Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά κάτι που δεν καταλαβαίνω(απο τα πολλα :P)

Αν παράδειγμα πιάσω ένα Χ πόκεμον με 100 CP και είμαι 5LV.Ας πούμε πως έχω power ups να το μαξάρω και πάει 200 CP...

Αν ανέβω level και πάω 10LV το συγκεκριμένο μαξαρισμένο πόκεμον θα συνεχίσει να έχει 200Cp.??? γιατι για 10LV θα πιάνω ίδια πόκεμον με πολύ μεγαλύτερο CP χωρίς power up

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά κάτι που δεν καταλαβαίνω(απο τα πολλα :P)

Αν παράδειγμα πιάσω ένα Χ πόκεμον με 100 CP και είμαι 5LV.Ας πούμε πως έχω power ups να το μαξάρω και πάει 200 CP...

Αν ανέβω level και πάω 10LV το συγκεκριμένο μαξαρισμένο πόκεμον θα συνεχίσει να έχει 200Cp.??? γιατι για 10LV θα πιάνω ίδια πόκεμον με πολύ μεγαλύτερο CP χωρίς power up

Απ'όσα έχω διαβάσει, δεν αξίζει να ασχοληθείς με μαξαρίσματα πριν το 20. Μέχρι τότε μαζεύεις τα Pokemon που είναι φτηνά στο evolve και πολύ κοινά και αφού μαζέψεις κάνα 2-3 τσουβάλια, σκας ένα lucky egg από αμοιβή του leveling και παίρνεις διπλό experience ανά evolve.

Στο throwaway λογαριασμό μου έκανα πειράματα. Τώρα πλέον υπάρχει Link.png Site: site που υπολογίζει ακριβώς αν αξίζει να χρησιμοποιήσεις το lucky egg τώρα ή να περιμένεις.

By the way, δεν έχω επιλέξει ακόμα ομάδα. Το throwaway ήταν Valor αλλά σκέφτομαι για Instinct τώρα. Το Mystic παραείναι εύκολη επιλογή (είναι μπλέ, το μπλέ μυρίζει Ελλάδα κτλ) και μ'αρέσει να είμαι με τους λιγότερο popular.

• Like 2

Απ'όσα έχω διαβάσει, δεν αξίζει να ασχοληθείς με μαξαρίσματα πριν το 20. Μέχρι τότε μαζεύεις τα Pokemon που είναι φτηνά στο evolve και πολύ κοινά και αφού μαζέψεις κάνα 2-3 τσουβάλια, σκας ένα lucky egg από αμοιβή του leveling και παίρνεις διπλό experience ανά evolve.

Στο throwaway λογαριασμό μου έκανα πειράματα. Τώρα πλέον υπάρχει Link.png Site: http://sinite.net/pogoxp/">site που υπολογίζει ακριβώς αν αξίζει να χρησιμοποιήσεις το lucky egg τώρα ή να περιμένεις.

By the way, δεν έχω επιλέξει ακόμα ομάδα. Το throwaway ήταν Valor αλλά σκέφτομαι για Instinct τώρα. Το Mystic παραείναι εύκολη επιλογή (είναι μπλέ, το μπλέ μυρίζει Ελλάδα κτλ) και μ'αρέσει να είμαι με τους λιγότερο popular.

Ναι αλλα το ιδιο ειναι οτι λεβελ και να εισαι.

Αν καποιος ειναο 30 τοτε τα ποκεμον εξω θα ειναι πολυ δυνατοτερα απο τα μαξαρισμενα αυτου που ειναι λεβελ 20.Αυτο που ρωταω ειναι αν το επιπεδο τους ανεβαινει με το level up.

Στην ουσία αν είμαι level 5 με ένα ποκεμον με CP 100,όταν φτάσω level 10 το πόκεμον αυτό θα συνεχίσει να έχει cp100.?? Αν ναι τότε γιατί να κάνεις power up.? Στα 10 level θα πιάνεις 100cp πόκεμον συνέχεια..

Ετσι οπως το βλεπω δεν εχει νοημα το power up εκτος και αν ο χαρακτορας ειναι στο max level(το οποιο ειναι ποιο 100.?)

ΕDIT βρήκα αυτό που έψαχνα

''

CP of all Pokemon scale with your character.

Therefore, a Growlithe with a previous max CP of 150 will then scale up to 195 as you level up.

New Pokemon, however, may have a higher starting CP.''

Παιδιά μια βοήθεια με τους τύπους των pokemon.

Για παραδειγμα το water type έχει καλύτερα χτυπήματα στα fire.

Τα υπόλοιπα ποια ειναι;

https://i.redd.it/oy7lrixl8r9x.png

• Like 2

Παιδιά μια βοήθεια με τους τύπους των pokemon.

Για παραδειγμα το water type έχει καλύτερα χτυπήματα στα fire.

Τα υπόλοιπα ποια ειναι;

Και αλλο ένα chart που βοηθάει

vnstODV.jpg

• Like 4

Βγηκα βολτα στη περιοχη. Επιασα growlith koffing nidoran και κατι αλλα που ειχα. Ειδαμε Onix + Magmar αλλα δε ψαξαμε, λογικα επρεπε να ψαξουμε λιγο γιατι ηταν μακρια.

Μεγαλυτερο CP που εχω = 200κατι cp Electrode.

Ρε παιδες τα εχουμε πει τοσες φορες, διαβαστε τις πισω σελιδες..

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ LEVEL UP ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ CANDIES ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ LUCKY EGG, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ EVOLVE ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 1000 XP ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΚΕΜΟΝ!!

Φαντασου να εχεις 30 pidgey που μπορεις να κανεις evovle κατι εφικτο μιας και θελει 12candies για να εξελιχθεί!! Θα ανεβεις 3lvl με την μια!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ LVL UP κανενα Ποκεμον σε μικρα lvl καθως οταν ειστε πανω απο 15 lvl θα πιανετε 500cp ποκεμον σε καθε στενο σχεδον, ποιος ο λογος να χαλας candies σε ενα ποκεμον για να το πας 300cp, ενω θα πιασεις 500αρι και θα το πας με τα ιδια candies 700?

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ LEVEL ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ CP ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΟΥ,ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ MAX CP ΤΟΥΣ. πχ εχω εναν SNORLAX 1500CP, του βαζω candies και τον φτανω 1800CP και δεν παει αλλο, δεν μπορω να του βαλω αλλα candies γιατι εφτασε στο MAX.. Αν ομως παρω lvl σαν παίχτης τοτε θα μπορω να βαλω στον SNORLAX αλλα 2-3 candies αφου αυξηθηκε το MAX CP του!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...