Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα. Εχθές ξεκίνησα να παίζω συστηματικά και έχω κολλήσει άσχημα. Πήγα με έναν φίλο στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον και γινόταν πανικός. 10αδες άτομα και πολλά pokestops και gyms. Επίσης επείδη αρκετοί έβαζαν lures στα pokestops γινόταν πανικός απο pokemon. Σε 1μιση ώρα είχα πιάσει καμιά 50άρα. Ξέρετε άλλα μέρη στην Αθήνα που να γίνεται τέτοιος χαμός χωρίς να έχεις τον κίνδυνο να σε πατήσει αυτοκίνητο;; :P

Στο Συνταγμα απ οσο ξερω γινεται πανικος.

Για ποιο λόγο δεν μπορώ να βάλω πόκεμον στο gym; Ίδια ομάδα και μόνο 3 ποκεμον.Παιζει ρόλο το θέμα δύναμης; Είναι το διπλάσιο το δικό μου. Και που παλευω, δεν αλλάζει κάτι.

Ειναι θεμα prestige (δηλαδη level) του γυμναστηριου. Συνεχισε να κανεις train στο γυμναστηριο και θα δεις οτι θα ανεβει το λεβελ και θα ανοιξει αλλο ενα σλοτ για να βαλεις κι εσυ το ποκεμον σου. Το μαξ λεβελ που μπορει να φτασει ενα γυμναστηριο ειναι 10, που σημαινει οτι μπορει να υπαρχουν μεχρι 10 ποκεμον απο διαφορετικους ομως trainers το καθενα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σας πω το κινητό ψήνεται. Τι φάση?

Το κινητό δεν ψήνεται απλά, περνει φωτιά. Όταν δε είμαι και στο αυτοκίνητο και το βάζω και να φορτίζει είναι σαν ένα μικρό μάτι κουζίνας :P θα ζεσταίνει τον καφέ το χειμώνα.

Με ipad σε φίλο και εμένα είχε θεματακια στο log in αλλά εν τέλει έμπαινε.

Μου φαίνεται μετά το update είναι πιο γρήγορο το παιχνίδι?

Οσοι ειστε σε apk πως κανετε τα Updates?

Απλά ξανακατεβάζεις τη νεα version...http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-3-release/pokemon-go-0-29-3-android-apk-download/

Πρωτα uninstall την τρεχουσα και εκ νεου install τη νεα εννοεις?

Στο Συνταγμα απ οσο ξερω γινεται πανικος.

Ευχαριστώ.. Με βλέπω σήμερα να πηγαίνω μια βόλτα από εκεί.. Αν έχει και γυμναστήρια ακόμα καλύτερα γιατί τώρα ανέβηκα level 5 και δεν έχω κάνει ακόμα μάχη.

Να σας πω το κινητό ψήνεται. Τι φάση?

Που να δεις που το δοκίμασα ταυτόχρονα να φορτίζει από powerbank, μιλάμε για κάρβουνο. Είναι και κινέζικο οπότε με βλέπω φλαμπέ κάποια στιγμή. :P

Wifi Only iPad? Τότε πολύ απλά δεν έχεις GPS (παθών ο ίδιος)

Ναι wifi ipad...Πιάνει όποτε του καπνίσει,γενικά πολύ κακό σήμα.

Εκεί που το moto g μου και ένα galaxy tab φίλου πιάνουν wifi καλά το ipad σέρνεται...

Δεν ξερω ποσοι απο σας εχετε δει την ταινια ποκεμον,αλλα αυτοι που την ειδαν δεν σας εχει κανει εντυπωση που μπορεις να πιασεις στο παιχνιδι το mewtwo?O mewtwo με βαση τη ταινια ειναι κλωνος του mew,εξου και το ονομα mew-two. 
Τωρα θα μου πειτε,γιατι μπορεις να τον πιασεις στις παλιες κασετες του gameboy,ελα ντε γιατι?

https://www.youtube.com/watch?v=sUptSFif6ps

Θα θεωρουσα πιο σωστο σε οποιοδηποτε παιχνιδι ποκεμον να επιανες τον mew και μεσω αυτου να μπορουσες να κλωνοποιησεις τον mewtwo.Δεν ξερω,μου φαινεται πιο σωστο.

Ναι wifi ipad...Πιάνει όποτε του καπνίσει,γενικά πολύ κακό σήμα.

Εκεί που το moto g μου και ένα galaxy tab φίλου πιάνουν wifi καλά το ipad σέρνεται...

Απλά αν δεν είσαι σε Wifi κλαφτα. Δεν έχει GPS Sensor το Wifi Only. Μόνο το 3G την Apple μου μέσα

Δεν ξερω ποσοι απο σας εχετε δει την ταινια ποκεμον,αλλα αυτοι που την ειδαν δεν σας εχει κανει εντυπωση που μπορεις να πιασεις στο παιχνιδι το mewtwo?O mewtwo με βαση τη ταινια ειναι κλωνος του mew,εξου και το ονομα mew-two. 

Τωρα θα μου πειτε,γιατι μπορεις να τον πιασεις στις παλιες κασετες του gameboy,ελα ντε γιατι?

Θα θεωρουσα πιο σωστο σε οποιοδηποτε παιχνιδι ποκεμον να επιανες τον mew και μεσω αυτου να μπορουσες να κλωνοποιησεις τον mewtwo.Δεν ξερω,μου φαινεται πιο σωστο.

Ο Mew δεν ήταν καν να μπει στην 1st Gen. Διάβασε trivia εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Mew_(Pok%C3%A9mon)όπως πολλοι δεν ξέρουν ότι ο Porygon σχεδόν σκοτωσε το Franchise το 1998. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon_episodes_removed_from_rotation#.22Denn.C5.8D_Senshi_Porygon.22_.28Episode_38.29

• Like 1

Πρωτα uninstall την τρεχουσα και εκ νεου install τη νεα εννοεις? 

Eγω καλου κακου την εκανα unistall και περασα καθαρη την καινουργια.

Που να δεις που το δοκίμασα ταυτόχρονα να φορτίζει από powerbank, μιλάμε για κάρβουνο. Είναι και κινέζικο οπότε με βλέπω φλαμπέ κάποια στιγμή. :P

Αυτή είναι η μαλακία.

• Like 1

Επισκέπτης

Για καλό μας, ευτυχώς δεν είσαι στην Gamefreak. :'D

You fried my brain.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...