http://bgr.com/2016/07/15/pokemon-go-cheating-ban/

• Like 2

Παιδιά καμιά ιδέα για ποιο είναι το παρακάτω ποκεμον? Έψαξα όλη την περιοχή αλλά δεν κατάφερα να το βρω. Αναθεματισμένα bugs με βήματα και αυτό που κολλάνε τα ποκεμον στο nearby...

99904129272f4ea195e81c682f542283.png

Έχω την εντύπωση πως είναι το Ghastly αλλά το περίγραμμα δεν μου κολλάει. Αν είναι αυτό πάντως μικρό το κακό.

• Like 1

softbann η αλλαξες τοποθεσια μεσω προγραμματος η παραβιασεις καποιον κανονα του παιχνδιου (δεν εχω διαβασει αλλον λογο που μπορει να συμβει κατι τετοιο) http://bgr.com/2016/07/15/pokemon-go-cheating-ban/

Οκ, ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...