Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα παιξανε οι σερβερ, τελος για σημερα.. κριμα και εβγαινε αλλο ενα 2ωρακι

Μολις βγηκε επίσημα στην Ιαπωνια η εφαρμογή... Γι αυτο και τα θεματα παλι με σερβερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολοι σε μια πλατεια στο κεντρο της θεσσαλονικης (εχουμε αρκετα μερη με συνεχομενα lure ΟΛΗ ΜΕΡΑ). Και σημερα βρικαμε πραμα, bullbasar/evee/jiglipuff/clefairy/magmar/sandshrew/magnetton/slowpoke βγηκανε. Ειχαμε κατι θεματα με τους server αλλα οχι τιποτα τρελο, απλα που και που κολλαγε η ποκεμπολ η μας πεταγε για κανα 10λεπτο και μετα ξεκολλαγε. Αν φτιαξουν κανα 2 bug και τους σερβερ να μην κολλανε θα ειναι μια χαρα..

Εχει πιασει κανεις kabutops, dragonite, starter evolutions, lapras, tauros, kangashkan,raichu η γενικα κατι σπανιο/δυνατο? Απο ολα αυτα εγω μονο lapras εχω δει σε αποσταση στην παραλια της θεσσαλονικης, δεν το βρηκα φυσικα, κατι αλλο δεν εχω δει ουτε ξερω καποιον που να εχει.. Εχω δει μονο onyx/golem/graveler/kadabra/muk σε αποσταση αλλα δεν τα εψαξα..

Και τελος για 12 λεβελ ποσα cp ειναι καλα να βγαλω? Εβγαλα το sandshrew στα 405 και απογοητευτικα.. Ο αλλος 14 λεβελ εβγαλε 800κατι magmar..

Αυτο που έγραψα πιο πριν για τα ποκεστοπς το έχει συναντήσει κανας άλλος; Σε εμένα όταν τα χρησιμοποιώ κανουν ώρες να κανουν refresh . Εχτες ενα πήρε 12 ώρες, σήμερα σε αλλά δυο που πήγα στις 7 το απόγευμα, το ενα έγινε refresh σε κάνα μισαωρο το άλλο ακόμη όχι και είναι 4 το πρωι.

Δεν βλέπω κανέναν να το αναφέρει και δεν ξέρω τι παιζει, υπάρχει περιπτωση να φταίει η συσκευή μου ή είναι το παιχνίδι;

Αυτο που έγραψα πιο πριν για τα ποκεστοπς το έχει συναντήσει κανας άλλος; Σε εμένα όταν τα χρησιμοποιώ κανουν ώρες να κανουν refresh . Εχτες ενα πήρε 12 ώρες, σήμερα σε αλλά δυο που πήγα στις 7 το απόγευμα, το ενα έγινε refresh σε κάνα μισαωρο το άλλο ακόμη όχι και είναι 4 το πρωι.

Δεν βλέπω κανέναν να το αναφέρει και δεν ξέρω τι παιζει, υπάρχει περιπτωση να φταίει η συσκευή μου ή είναι το παιχνίδι;

Μερικες φορες λεει οτι δεν μπορεις να παρεις αλλα στη πραγματικοτητα στα εχει δωσει ειδη τα δωρα.. Ειναι απλα lag.

Χρηστο δε βλεπω κατι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...