Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί βάζετε όλοι το apkpure;

Μόνο εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο το apkmirror όπου το έχει το android police και βάζουν σωστά/καθαρά πράγματα μόνο;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε οι servers δεν παλεύονται πια βράδυ στην Ελλάδα, μπαίνει όλη η ανθρωπότητα, μόνο το πρωί - μεσημέρι είναι ανθρώπινα πωωωω

τωρα στανταρ κολαει λογω του uptade τοσο πολυ, ελπιζω απο αυριο να ειμαστε καλυτερα 

Η τελευταία εκδοση απο ApkMirror για οσους δεν μπορουν να το βαλουν απο PlayStore

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-3-release/pokemon-go-0-29-3-android-apk-download/

• Like 2

Γεια σας παιδιά ειμαι καινούργιο μέλος χαίρομαι που ειμαι στη παρέα σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για τις απαντήσεις σας και γενικά για τις απορίες που λύνετε σε τόσα πολλα θέματα!!

Ήμουν λάτρης τον Πόκεμον όταν ήμουν μικρό παιδί και τα τελευταία χρονια αραιά και που έκανα αναζήτησή στο AppStore για να δω μήπως και εχει βγει κάποιο ενδιαφέρον παιχνίδι Πόκεμον.Με μεγάλη μου χαρα τις τελευταίες μέρες διάβασα σε διαφορά sites για την νεα άφιξη και για τον χαμό που εχει γίνει παγκοσμίος και δε σας κρύβω οτι ενθουσιάστηκα παρόλο που ειμαι 28 χρόνων..!!

Όπως καταλαβαίνετε κατέβασα το παιχνίδι εδω και 2 μέρες και παίζω μανιωδώς όταν μπορώ και όταν δεν έχουν τα θέματα τους οι server..

Εχω κάποιες απορίες και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε και αν γνωρίζετε και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

1) Διάλεξα τη κίτρινη ομαδα για τον μονο λόγο οτι ειναι οι λιγότεροι.. Οι ομάδες γενικά με ποια κριτήρια διαλέγονται και σε τι μας βοηθανε αυτες; Πιστεύετε οτι έκανα πατάτα που μπήκα σε μια ομαδα που γυμναστήρια της δε βρίσκεις ούτε με το σταγονόμετρο στο χάρτη;

2) Επειδή ειμαι άσχετος απο games τουλάχιστον τα σύγχρονα online games όπως lineage Warcraft lol κτλπ

Τι ειναι το Cp και τι το Hp(έψαξα και βρήκα οτι το Cp ειναι combat points και το Hp Hit points αλλα παρόλα αυτα μπερδεύομαι),ενα Πόκεμον με μεγάλο Cp αλλα μικρό Hp ειναι καλό;Το αντίστροφο ειναι καλύτερο;Πως κρίνουμε γενικά τα καλα μας Πόκεμον;Τα Cp και Hp ανεβαίνουν;

3)Πήγα σε ενα γυμναστήριο σημερα να δώσω τη πρώτη μου μάχη και απότυχα παταγωδώς αν και επιτέθηκα με 6 Πόκεμον απέναντι σε ενα αλλα έκανα και κακή επιλογή γιατι το Πόκεμον του γυμναστηρίου ήταν fly και εγω του επιτέθηκα με ground και αλλα που δεν έκαναν καθόλου ζημιά στο fly(αυτα τα έψαξα και τα βρήκα αργότερα και στο εξής θα κάνω καλές επιλογές στα Πόκεμον που θα διαλέξω να επιτεθώ και όχι στη τύχη!). Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι γιατι μου μηδενίστηκαν τα Hp απο τα έξι Πόκεμον που χρησιμοποίησα και πως θα ξαναγεμισουν;

4)Ποτε κάνουμε power up και ποτε evolve ενα Πόκεμον(εννοώ σε ποιο level αξίζει και για ποια Πόκεμον αξίζει και γενικά πληροφορίες γιατι δε τα καταλαβαίνω και θέλω να κατατοπιστω όσο το δυνατόν καλύτερα)

5)Transfer με τον καθηγητή ποτε πρέπει να κάνουμε και ποια Πόκεμον ξεφορτωνόμαστε; Ειμαι level8 πρέπει να αρχίσω να κάνω transfer Πόκεμον και γιατι;Έχετε ακούσει κατι για ανταλλαγές μεταξύ παιχτών σε επερχόμενο update;

6)Τωρα που ειμαι μικρό level αξίζει να πολεμάω στα γυμναστήρια και αν ναι σε φιλικά η σε εχθρικά;

7)Πρεπει να περπατάω η μπορώ να κάνω τη δουλεια μου και με ποδήλατο πχ; Ρωτάω για να μάθω αν εχει κάπου βηματομετρητή και αν μας βοηθάει κάπου να περπατάμε χιλιόμετρα,μπόνους και δώρα πχ.

8)Τα candy που μαζεύουμε ειναι για ολα τα Πόκεμον η το κάθε Πόκεμον όταν το πιάνουμε μας δίνει candy μονο για ίδιο Πόκεμον;

9)Αν δεν βάλω πραγματικά λεφτά η αν δεν κάνω cheat πιστεύετε οτι θα μείνω πολυ πίσω;

10)Στη τσάντα τι πρέπει να κουβαλάω;

11)Τι ειναι τα potion και τα revive και που τα χρησιμοποιώ;

12)Ελληνικά site που να δίνουν πληροφορίες και γενικά να βοηθανε στην εξέλιξη μας;

Συγνώμη για το τεράστιο post..

5) κρατάμε μόνο το μεγαλύτερό μας πόκεμον. τα υπόλοιπα τρανσφέρ για να πάρουμε candy

8) Καθε ποκεμον που κανεις τρανσφέρ σου δίνει candy μόνο για το δικό του είδος

Παιδιά έχει κάποιος άλλος θέμα με ipad.? Πραγματικά εφιάλτης για να συνδεθεί και πετάει κάθε τρείς και λίγο gps signal not found..Το κινητό δίπλα έχει σήμα καμπάνα απο το ίδιο wifi :/

• Like 2

@Sa!nT

1)Για την ώρα δεν έχει κάποιο bonus, πιστεύω όμως αργότερα ότι ίσως βάλουν. Όταν επέλεγα ομάδα είδα ότι οι Instinct (yellow) έλεγαν για eggs και οι Mystic για evolve (δεν θυμάμαι τι έλεγαν οι Valor :P )

7)Μπορείς και ποδήλατο αρκεί να μην πηγαίνεις πάνω από μια συγκεκριμένη ταχύτητα (η οποία μου διαφεύγει τώρα)

11)Τα Potion γεμίζουν το HP στα pokemon σου, τα revive τα "ζωντανεύουν" αφού έχει πάει στο 0 το HP τους μετά από κάποια μάχη. Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από τα 2, στα παιχνίδια έτσι λειτουργούν άρα και εδώ τα ίδια θα κάνουν.

Παιδιά έχει κάποιος άλλος θέμα με ipad.? Πραγματικά εφιάλτης για να συνδεθεί και πετάει κάθε τρείς και λίγο gps signal not found..Το κινητό δίπλα έχει σήμα καμπάνα απο το ίδιο wifi :/

Wifi Only iPad? Τότε πολύ απλά δεν έχεις GPS (παθών ο ίδιος)

παιδια σχολαω 7 οποτε θα είμαι εκει τυπου 7.30-8. Θα με δειτε, εχω μπλε μαλλια, μιληστε μου ^_^
Note: είμαι instinct αν και μπλε, μη σας απατουν τα φαινομενα

καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα, ενω πηγαινω σε poketstop δεν μου δινει κατι και μαλιστα εχω επισκεφτει 2 εχω παει οσο πιο κοντα γινετε στο σημειο (1 μετρο), αλλα και παλι τιποτα την πρωτη φορα που ειχα παει σε ενα απο τα δυο, μου ειχε δωσει απο αποσταση 3 μετρων, περιπου χωρις να κανω κατι ξερετε τι φταιει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...