Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια τα μετρα τα μετραει κανονικα σε εσας για egg hatching? Εμενα τελειως random, μπορει να ειμαι με το αμαξι και να μην μου μετρησει ουτε ενα μετρο, και οταν ειμαι με τα ποδια και κανω 50 μετρα μπορει να μου γραψει 200 πχ.

Με το αμαξι δε τα μετραει! Εγω με τη μηχανη ειδικα κανω τεραστιες διαδρομες και ας πουμε αν κανω 10χμ θα μετρησει τα 500 μετρα ισως, μονο αυτα στα οποια σταματαγα μαλλον. Με τα ποδια μετραει λιγο λιγοτερα απο οσα κανω μαλλον γιατι κολλαει ο σερβερ.

PS: Γκαντεμης! Εσπασα 2 αυγα 5χμ και τα 2 growlith μου εδωσαν.. ελεος

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Έχω σκάσει αυγό 10KM και πήρα Eevee

Εμένα μου έβγαλε ένα jynx 

Btw πως τα πάτε με το pokedex ; Βάλτε καμιά φωτο. 

post-227331-0-46728000-1468951861_thumb.png

Ρε παιδια εχει κανεις το προβλημα που εχω εγω με τα ποκεστοπ;

Παω παιρνω τα αντικειμενα και μεχρι να κνει refresh το ποκεστοπ μπορει να παρει και 12 ωρες

Δεν εχω ακουσει να λεει για αυτο το θεμα και δεν ξερω τι παιζει τωρα

Εγώ έχω διάφορα κουσούρια. Κατά πρώτον όταν ενεργοποιώ το battery saver, μετά από λίγη ώρα χάνεται εντελώς η λειτουργία touch εντός του παιχνιδιού. Δηλαδή ενώ με δείχνει που κινούμαι στο χάρτη, δεν μπορώ να πατήσω απολύτως τίποτα και αναγκάζομαι να το κλείσω εντελώς και να το φορτώσω ξανά. Δεν φαίνεται να σχετίζεται με το screen saver της οθόνης παρά μόνο με τη λειτουργία battery saver το παιχνιδιού.

Επιπλέον χθες έβαλα ένα incense έξω στο μπαλκόνι και στα μισά pokemon που έπιασα το παιχνίδι κολλούσε εντελώς με το που έμπαινε το ζώον στην pokeball. Εννοείται δεν μου μέτρησε κανένα από αυτά τα catches, τζάμπα η μισή ώρα και το incense.

edit: τώρα δεν φορτώνει καν, κλασικά κολλάει στην loading screen...

• Like 1

Εγώ έχω διάφορα κουσούρια. Κατά πρώτον όταν ενεργοποιώ το battery saver, μετά από λίγη ώρα χάνεται εντελώς η λειτουργία touch εντός του παιχνιδιού. Δηλαδή ενώ με δείχνει που κινούμαι στο χάρτη, δεν μπορώ να πατήσω απολύτως τίποτα και αναγκάζομαι να το κλείσω εντελώς και να το φορτώσω ξανά. Δεν φαίνεται να σχετίζεται με το screen saver της οθόνης παρά μόνο με τη λειτουργία batter saver το παιχνιδιού.

Επιπλέον χθες έβαλα ένα incense έξω στο μπαλκόνι και στα μισά pokemon που έπιασα το παιχνίδι κολλούσε εντελώς με το που έμπαινε το ζώον στην pokeball. Εννοείται δεν μου μέτρησε κανένα από αυτά τα catches, τζάμπα η μισή ώρα και το incense.

Κι εγω εχω ακριβως τα ιδια προβληματα. Συν οτι το pokedex ειναι γεματο στα bugs, σε οποιο ποκεμον κι αν πατησω σκρολαρει μονο του στο charmander και δε μπορω να δω κανενα αλλο ποκεμον εκτος αυτου.

• Like 1

Εγώ έχω διάφορα κουσούρια. Κατά πρώτον όταν ενεργοποιώ το battery saver, μετά από λίγη ώρα χάνεται εντελώς η λειτουργία touch εντός του παιχνιδιού. Δηλαδή ενώ με δείχνει που κινούμαι στο χάρτη, δεν μπορώ να πατήσω απολύτως τίποτα και αναγκάζομαι να το κλείσω εντελώς και να το φορτώσω ξανά. Δεν φαίνεται να σχετίζεται με το screen saver της οθόνης παρά μόνο με τη λειτουργία batter saver το παιχνιδιού.

Και τα δυο που αναφέρεις είναι γνωστά bug που έχουν αναφέρει πάρα πολλοί χρήστες. Το battery saver και εγω δεν το ενεργοποιώ για τον ίδιο λόγο. Το bug με τη pokeball εμφανίζεται περίπου απο τα 30 pokemon που συναντώ σε 2-3 περιπτώσεις.

Παιδια τα μετρα τα μετραει κανονικα σε εσας για egg hatching? Εμενα τελειως random, μπορει να ειμαι με το αμαξι και να μην μου μετρησει ουτε ενα μετρο, και οταν ειμαι με τα ποδια και κανω 50 μετρα μπορει να μου γραψει 200 πχ.

Εμένα τα μετράει κανονικά με το μηχανάκι αλλά πάω εσκεμένα αργά.Τουλάχιστον σε μικές διαδρομές(σπίτι σούπερ μάρκετ ή γυμναστήριο κλπ) Πάντος στο περπάτημα ποτέ δεν μου έχει μετρίσει περισσότερα.Πάντα λιγότερα μου βγάζει.

Βγαινω σημερα πριν καμια ωρα μιας και δεν ειχα προβληματα με Login σημερα  (εχω pokemon trainer club account) και λεω ας βαλω και ενα incense στα πρωτα 5-10 λεπτα ειχαν βγει 2-3 ποκεμον περιπου και μετα αρχιζουν τα κολλημετα κλεινω την εφαρμογη, την ξανανοιγω και ειχαμε τα γνωστα unable to authenticate. Τελικα πηγε τσαμπα το incense αλλα τουλαχιστον εκανα 7 χιλιομετρακια και ας μην ειχα κατι να ασχολουμαι. Να δω ποτε θα φτιαξουν το θεμα με τους server να μην εχουμε τετοια θεματα γιατι και χθες τα ιδια μου εκανε, στα 12 χιλιομετρα που εκανα αντε τα 4 να επαιζα σωστα στα υπολοιπα η δεν θα με εβαζε η θα κολλουσε συνεχεια η pokeball.

Βγαινω σημερα πριν καμια ωρα μιας και δεν ειχα προβληματα με Login σημερα  (εχω pokemon trainer club account) και λεω ας βαλω και ενα incense στα πρωτα 5-10 λεπτα ειχαν βγει 2-3 ποκεμον περιπου και μετα αρχιζουν τα κολλημετα κλεινω την εφαρμογη, την ξανανοιγω και ειχαμε τα γνωστα unable to authenticate. Τελικα πηγε τσαμπα το incense αλλα τουλαχιστον εκανα 7 χιλιομετρακια και ας μην ειχα κατι να ασχολουμαι. Να δω ποτε θα φτιαξουν το θεμα με τους server να μην εχουμε τετοια θεματα γιατι και χθες τα ιδια μου εκανε, στα 12 χιλιομετρα που εκανα αντε τα 4 να επαιζα σωστα στα υπολοιπα η δεν θα με εβαζε η θα κολλουσε συνεχεια η pokeball.

Ακομα χειροτερα να αγορασεις κατι και να το χρησημοποιησεις και να φας ακυρο...Πραγματικα απορω με τους σερβερς..και τα bug του παιχνιδιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...