Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζηλεύω  :cry:

παιδιά όταν ένα gym ανήκει στην ομάδα μας, μπορούμε να βάλουμε και εμείς ένα πόκεμόν μας να στέκεται εκεί; και αν ναι, πως;

Δημοσ.

Και εγώ ζηλεύω, δεν ήταν η Χίος ο προορισμός μου. :P

Αν έχει θέσεις κενές μπορείς να βάλεις δικό σου pokemon, αλλιώς ανεβάζεις το prestige κάνοντας μάχη εκεί ώστε να μπορέσεις να βάλεις δικό σου pokemon.

Δημοσ.

3 θέσεις έχει το κάθε gym;

το prestige που το βλέπουμε;

Μέχρι 10 θεσεις μπορει να φτασει, αρα και 10 lvl..

Το Prestige ειναι αριστερα απο τον τιτλο θα λεει πχ LEVEL 3 (3800/5000). Αν ειναι της ομαδας σου και ειναι πανω 3 ποκεμον, θα πρεπει να το πας πανω απο 5000 prestige κανοντας training για να παει 4 LEVEL και να εχει μια επιπλεον θεση. Αν ειναι αντιπαλου πρεπει να το κατεβασεις στο LEVEL 1 για να μπορεις να το παρεις για την ομαδα σου. Και το training και το fight μπορουν να το κανουν πολλοι μαζι για πιο γρηγορο ανεβασμα/κατεβασμα του prestige.

Μαλλον οταν εχουν θεματα οι σερβερ πετανε εξω τα μικρα lvl και επιβραβευουν καπως τους μεγαλυτερους σε lvl παιχτες. Και τωρα και χθες το απογευμα που πολλοι εχουν θεματα, εγω ειμαι κανονικα μεσα και παιζω. (ενας φιλος μου τωρα δεν μπορει να μπει και ειναι 6 lvl).

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι 10 θεσεις μπορει να φτασει, αρα και 10 lvl..

Το Prestige ειναι αριστερα απο τον τιτλο θα λεει πχ LEVEL 3 (3800/5000). Αν ειναι της ομαδας σου και ειναι πανω 3 ποκεμον, θα πρεπει να το πας πανω απο 5000 prestige κανοντας training για να παει 4 LEVEL και να εχει μια επιπλεον θεση. Αν ειναι αντιπαλου πρεπει να το κατεβασεις στο LEVEL 1 για να μπορεις να το παρεις για την ομαδα σου. Και το training και το fight μπορουν να το κανουν πολλοι μαζι για πιο γρηγορο ανεβασμα/κατεβασμα του prestige.

σ ευχαριστωωωωω

μια ερωτησουλα ακομα

πως κανεις training; πήγα στο gym και όταν έβλεπα τα ποκεμον των αντιπαλων μπορούσα μόνο να παλέψω μαζί τους

Δημοσ.

σ ευχαριστωωωωω

μια ερωτησουλα ακομα

πως κανεις training; πήγα στο gym και όταν έβλεπα τα ποκεμον των αντιπαλων μπορούσα μόνο να παλέψω μαζί τους

Κανεις training μονο αν πας σε δικο σου Gym (της ομαδας σου).. Αντι για fight σου εχει επιλογη training και μια αλλη επιλογη με ενα + για να προσθεσεις ποκεμον αν ειναι εφικτο.. Αν δεν ειναι εφικτο, πρεπει να κανεις training για να το ανεβασεις lvl και να μπεις

Δημοσ.

Kαμια περιοχη για καλο "farm pokemon"  να προτεινει κανεις?

Άγιος Κοσμάς παραλιακά, πλαζ Γλυφάδας, Γλυφάδα κάτω απο τον Άγιο Κωνσταντίνο προς το κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στη παραλία..

Καλα μετα τα 15 level το κανανε πολυ πιο δυσκολο να πιασεις ποκεμον με την πρωτη.. Ή θα χαλασω πολλες Pokeball ή θα μου φυγει ακομα και Pidgey

Δημοσ.

Τελικά το κινητό μου δεν κάνει για Pokemon Go. 15 λεπτά πέρασαν και η οθόνη έγινε σαν το μάτι της κουζίνας.

Θα ξαναπροσπαθήσω αν φτιάξουν το battery saver, αλλά δεν το βλέπω γιατί θέλει κινητό με gyroscope, και το δικό μου ψήνει μόνο πίτα γύρο. 

Motorola G 3rd gen.

Καλές ψαριές!

Δημοσ.

εχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει απάντηση, όταν μπαίνει lure χρειάζεται να περπατάς ή να μείνεις ακίνητος. γιατί στο incense έχω διαβάσει οτι σου βγάζει περισσότερα pokemon όταν περπατάς.

• Like 1
Δημοσ.

εχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει απάντηση, όταν μπαίνει lure χρειάζεται να περπατάς ή να μείνεις ακίνητος. γιατί στο incense έχω διαβάσει οτι σου βγάζει περισσότερα pokemon όταν περπατάς.

Lure δεν εχει σημασια τι θα κανεις, αν το βαλεις θα βγαζει ποκεμον για 30 λεπτα και τα βλεπουν/πιανουν οσοι ειναι εκει..

Το incense βγαζει αν εισαι ακινητος 1 ποκεμον καθε 5 λεπτα και αν κινεισαι (πανω απο 200 μετρα το λεπτο, περπατημα δλδ) βγαζει 1 ποκεμον καθε λεπτο

Δημοσ.

lvl 15 , συναντάς pidgey 280cp πετάς μια απλή στην ευθεία την πέρνει ο αέρας, πετάς 2η ,πετάς 3η τα ίδια, γυρνάς σε great ball , πετάς ευθεία την πέρνει ο αέρας, 2η το πιάνει με great και βγαίνει 3η και κολλάει η οθόνη, ανοίγεις πάλι την εφαρμογή οκ το έπιασες, 100 ολάκερα xp είναι δικά σου... για μόνο 6-8 pokeballs/greatballs που κάνεις τουλάχιστον 3 στάσεις να τα βρείς....

το έχουν ξεφτυλίσει το θέμα. μου φαίνεται όσοι κάνανε παραπάνω progress, ή αγοράζουν pokeball ή απλά στήνονται με τις ώρες στα center και τα φαρμάρουν. παλικάρι που είναι 30 lvl στο reddit μιλάει για 1000pokeball απο 29 σε30 επίπεδο. προσωπικά θέλω να διορθώσουν το bug που την πέρνει ο αέρας, δε με νοιάζει αν κάνει break away όταν το πιάνεις πιο συχνά, αλλα είναι τραγικό να βαράς ευθεία και να πηγαίνει στον αγύριστο ....και όχι το να βαράς με spin δεν αλλάζει τπτ, ίσα ίσα το κάνει χειρότερο γιατί άλλες φορές βάζεις spin και πάει στην ευθεία αλλα γενικά χάνεις περισσότερες balls με spin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...