Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά ειμαι καινούργιο μέλος χαίρομαι που ειμαι στη παρέα σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για τις απαντήσεις σας και γενικά για τις απορίες που λύνετε σε τόσα πολλα θέματα!!

Ήμουν λάτρης τον Πόκεμον όταν ήμουν μικρό παιδί και τα τελευταία χρονια αραιά και που έκανα αναζήτησή στο AppStore για να δω μήπως και εχει βγει κάποιο ενδιαφέρον παιχνίδι Πόκεμον.Με μεγάλη μου χαρα τις τελευταίες μέρες διάβασα σε διαφορά sites για την νεα άφιξη και για τον χαμό που εχει γίνει παγκοσμίος και δε σας κρύβω οτι ενθουσιάστηκα παρόλο που ειμαι 28 χρόνων..!!

Όπως καταλαβαίνετε κατέβασα το παιχνίδι εδω και 2 μέρες και παίζω μανιωδώς όταν μπορώ και όταν δεν έχουν τα θέματα τους οι server..

Εχω κάποιες απορίες και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε και αν γνωρίζετε και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

1) Διάλεξα τη κίτρινη ομαδα για τον μονο λόγο οτι ειναι οι λιγότεροι.. Οι ομάδες γενικά με ποια κριτήρια διαλέγονται και σε τι μας βοηθανε αυτες; Πιστεύετε οτι έκανα πατάτα που μπήκα σε μια ομαδα που γυμναστήρια της δε βρίσκεις ούτε με το σταγονόμετρο στο χάρτη;

2) Επειδή ειμαι άσχετος απο games τουλάχιστον τα σύγχρονα online games όπως lineage Warcraft lol κτλπ

Τι ειναι το Cp και τι το Hp(έψαξα και βρήκα οτι το Cp ειναι combat points και το Hp Hit points αλλα παρόλα αυτα μπερδεύομαι),ενα Πόκεμον με μεγάλο Cp αλλα μικρό Hp ειναι καλό;Το αντίστροφο ειναι καλύτερο;Πως κρίνουμε γενικά τα καλα μας Πόκεμον;Τα Cp και Hp ανεβαίνουν;

3)Πήγα σε ενα γυμναστήριο σημερα να δώσω τη πρώτη μου μάχη και απότυχα παταγωδώς αν και επιτέθηκα με 6 Πόκεμον απέναντι σε ενα αλλα έκανα και κακή επιλογή γιατι το Πόκεμον του γυμναστηρίου ήταν fly και εγω του επιτέθηκα με ground και αλλα που δεν έκαναν καθόλου ζημιά στο fly(αυτα τα έψαξα και τα βρήκα αργότερα και στο εξής θα κάνω καλές επιλογές στα Πόκεμον που θα διαλέξω να επιτεθώ και όχι στη τύχη!). Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι γιατι μου μηδενίστηκαν τα Hp απο τα έξι Πόκεμον που χρησιμοποίησα και πως θα ξαναγεμισουν;

4)Ποτε κάνουμε power up και ποτε evolve ενα Πόκεμον(εννοώ σε ποιο level αξίζει και για ποια Πόκεμον αξίζει και γενικά πληροφορίες γιατι δε τα καταλαβαίνω και θέλω να κατατοπιστω όσο το δυνατόν καλύτερα)

5)Transfer με τον καθηγητή ποτε πρέπει να κάνουμε και ποια Πόκεμον ξεφορτωνόμαστε; Ειμαι level8 πρέπει να αρχίσω να κάνω transfer Πόκεμον και γιατι;Έχετε ακούσει κατι για ανταλλαγές μεταξύ παιχτών σε επερχόμενο update;

6)Τωρα που ειμαι μικρό level αξίζει να πολεμάω στα γυμναστήρια και αν ναι σε φιλικά η σε εχθρικά;

7)Πρεπει να περπατάω η μπορώ να κάνω τη δουλεια μου και με ποδήλατο πχ; Ρωτάω για να μάθω αν εχει κάπου βηματομετρητή και αν μας βοηθάει κάπου να περπατάμε χιλιόμετρα,μπόνους και δώρα πχ.

8)Τα candy που μαζεύουμε ειναι για ολα τα Πόκεμον η το κάθε Πόκεμον όταν το πιάνουμε μας δίνει candy μονο για ίδιο Πόκεμον;

9)Αν δεν βάλω πραγματικά λεφτά η αν δεν κάνω cheat πιστεύετε οτι θα μείνω πολυ πίσω;

10)Στη τσάντα τι πρέπει να κουβαλάω;

11)Τι ειναι τα potion και τα revive και που τα χρησιμοποιώ;

12)Ελληνικά site που να δίνουν πληροφορίες και γενικά να βοηθανε στην εξέλιξη μας;

Συγνώμη για το τεράστιο post..

2) Στο τελευταιο ερωτημα ναι, τα cp/hp ανεβαινουν, πανω απο το κουυμπι evolve εχει κουμπι power up που τα ανεβαζει 

4)Δεν εχω εμπειρια αλλα απο αυτα που λενε αλλοι παικτες το power up δεν λεει  (τουλαχιστον στα αρχικα σταδια). Το evolve αξιζει πολυ στα ποκεμον που βρισκεις παντου (πχ pidgey) ή που απαιτουν λιγα candy (πχ weedle) για να παιρνεις ευκολα xp. Ομως δεν αξιζει να κανεις την 3 εξελιξη των ποκεμον, δηλαδη καλυτερα να ανεβασεις 4 pidgey σε pidgeotto παρα 1 se pidgeot για να παρεις πιο πολυ xp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω ποσοι απο σας εχετε δει την ταινια ποκεμον,αλλα αυτοι που την ειδαν δεν σας εχει κανει εντυπωση που μπορεις να πιασεις στο παιχνιδι το mewtwo?O mewtwo με βαση τη ταινια ειναι κλωνος του mew,εξου και το ονομα mew-two. 

Τωρα θα μου πειτε,γιατι μπορεις να τον πιασεις στις παλιες κασετες του gameboy,ελα ντε γιατι?

https://www.youtube.com/watch?v=sUptSFif6ps

Θα θεωρουσα πιο σωστο σε οποιοδηποτε παιχνιδι ποκεμον να επιανες τον mew και μεσω αυτου να μπορουσες να κλωνοποιησεις τον mewtwo.Δεν ξερω,μου φαινεται πιο σωστο.

ότι αυτό βρίσκεις προβληματικο από ΟΛΟ το lore του συμπαντος?

Δεν εχει καμια συνοχή σε κανενα επιπεδο το συμπαν των pokemon.

ότι αυτό βρίσκεις προβληματικο από ΟΛΟ το lore του συμπαντος?

Δεν εχει καμια συνοχή σε κανενα επιπεδο το συμπαν των pokemon.

Ειπα πουθενα οτι το βρισκω προβληματικο?Απλα θα το θεωρουσα  πιο σωστο να ηταν το παιχνιδι ετσι οπως το ανεφερα κατα τη γνωμη μου.

Ειπα πουθενα οτι το βρισκω προβληματικο?Απλα θα το θεωρουσα  πιο σωστο να ηταν το παιχνιδι ετσι οπως το ανεφερα κατα τη γνωμη μου.

θα εβγαζε επισης νοημα να μη διψανε στην ερημο και να πιουν νερο από τα ποκεμον τους

επισης θα εβγαζε νοημα να εβαζες ένα shellder να δαγκωσει την ουρα ενός slowpoke για να εξελιχθεί

κοκ

θα εβγαζε επισης νοημα να μη διψανε στην ερημο και να πιουν νερο από τα ποκεμον τους
επισης θα εβγαζε νοημα να εβαζες ένα shellder να δαγκωσει την ουρα ενός slowpoke για να εξελιχθεί

κοκ

Θα εβγαζε μεγαλυτερο νοημα αν δεν ξεσπαγες στο πληκτρολογιο σου με ειρωνιες σε ατομα που δεν ξερεις προσωπικα.Για αυτο τσιλαρε λιγο. ;)

• Like 1

Παιδια ψαχνω για power bank γιατι δεν τη παλευω. Το ταμπλετ μου κραταει 4 ωρες και μετα καπουτ.. Κατι στο 20ρικο 10κ εχουμε να προτεινουμε? Εσεις τι εχετε??

Επισης για τα ταμπλετ που ειπαν το δικο μας εχει μονο wifi και gps. Εγω κανω το κινητο μου hot spot και δε μασαει, δε χανω ποτε σημα ουτε ειχα κανενα θεμα, επισης δε ζεσταινεται καθολου.. Μαλλον ειναι αναλογα το μοντελο του ταμπλετ..

Ειμαι 15 level τωρα, αρχιζω και πιανω μεγαλα σχετικα cp αλλα για evolve ουτε λογος. Θα περιμενω να παρω πρωτες μορφες με μεγαλα cp και τοτε θα το κανω.  Τωρα ειναι δυσκολο να πιανω γενικα, εχει μεγαλο miss rate και δεν αξιζει να ξοδευω ποκεμπολς για 300cp zybat/voltorb/magnemite/rattata κλπ.

Κάνα σημείο lure θεσσαλονικη;

ΧΑΝΘ

• Like 1

Μια ερώτηση χτες και σήμερα δοκίμασα να πιάσω ενα ποκεμον αλλα λεει δεν υπάρχει pokeball ....

Στα items δείχνει να έχεις.? Αν στα items έχεις 0 τότε κάνε μια βόλτα απο ένα pokestop να πάρεις μερικές (1-5 νομίζω) αλλά θές πολύ παραπάνω οπότε βρές μέρος με πολλά κοντινά stops και μάζεψε καμιά 100ριά.

• Like 1

Μια ερώτηση χτες και σήμερα δοκίμασα να πιάσω ενα ποκεμον αλλα λεει δεν υπάρχει pokeball ....

Κλασσικη περιπτωση ατομου που ή παιζει λιγο ή ζει σε περιοχη που δεν εχει πολλα Pokestops..

Να πηγαινεις σε αυτους τους μπλε κρυσταλλους (Pokestops) και οταν ειναι εντος του range σου σου δινει διαφορα αντικειμενα, potions, pokeballs, κλπ.. Οταν στα δωσει γινεται ροζ.. Μετα απο 5 λεπτα γινεται μπλε και μπορεις παλι να το γυρισεις και να μαζεψεις κι αλλα αντικειμενα..

Και εγω αν δεν δουλευα Συνταγμα δεν θα ειχα πολλα, τωρα ομως τα πεταω κιολας γιατι μου γεμιζει η τσαντα

να φανταστώ το inventory upgrade ειναι το πιο σημαντικό να αγοράσεις πρώτα?

Κοιτα, σου δινει τοσα πολλα items που κατα την γνωμη μου δεν τα χρειαζεσαι... Τι να τα κανω τα revive ενω μου δινει καθε 5 λεπτα απο παντου; Εγω κραταω Pokeballs και ολα τα αλλα εκτος απο τα Razzberries κραταω μονο 20-30.. Μια χαρα φτανουν..

Εκει που εχω θεμα ειναι ο χωρος για τα Ποκεμον που επειδη πιανω 40-50 Zubat (ελεος πια και στα 22 lvl σου πρεπει να ριξεις και 4-5 Pokeball για να τα πιασεις) μου τρωνε χωρο και για να τα σβηνεις ενα-ενα (ποτε θα βαλουν select -> transfer ??) ειναι πολυ βαρετο αλλα αναγκαστικά το κανω.. 

και apk ειχα κατεβασει αλλα εκανα κανονικα udpate......

μηπως να απεγκαταστησω και να ξανα εγκαταστησω?

Δεν χρειαζεται.. Απο πανω μια χαρα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...