Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό με θαυμαστικό στη μπαταρία...λέω προλαβαίνω δε προλαβαίνω να πιάσω κάνα τελευταίο zubat και boom σκάει Magmar...

Λέω δεν παίζει αν μου κλείσει θα ξενερώσω άσχημα..Το πιάνω σχετικά εύκολα(σαν να με λυπήθηκε) με το που τελειώνει η μάχη καπάκι και άλλο Magmar αλλά το κινητό απεβίωσε..

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα, ενω πηγαινω σε poketstop δεν μου δινει κατι και μαλιστα εχω επισκεφτει 2 εχω παει οσο πιο κοντα γινετε στο σημειο (1 μετρο), αλλα και παλι τιποτα την πρωτη φορα που ειχα παει σε ενα απο τα δυο, μου ειχε δωσει απο αποσταση 3 μετρων, περιπου χωρις να κανω κατι ξερετε τι φταιει?

λογικα εφαγες bann η τα επαιξε το παιχνιδι

Δημοσ.

διάβασα για ερχόμενα updates και πως σχεδιάζουν να προσθέσουν pokemon trading system κτλ 
γαμάουα?? :D 
επίσης το AR του λένε πως θα γίνει πολύ καλύτερο και πως αυτό που έχουμε τώρα είναι απλά η αρχή 

Δημοσ.

Το παιχνιδι σε γενικες γραμμες εχει τεραστιο potential αλλα προς το παρον εγω νιωθω σαν να παιζω την beta εκδοση του, μολις παω Αθηνα θα δω αν γινουν καλυτερα τα πραγματα. 

Δημοσ.

Το παιχνιδι σε γενικες γραμμες εχει τεραστιο potential αλλα προς το παρον εγω νιωθω σαν να παιζω την beta εκδοση του, μολις παω Αθηνα θα δω αν γινουν καλυτερα τα πραγματα. 

Πολυ λαγ εδω αστο. ειδικα κεντρο μερια

Δημοσ.

Πολυ λαγ εδω αστο. ειδικα κεντρο μερια

Καταλαβα... Θελω να πιστευω πως οσο περνανε οι μερες θα το φιξαρουν σιγα σιγα το θεμα, και αν κανουν και 1-2 καλα update μεσα στο χρονο θα εχει γινει φοβερο το παιχνιδι. Απλα ελπιζω μεχρι τοτε να μην το εχει βαρεθει ο κοσμος. Εδω Κεφαλονια που ειμαι για διακοπες παντως μεσα στο Αργοστολι που ειναι η πρωτευουσα εχει 3 gyms και τα ποκεμον που βγαζει πιο συχνα ειναι pidgey και zubat.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Εχθές ξεκίνησα να παίζω συστηματικά και έχω κολλήσει άσχημα. Πήγα με έναν φίλο στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον και γινόταν πανικός. 10αδες άτομα και πολλά pokestops και gyms. Επίσης επείδη αρκετοί έβαζαν lures στα pokestops γινόταν πανικός απο pokemon. Σε 1μιση ώρα είχα πιάσει καμιά 50άρα. Ξέρετε άλλα μέρη στην Αθήνα που να γίνεται τέτοιος χαμός χωρίς να έχεις τον κίνδυνο να σε πατήσει αυτοκίνητο;; :P

Δημοσ.

Για ποιο λόγο δεν μπορώ να βάλω πόκεμον στο gym; Ίδια ομάδα και μόνο 3 ποκεμον.Παιζει ρόλο το θέμα δύναμης; Είναι το διπλάσιο το δικό μου. Και που παλευω, δεν αλλάζει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...