Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ' όσο κατάλαβα όλοι το tp-link 10.400 έχουμε. :P

Το πήρα την Δευτέρα για να το έχω στο καράβι και για το Go, μια χαρά είναι.

Απ' όσο είδα σε review πάντως λόγο απώλειας είναι περίπου 7.000, εμένα δεν με πειράζει όμως. Κάπου 3 φορτίσεις θα μου βγάζει.

@DeanKon

1)Χρήματα παίρνεις αν έχεις Gyms, 10coins per Gym. Στο shop έχει πάνω δεξιά μια ασπίδα, κάθε 20-21 ώρες την πατάς για να πάρεις τα coins/stardust.

2)Πάνω από μια ταχύτητα δεν τα μετράει.

4)Είναι bug, κάποια στιγμή λογικά θα το φτιάξουν.

1)Άρα πρέπει να έχεις μπει οπωσδήποτε σε μια ομάδα για να μαζεύεις coins και να έχεις αφήσει οπωσδήποτε ένα Pokemon σε κάποιο gym? 

Στο 3 φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλος τρόπος ε? Γτ σε μια άκυρη φάση και αφού είχα καταναλώσει τα πρώτα 2 incense, μου βγαλε κι άλλο 1 κάπως. Και αναρωτιέμαι μήπως μου το έδωσε σε pokestop ή λόγω κάποιου lvl up αν γνωρίζεις. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

Η απόσταση που διανύεις με μεγάλη ταχύτητα (π.χ. αυτοκίνητο) δεν προσμετράται.

Όταν έχουν θέμα οι servers κολλάει συχνά στο σημείο που ρίχνεις την pokeball. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι περιμένεις λίγη ώρα και έπειτα να ξανανοίξεις την εφαρμογή. Εάν ήταν να το πιάσεις, θα σου δείχνει ότι το έπιασες, δεν το χάνεις. Το ότι δεν το έπιασες σημαίνει ότι δεν θα το έπιανες ακόμη και αν δεν είχε κολλήσει σε εκείνο το σημείο.

Ευχαριστώ πολύ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για οποιον ενδιαφερεται αυριο 7 το απογευμα Public Συνταγματος εχει το πρωτο Ελληνικο hunting event(κλασσικα Συνταγμα :Phttp://www.gameslife.gr/first-pokemon-go-hunting-event-sta-public-syntagmatos-81798

• Like 1

Ρε παιδια στην περιοχη μου δεν εχει ουτε 1 pokemon μονο εαν βαλω Incense θα βγαλει καποια.. (Μενω επαρχια)

και εγώ δυστυχώς μένω έξω από χωρια και τα λοιπά και για να βρω πόκεμον πρέπει να πάω  χωριο γύρο στα 3-4 χιλιόμετρα μακριά.. στο ένα από τα 2 χωρια που έχει κοντά μου μάλιστα είχε ένα πόκεμον μονο και μονο, στο άλλο που πήγα ήταν κομπλέ..

Πως μπορούμε να κάνουμε πρόταση για Gym? Στην κωμόπολή μου (πάνω απο 5.000 κάτοικοι) ναι μεν έχει pokestop και αρκετά pokemon δεν έχει gym και το κοντινότερο είναι 25km μακριά.

Πριν λίγες μέρες είχα δει ότι υπήρχε σχετική κατηγορία όταν άνοιγες ticket στο support. Τώρα λέει:

Please note, we are currently not accepting submissions for new PokéStops or Gyms.

If you are having trouble finding PokéStops or Gyms near you, please try visiting a local park or other interesting or historical locations in your community.

Λογικά σε λίγο καιρό θα υπάρχει ξανά η δυνατότητα.

Πως μπορούμε να κάνουμε πρόταση για Gym? Στην κωμόπολή μου (πάνω απο 5.000 κάτοικοι) ναι μεν έχει pokestop και αρκετά pokemon δεν έχει gym και το κοντινότερο είναι 25km μακριά.

https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new

Αν και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να λειτουργεί η φόρμα. Μην περιμένεις πάντως οτι αν τους στείλεις θα γίνει κιόλας αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αν δεν βαριέσαι :P

1)Άρα πρέπει να έχεις μπει οπωσδήποτε σε μια ομάδα για να μαζεύεις coins και να έχεις αφήσει οπωσδήποτε ένα Pokemon σε κάποιο gym? 

Στο 3 φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλος τρόπος ε? Γτ σε μια άκυρη φάση και αφού είχα καταναλώσει τα πρώτα 2 incense, μου βγαλε κι άλλο 1 κάπως. Και αναρωτιέμαι μήπως μου το έδωσε σε pokestop ή λόγω κάποιου lvl up αν γνωρίζεις. 

Τότε μάλλον από level up ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...