Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://pokevision.com/ 

μόλις σας έκανα μάγκες... μην το κάνετε abuse, απλά αν δείτε κάτι καλό κοντά ,δείτε ακριβώς που είναι, αν σπαμάρουν όλοι searches γρήγορα θα το ρίξουμε το site.

μαλλον το ριξαμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεται να στηριζεστε σε website, το κανετε και μονοι σας :P

13699342_10154243160451070_1468398996_o.

Οδηγος απο το reddit, το εκανα για να δω αν δουλευει και οντως δουλευει.. Αλλα δεν εχει και πολυ νοημα γιατι μεχρι να μπεις σε αμαξι να προλαβεις να πιασεις κατι καλο που ειδες, θα εχει φυγει ηδη.. Άπλα λεει, τωρα με το bug που έχει το near by μπορεις αν δεις κατι καλο κοντα να ξερεις προς τα που να περπατησεις..

Ενδιαφερον εχει οτι το 99% των Ποκεμον ειναι μουφες ratata, ekans, κλπ και που και που για ελαχιστα λεπτα βγαινει κανενα rare.

εμενα δεν μου δουλευει το pokevision :(

Δεν σου βγάζει καθόλου Pokemon στο location που βάζεις; Η αλήθεια είναι οτι δεν βγάζει όλα τα pokemon που υπάρχουν στη περιοχή εκείνη τη στιγμή. Όσα βγάζει πάντως είναι σωστά.

Μόλις έπιασα ένα Scyther.

Δεν χρειαζεται να στηριζεστε σε website, το κανετε και μονοι σας :P

13699342_10154243160451070_1468398996_o.

Οδηγος απο το reddit, το εκανα για να δω αν δουλευει και οντως δουλευει.. Αλλα δεν εχει και πολυ νοημα γιατι μεχρι να μπεις σε αμαξι να προλαβεις να πιασεις κατι καλο που ειδες, θα εχει φυγει ηδη.. Άπλα λεει, τωρα με το bug που έχει το near by μπορεις αν δεις κατι καλο κοντα να ξερεις προς τα που να περπατησεις..

Ενδιαφερον εχει οτι το 99% των Ποκεμον ειναι μουφες ratata, ekans, κλπ και που και που για ελαχιστα λεπτα βγαινει κανενα rare.

δεν χρειαζετε να βγεις απο το σπιτι σου...

gps spoofing  :devil:

• Like 1

τι  pwerbank προτεινετε?

εγώ έχω το tplink 10.000... την κάνει την δουλειά του, βασικά με gps/4g+ ανοιχτά κρατιέται σταθερά και γεμίζει 1% ανα κάνα 10λεπτο... αλλα σκυλί 

• Like 1

τι  pwerbank προτεινετε?

Εγώ σκέφτομαι για το Xiaomi.Έχει πάρα πολλά reviews που λένε πως είναι καλό.

Αυτό τον 10000mah.

Απλά θέλει και 2-3 βδομάδες μέχει να έρθει εδώ.Έχω ένα καθοδόν αλλά είναι για την κοπέλα μου...που να ξερα πως θα χρειαστώ και γω :/

• Like 1

τι  pwerbank προτεινετε?

έχω το Tp-link Tl-pb10400 10400mah. Είναι αρκετά καλό, είχε και αρκετά καλά reviews στα καταστήματα και θεωρείται value for money. Είναι όμως σχετικά βαρύ το οποίο είναι κάπως αρνητικό. 

Καλησπέρα! 

Εγώ έτυχε να βρίσκομαι στο χωριό μου την εποχή που βγήκε το παιχνίδι(όχι στην Ελλάδα) και είμαι σχετικά άτυχος στο γεγονός ότι για να βρω το πρώτο pokestop πρέπει να διανύσω(με αμάξι προφανώς) 7 χιλιόμετρα, ενώ για να βρω gym και lure point 10 τουλάχιστον χιλιόμετρα!

Παρόλα αυτά βρίσκομαι σε παραλιακή περιοχή και μου αρέσει που πιάνω Pokemon της θάλασσας. Έχω τσεκάρει και κάποια σημεία που έχουν στάνταρ Pokemon κάθε φορά που περνάω, ειδικά μια παραλία που σε λιγότερο από 20 λεπτά βρήκα 6, περνώντας 2 φορές από εκεί. 

Κατά τα άλλα, όπως και οι περισσότεροι, για ευκολία χρησιμοποιώ αμάξι (που δεν οδηγώ ;) ) για να τα πιάνω πιο εύκολα. 

Θα ήθελα να κάνω κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις:

1) Πώς μαζεύεις χρήματα; 

2) Για κάποιο λόγο τα αυγά δεν εκκολάπτονται σε χιλιόμετρα εύκολα. Σήμερα πχ έβαλα ένα να γίνεται που ήθελε 5km και έκανα 7 με αμάξι, παρόλα αυτά καλύφθηκε μόνο 1km. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει; 

3) Πώς μαζεύεις incense εκτός του να τα αγοράζεις;

4) Στην αρχή είχα χάσει ένα pokemon καθώς την ώρα που το έπιανα κόλλησε στην Pokeball και όταν μπήκα ξανά το έβγαζε μόνο στο pokedex ως αχνό, δηλαδή ότι το συνάντησα αλλά δεν το έπιασα. Διορθώνεται κάπως; 

Ευχαριστώ.

Απ' όσο κατάλαβα όλοι το tp-link 10.400 έχουμε. :P

Το πήρα την Δευτέρα για να το έχω στο καράβι και για το Go, μια χαρά είναι.

Απ' όσο είδα σε review πάντως λόγο απώλειας είναι περίπου 7.000, εμένα δεν με πειράζει όμως. Κάπου 3 φορτίσεις θα μου βγάζει.

@DeanKon

1)Χρήματα παίρνεις αν έχεις Gyms, 10coins per Gym. Στο shop έχει πάνω δεξιά μια ασπίδα, κάθε 20-21 ώρες την πατάς για να πάρεις τα coins/stardust.

2)Πάνω από μια ταχύτητα δεν τα μετράει.

4)Είναι bug, κάποια στιγμή λογικά θα το φτιάξουν.

2) Για κάποιο λόγο τα αυγά δεν εκκολάπτονται σε χιλιόμετρα εύκολα. Σήμερα πχ έβαλα ένα να γίνεται που ήθελε 5km και έκανα 7 με αμάξι, παρόλα αυτά καλύφθηκε μόνο 1km. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει; 

Η απόσταση που διανύεις με μεγάλη ταχύτητα (π.χ. αυτοκίνητο) δεν προσμετράται.

4) Στην αρχή είχα χάσει ένα pokemon καθώς την ώρα που το έπιανα κόλλησε στην Pokeball και όταν μπήκα ξανά το έβγαζε μόνο στο pokedex ως αχνό, δηλαδή ότι το συνάντησα αλλά δεν το έπιασα. Διορθώνεται κάπως;

Όταν έχουν θέμα οι servers κολλάει συχνά στο σημείο που ρίχνεις την pokeball. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι περιμένεις λίγη ώρα και έπειτα να ξανανοίξεις την εφαρμογή. Εάν ήταν να το πιάσεις, θα σου δείχνει ότι το έπιασες, δεν το χάνεις. Το ότι δεν το έπιασες σημαίνει ότι δεν θα το έπιανες ακόμη και αν δεν είχε κολλήσει σε εκείνο το σημείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...