Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα pokestop και εμένα μπαγκάρουν αλλά κάνω λουτ κανονικά.

Κάτι που παράτησα είναι πως με 4g κολάει αρκετά, στο δικό μου τουλάχιστον(A5 2015). Απο την στιγμή που έβαλα επιλογή μόνο 3g τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Το παιχνίδι ακόμα και με τα bug του είναι πολύ ωραίο. Φοβερό το πόσο κόσμος παίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαρεσει που εχουν φτιαξει rarity charts αλλα ολα ειναι λαθως. Ειναι καθαρα γεωγραφικο το θεμα και ακομα δεν το εχουν καταλαβει http://www.androidheadlines.com/2016/07/check-latest-pokemon-go-rarity-chart.html

Magnemite epic / voltorb  very rare. Εδω σε εμας μονο αυτα βρισκεις στο κεντρο, επιασα 50 magnemite χθες.

Εσεις συμφωνειτε ρε παιδια? Καποια απο αυτα δεν τα εχω δει ποτε εγω , drowzee/jynx Και exxeggutor ειναι αρκετα σπανια εδω ας πουμε. Ενω απο τα rare της λιστας εχουμε και πολλα coffing/tentacool/horsea/abra/dratini/starters/

Ειδικα το magnemite ελεος θα ποσταρω φωτο καποια στιγμη να δειτε ποσα εχω. Οσοι ειναι απο Θεσσαλονικη και εχουν παει κεντρο ξερουν.

Ισχύει νομίζω....Εχω φίλο που μένει κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Σύρο κι έχει πήξει σε voltrob ενώ growlith που τα έχουμε εμείς ψωμοτυρι,δεν έχει πετύχει!

• Like 1

παίδιά έχω μια απορία (αν έχει υποθεί πιο πάνω συγνώμη, απλά δεν είχα χρόνο να τα δω όλα)

όταν νικήσεις σε ένα γυμαστήριο και έρθει η ώρα να αφήσεις ένα πόκεμον εκεί, το χάνεις από τη συλλογή σου ή παραμένει ταυτόχρονα στη συλλογή σου και στο γυμναστήριο;

To bug με τα nearby pokemon που ειναι μονιμως κολημενο στα 3 footprints δεν το εχετε εσεις; Γιατι δεν βλεπω να το αναφερει κανεις

ναι το παρατήρησα και εγώ όπως και τις περισσότερες φορές που βλέπω φύλλα (που υποτίθεται εκεί υπάρχει πόκεμον) πλησιαζω κάθομαι κάνα διλεπτό αλλα πόκεμον δεν υπάρχει....Όλα μου εμφανίζονται καταλάθος αφού μπουν στο κύκλο μου

παίδιά έχω μια απορία (αν έχει υποθεί πιο πάνω συγνώμη, απλά δεν είχα χρόνο να τα δω όλα)

όταν νικήσεις σε ένα γυμαστήριο και έρθει η ώρα να αφήσεις ένα πόκεμον εκεί, το χάνεις από τη συλλογή σου ή παραμένει ταυτόχρονα στη συλλογή σου και στο γυμναστήριο;

ναι το παρατήρησα και εγώ όπως και τις περισσότερες φορές που βλέπω φύλλα (που υποτίθεται εκεί υπάρχει πόκεμον) πλησιαζω κάθομαι κάνα διλεπτό αλλα πόκεμον δεν υπάρχει....Όλα μου εμφανίζονται καταλάθος αφού μπουν στο κύκλο μου

Δεν το χανεις απο την συλλογη σου.Εχει ενα εικονιδιο το ποκεμον οτι ειναι στο gym και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησης για να κανεις μαχες με αυτο.Το δοκιμασα εχθες και εβαλα ποκεμον στο gym.

Τα φύλα δεν σημαίνουν πως υπάρχει πόκεμον απ οτι ξέρω ,απλα είναι το μέρος που spanαρουν πιο συχνα

Στα gym που οι μάχες έχουν πολλά animation, με τα κινητά σας έχετε κολλήματα; Το ultra 6 που έχω εγώ θεωρείτε θα τις σηκώνει;

Για παντα δικο σου θα ειναι, απλα μενει και στο Gym. Οταν το σκοτωσουν, γυριζει πισω σε σενα (μπορεις να το χρησιμοποιεις και παλι και να το κανεις evolve/power up) απλα θα πρεπει ειτε να το κανεις revive ή να του δωσεις Potion..

Τα φυλλα εγω νομιζω οτι δεν ειναι απολυτως τιποτα απλα ενα εφε στο χορταρι οπως τα φωτακια που "επιπλεουν" στον χαρτη σαν αστερακια και καλα χνουδια στον αερα.. Αντε να εχει μια παραπανω πιθανοτητα να βγει εκει Pokemon αλλα δεν εχω δει καποιο σημαντικο ποσοστο παραπανω στα φυλλα για να πω με βεβαιοτητα

Οταν εχεις lock (προστασια οθονης στο κινητο) μετρανε κανονικα τα χλμ? η πρεπει να τοχεις φατσα φορα το παιχνιδι για να μετραει.

Δεν το εχω δοκιμασει και νομιζω πως οχι. Ο μονος τροπος για να μετραει τα βηματα και να ειναι "καπως" κλειστη η οθονη ειναι στις ρυθμισεις της εφαρμογης να βαλεις το Battery Saving Mode που οταν χαμηλωνεις το κινητο στο υψος της μεσης σου (δηλαδη περπατας με κατω τα χερια), μαυριζει την οθονη (δεν την κλεινει) και γλιτωνεις λιγο μπαταρια. Αλλα πολλοι εχουν δει οτι ακομα και ετσι και με την κατασταση που ειναι οι σερβερ, πολλες φορες δεν μετραει τα βηματα.

Οποτε θα περπατησεις που θα περπατησεις, εχε το ανοιχτο μην περπατας τσαμπα :P

Πέρασα μπροστά από το μοναδικό gym της πόλης μου (τραγικο) και επειδή το είχε η ομάδα μου, έβαλα ένα ποκεμον μου

Τώρα που είναι μέσα κερδίζω τίποτα; Ή απλά βοηθάω στην υπεράσπιση του gym;

Επίσης ακόμα δε βρήκα τρόπο να εκπαιδεύσω ποκεμον στο gym

Πέρα από το εικονίδιο που είχε για να βάλω το ποκεμον μου στο gym, έχει πλέον μόνο εικονίδιο για να πολεμήσω με όσους είναι μέσα. Μάλλον κάτι δε καταλαβαίνω καλά :(

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν είναι το καλύτερο πράγμα να ανέβεις γρήγορα λεβελ με lucky eggs και εξελίξεις. Καλύτερα να φαρμάρεις candies στα μικρά λεβελ που πιάνονται με την μια τα ποκεμον και σταθερά ανεβάζεις και λεβελ.

Οποτε θα περπατησεις που θα περπατησεις, εχε το ανοιχτο μην περπατας τσαμπα :P

ναι ρε φιλε δεν γινεται ομως να κοιταω ολη την ωρα το κινητο μην εχει κλιδωσει η εχει ελαχιστοποιηθει η εφαρμογη ! :@

ναι ρε φιλε δεν γινεται ομως να κοιταω ολη την ωρα το κινητο μην εχει κλιδωσει η εχει ελαχιστοποιηθει η εφαρμογη ! :@

Χαμήλωσε τη φωτεινότητα για να μην χαλαει πολυ η μπαταρια και πηγαινε στις ρυθμισεις του κινητου σου, στη προβολη, και βαλε να μην κλεινει η οθονη ποτε..

Ετσι παιζω εγω και με Powerbank εννοειται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...