Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το έχουν γαμήσει λίγο , πρέπει να γίνουν ποιο προσεκτικοί , άλλος πέφτει στη θάλασσα άλλος μπαίνει σε ξένη περιουσία .. αλλα καλός ψυχάκιας ο τύπος , πάλι καλά που δεν έχουν προσπαθήσει να του κάνουν καμια φάρσα να σκοτώσει κανα πιτσιρίκι

μα καλά τόσο φλου είναι οι νόμοι με τα όπλα εκεί ? εδώ για να μη σε μπαγλαρώσουν θα πρέπει να έχεις δεχθεί πυρά , δηλαδή και με μαχαίρι να σου επιτεθούν νομίζω πρέπει να αμυνθείς με μαχαίρι ή κάτι παρόμοιο για να θεωρηθεί νόμιμη αυτοάμυνα 

λολ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγα το πρωί λεβελ 5

διάλεξα μπλε ομάδα γιατί το μοναδικό gym της πολης μου (ή έστω το μοναδικό που ανακάλυψα) το είχε μπλε ομάδα

και μόλις είδα ότι το πήρε η κόκκινη ομάδα :(

Αίγινα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο από Πόκεμον δυστυχώς. Το μοναδικό που άξιζε ήταν το eeve και αυτό για εξελιξη. Τιγκα magnemite και voltorb επίσης μόνο για εξέλιξη αξίζουν και αυτα.

Παντως εχει αρκετα lame pokemon με δυνατες κινησεις. Θα μπορουσαν να βαλουν αλλα ποκεμον. Slowbro snorlax clefable dewgong starmie muk golduck ειναι να τα βλεπεις και να γελας. Εχει αρκετα πιο badass ποκεμον το παιχνιδι που θα μπορουσαν να ειναι πολυ δυνατα. Οπως οι εξεληξεις του geodude, magnetton, electrode, electabuzz, raichu, gengar, rhydon, magmar, tauros κλπ

Αν και οπως ειδα το top 10 ειναι γενικα 1-5 legendaries και μετα dragonite alakazam snorlax clef lapras κλπ. Δεν ξερω τι ισχυει φυσικα.

Η λογικη θα ελεγε οτι ο mew και ο mewtwo θα ειναι οι δυνατοτεροι. Οπως και τα πουλια θα πρεπει να εινα τουλαχιστον 2 φορες δυνατοτερα απο το πιο δυνατο απλο ποκεμον (dragonite/snorlax κλπ) αλλα τα chart λενε αλλα πραγματα.

Δειτε και εδω

https://rankedboost.com/pokemon-go/tier-list/

Καλά το Vaporeon θέμα χρόνου είναι πότε θα το νερφάρουν. Αλλά έχουν πιο σημαντικά ζητήματα να λύσουν πρώτα...

Εντωμεταξύ πριν απο 1-2 ώρες ανοίγω και βλέπω έχει "κοντά" bulbasar και 9tails λέω θα το προσπαθήσω. Βγήκα έξω μεσημέρι ντάλα ήλιο και το μόνο που έπιασα ήταν ενα volpix στο ίδιο σημείο που πάντα βρίσκω πόκεμον όποτε περνάω ενώ στην υπόλοιπη κοντινή περιοχή δεν υπάρχει τίποτα. Ειναι μεγάλη βλακεία ετσι πως λειτουργούν τα spawn points αυτή τη στιγμή γιατί αν τα πόκεμον μετακινούνται όπως λένε, δεν θα έπαιζε ρόλο το spawn location μιας και με το που θα καναν spawn θα έφευγαν προς τυχαία κατεύθυνση οπότε δεν θα καταλαβαίναμε τα spawn σημεία.... Απο τα πιο σημαντικά μείον που έχει το game, και δεν νομίζω πως είναι bug όπως το 3 foot που εντάξει ξέρουμε οτι θα το φτιάξουν κάποια στιγμή..

Ειμαι level 6. Το πιο μεγαλο μου πολεμον εχει 170cp και απο εκει και περα 120 και κατω. Συμφερει να αρχισω να τα κανω power up ή να περιμενω να πιασω πρωτα κανενα μεγαλυτερο; εχω γυρω στις 7000 stardust

Ειμαι level 6. Το πιο μεγαλο μου πολεμον εχει 170cp και απο εκει και περα 120 και κατω. Συμφερει να αρχισω να τα κανω power up ή να περιμενω να πιασω πρωτα κανενα μεγαλυτερο; εχω γυρω στις 7000 stardust

Κράτα τα και περίμενε να ανέβεις κ άλλο 

• Like 2

btw τώρα που μιλάτε για moves, να πω οτι υπάρχει ένα bug στον lapras, και δε λειτουργούν οι special moves του, εμένα έχει το blizzard και δε το έχω δει να κάνει damage ποτέ(60άρα κίνηση) ,διάβασα online οτι ούτε το ice beam κάνει τπτ..... fix it fix it fix it fix it

Κράτα τα και περίμενε να ανέβεις κ άλλο

το θεμα ειναι πως ξεμεινα απο pokeballs και ...ντρεπομαι να παω στο μοναδικο μας μνημιο με το κινητο και να μαζεψω :'(

Ειναι και σε κεντρικο σημειο διπλα στις καφετεριες πφφφφ

το θεμα ειναι πως ξεμεινα απο pokeballs και ...ντρεπομαι να παω στο μοναδικο μας μνημιο με το κινητο και να μαζεψω :'(

Ειναι και σε κεντρικο σημειο διπλα στις καφετεριες πφφφφ

Πήγαινε για καφέ εκεί και βάλε και lure άμα είσαι σε εμβέλεια. Διαφορετικά πήγαινε απλώς και μάζεψε. Μην ντρέπεσαι να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί, οι υπόλοιποι θα έπρεπε να ντρέπονται. Ίσως βρεις και άλλον να μαζεύει.

• Like 3

Πήγαινε για καφέ εκεί και βάλε και lure άμα είσαι σε εμβέλεια. Διαφορετικά πήγαινε απλώς και μάζεψε. Μην ντρέπεσαι να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί, οι υπόλοιποι θα έπρεπε να ντρέπονται. Ίσως βρεις και άλλον να μαζεύει.

Αυτό ακριβώς! Το ιδανικό βέβαια είναι να βρεις καφε που να πιάνει 2-3 pokestops και να τα φαρμάρεις κάθε 5 λεπτά! Φραπεδιά και τραπέζι δίπλα σε πρίζα! + wifi απο το μαγαζί! FeelsGoodMan :D B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...