Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο χθες το βραδυ 1 η ωρα μεχρι σημερα το πρωι 9:30 η ωρα εμπαινα κανονικα.Και τωρα που προσπαθησα μπηκα κανονικα.

περίεργο..ακομα και τωρα βγαζει μηνυμα για προβλημα στους servers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά πολλές φορές μου έχει τύχει να είμαι σπίτι και με wifi να μπαίνει. Μολλις βγαίνω έξω και αλλάζει σε data κολλάει και αν το κάνω restart δεν μπαίνει... Μήπως φταίει το ιντερνετ μου και οχι οι σέρβερ? wind έχω btw και πιάνω φουλ Η

Ρε παιδιά πολλές φορές μου έχει τύχει να είμαι σπίτι και με wifi να μπαίνει. Μολλις βγαίνω έξω και αλλάζει σε data κολλάει και αν το κάνω restart δεν μπαίνει... Μήπως φταίει το ιντερνετ μου και οχι οι σέρβερ? wind έχω btw και πιάνω φουλ Η

οταν δεν εχει ιντερνετ (wifi, 3g,4g) σου βγαζει μηνυμα αν δεν κανω λαθος οπως και οταν δεν εχεις ενεργο το gps.Με τα πολλα καταφερα να μπω.

οταν δεν εχει ιντερνετ (wifi, 3g,4g) σου βγαζει μηνυμα αν δεν κανω λαθος οπως και οταν δεν εχεις ενεργο το gps.Με τα πολλα καταφερα να μπω.

δεν λέω οτι δεν πιάνω ιντερνετ. λεω μήπως φταίει σε κάτι και το κάνει να κολλάει. υψηλό ping ισως

Ρε παιδιά όσο κοντά και να είμαι σε ένα ποκεμον αυτό πάλι 3 footprints δείχνει με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποότε είμαι κοντά και πότε μακρυά.Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα.?

Ρε παιδιά όσο κοντά και να είμαι σε ένα ποκεμον αυτό πάλι 3 footprints δείχνει με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποότε είμαι κοντά και πότε μακρυά.Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα.?

Όλος ο πλανήτης! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...